Gravidute si mamici de Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata!

Mav, pt Sebi cel cuminte si istet! sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Revin ca plange grasu'!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mada, cum facem sa-ti aduc dvd-ul?
Angi, ma bucur ca sunteti bine! multa sanatate!
Tinna, felicitari pt amenajarea camerei lui bebe! eu una, zic ca daca nu vrei, sa-i spui! pana la urma nu o face pe gratis, si ce-i sugerezi tu e mult mai sanatos pt bebe si pt tine! vezi ce zice macar!

tuturor!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Mersi mult Mav!
Intre timp am aflat unde este cabinetul, dar din ce spui tu ...parca nu mai sunt asa hotarata sa ma duc la el! Tu spui ca acum nu te-ai mai duce la el... dar la cine te-ai duce? Eu vreau sa fac un bebe si as vreau un doctor la care sa fac un control amanuntit inainte si care sa imi si urmareasca sarcina. Trebuie sa spun ca imi place ca atunci cand merg la un cabinet particular sa arate civilizat, dar si sa fie un medic care sa se poarte frumos si sa te faca sa nu simti jena inerenta unui astfel de control!
Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Buna ziua tuturor,

O sa fiu si eu o mamica de CTA dar mai am pana atunci. Sunt in saptamana 10, sunt gravida cu gemeni si DPM este pe 1/09/08.

Am si eu o intrebare despre ce doctori mi-ati recomanda. Eu pana acum am fost de doua ori la Dr Cristureanu de la clinica ProSana si cred ca o sa continuu cu el, dar totusi asi fi recunoscatoare pentru orice sfaturi care puteti sa mi le dati.

Multumesc mult, si va pup, deja citind despre voi si puiutii vostri simt ca va cunosc putin,

Andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mi-am adus aminte k la intalnire venise vorba despre "babisme"...Daca vreti sa cititi mai multe am pus articolul www.desprecopii.com/info.asp?id=1046" target="_blank"> aici
Aveti grija sa nu le credeti!

Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am mai trimis in mailul comun povesti in format mp3 si cantecele pt BB... Sper sa va placa si sa va fie utile. Cand voi mai avea timp voi mai adauga pt k am foarte multe( de fapt -avem- caci le-am trimis de pe mailul mamicilor de nov-dec 2006)

Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

LA MULTI ANI SEBI !.
Mav sa va traiasca baiatul si sa va umple viata numai cu bucuri!.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Madaluta multumesc pentru parola.
Fetelor Teo a mea are 6.140 si altii beblusi de-o seama cu ea au cate 7-8 kg ,doctora nu mi-a zis nimic de greutate ,dar e buna pt varsta ei nu?

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Sebiiiiii,

Mav, sa te bucuri de puiut, sa fiti sanatosi si norocosi!!

Jojo, asa e si al meu, in grafic dar nu la cota superioara. am sa trimit pe mailul comun un grafic cu greutatea ca sa te linistesti. oricum in cazul vostru limitele normale sunt conform acelui grafic 5460-6860 g (4 luni) deci acum vad ca sunteti chiar super in grafic!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

SEBI!!!!SA FII SANATOS SI CUMINTE,CA FRUMOS SI DESTEPT ESTI DEJA,SA-TI BUCURI PARINTII IN FIECARE ZI!!! MAV ,SA VA TRAIASCA ,SA CREASCA USOR SI FRUMOS!

TOATE FETELE!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (37sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput