Gravidute si mamici de Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salutare ,

Sunt pe fuga...
Andicu ..si-a revenit ,ieri a mancat fff bine ,vedem azi ,probabil era de la rosul in gat!

ina78 ,noi am achizitionat apartamentul in faza de constructie ,l-am luat la cheie ..era totul inclus in pret (fara mobila) ,doar ne-am ales culorile la faianta/ gresie si parchet .Noi am dat doar culoare pe peretii ,ei il predau alb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata!

Ina, am mancat ardei gras , chiar imi place mult, ca si atunci! in plus, aveam cam greata de carne, ma chinuiam sa mananc si nu suportam decat pui, asa, ca trebuia! in schimb, Filip mananca la greu toate tipurile de carne pe care i le-am dat pana acum; asa ca nu stiu daca se aplica chestia aia cu daca tu nu mananci, nu mananca nici bebe..
Roxana, incearca la Vic's Shop, e pe Tomis colt cu Cuza-Voda, langa bijuteria Firesq si vis-a-vis de agentia Happy Tour. Acolo au multe modele de carucioare si cu scaunel si landou...depinde de firma, au preturi mai mici si mai mari! si mai poti incerca la Maredi, pe I.Ghe.Duca , vis-a-vis de Antoniadis, si acolo au o gama larga de carucioare si poti gasi si cosulete. Cosulet superb am mai vazut si la Dodo Kids, pe Tomis, vis-a-vis de Parcul Teatrului, in centru, dar acolo sunt mai scumpe (eu sunt informata pt ca noi cautam scaunel de masina grupa 1 si am tot umblat, dar imi mai fug ochii si dupa altele! ).

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

roxana: eu am descoperit de curand magazinul Chipolino, exact in spatele magazinului Tomis( in capat de tot,pe straduta cu Tatoo,sau cu cu magazinul de perdele dc il stii).E un magazin cam ascuns, mai ales acum k tot spatele tomisului e in renovare...si nici firma nu iti atrage atentia...noi l-am descoperit intamplator, dar in materie de carucioare eu sunt foarte incantata...si preturile sunt excelente...
Adica un trio la 800-900 lei..mi se pare pomana...Si au multe modele, dar si catalog in cazul in care nu-ti place ce au,iti aduc exact ce vrei pt k sunt unici distribuitori. Vezi k au si site. Numele magazinului.ro, dar acolo nu iti poti da seama de calitate si nici nu au toate preturile afisate. Sincer mie mi se par o concurenta serioasa pt Chicco..dar fiecare are parerea lui.spor la ultimile cumparaturi

Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, va multumim din suflet tuturor pentru urari! Va pup pe toate, nu mai nominalizez... sunt in mare graba, am mult de lucru... ca ieri n-am facut nimic la munca...
N-am reusit sa pun poze... cand voi avea timp ma ocup de asta.
Piticii au fost foarte incantati de petrecere, azi dimineata, cand am ajuns noi la gradi (mai tarzior, ca ne-am trezit mai greu, eram obositi), numai despre petrecere vorbeau...

Madaluta, saru-mana pt felicitare! Seb chiar a fost impresionat: "Ia uite, mai, ce a stiut sa-mi scrie mie prietenul meu mai mic, Darius! Chiar imi place!!!!"

Isi, cum te mai simti?

Tuturor o zi frumoasa!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

fetelor, va scriu cu micuta in brate, suntem la masa...
multumesc din suflet tuturor celor care ne-au transmis cate un gand bun..
povestea nasterii nu cred ca o voi posta, pentru ca sincer nu vreau sa sperii fetele care inca asteapta....cu toate ca fiecare organism e diferit...
bisous, m-ai felicitat pentru curaj...multumesc, dar, daca aveam curaj mai mult, faceam mai mult pentru printesa mea....
Deci, cateva detalii mici - Bianca a fost scoasa cu forcepsul, pentru ca eu nu am putut sa imping....multumesc lui Dumnezeu, ca El a vrut ca fetita sa fie bine, si in al doilea rand ii multumesc d-lui doctor (care, DA, mav, a venit)..fara experienta lui, ar fi iesit urata treaba, ne-au spus 2 pediatrii ca am avut noroc cu medicul, ca a scos-o cum trebuia....
Am pus si ceva poze, va invit sa le vedeti, acolo unde scrie "Eu sunt Bianca"
O sa mai intru, dar pentru moment mai rarut, ca ma doare rau cusatura, si nu pot sta pe scaun..
Va pup si vreau sa stiti ca mi-a fost dor de voi!

Adriana S.
AMR 3 zile
-39 sapt+ BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Adryana ,sa iti traiasca fetita...este atat de dulcesi se vede ca a fost mare la nastere...ai avut curaj ca ai nascut natural...la ce copil mare a fost inauntru...si normal ca saracuta de tine nu ai mai avut putere sa impingi...
Imi pare tare rau ca ai ramas speriata de nastere...dar o sa uiti si poate cu timpul ii vei mai face inca o surioara sau fratior.

Eu una nici nu ma gandeam in locul tau sa nu fac cezariana ...
Sper sa iti treaca durerile alea de la cusatura....si sa te refaci cat mai repede...ce a fost a trecut si important e ca sunteti bine amandoua ...
Aveti o familie frumosa ...si sunteti amandoi si tu si tata foarte tineri ...
Sa va traiasca fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adryana, bine ati venit acasa!!! Sa va traiasca printesica roz, este minunata!!! Eu totusi astept sa ne scrii povestea, atunci cand te vei simti in stare, caci o sa-ti revii curand, ai sa vezi!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

http://www.childrenslibrary.org/index.shtml

http://www.icdlbooks.org/icdl/SimpleSearchCategory

In caz ca nu le stiati inca ...sunt niste linkuri de la
Bibiloteca digitala internationala a copiilor
au carti in mai toate limbile ...cu ilustratii frumoase ...pentru toate varstele ...

Linkul de mai jos permite o cautare mai rapida a cartilor dupa varsta copilului,culoarea copertilor,lungimea cartilor,dupa personaje,daca sunt animale,sau personaje imaginare etc.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Adryana felicitari pentru bebelina, eu nu am intrat pe aici des, doar am citit ce ati scris. Eu am trecut cu bine peste cusaturile de la cele doua nasteri, cu ajutorul unui colac (de plaja )pe care stateam. In 2 saptamani deja nu le-am mai simtit. Cat despre ce s-a intamplat in sala de nasteri, sunt sigura ca aproape ai uitat cand ti-ai vazut micuta bine, sanantoasa.
docdecap nu am dat de pozele cu Serban, vreau sa-l vad si in poze ca in burtica l-am vazut la Tomis in decembrie, cand am venit sa iau cartea de la Alina (mav).

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Andicu, daca esti in cautare de scaunel de masina iti sugerez si situri on line care sunt bine dotate si iti vin acasa. in Constanta cu livrare gratuita este B E B E L I N O . r o Eu am mai luat de la ei si sunt destul de promti , in 1-2 zile le ai acasa. Au multe sortimente.

ce mai fac bebeii?

Al meu mananca putin dar pune pe el zdravan. Azi facem 3 lunisoare, si avem aproape 7 kg (numai lapte de san) si 64 cm.

Va pup pe toate.

Mama lui Matei (2 luni si 12 zile)
http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Mergi la inceput