Gravidute si mamici de Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Daca e cineva fan filme de bocit pt descarcat hormoni, in seara asta la 21.30 pe Acasa e filmul meu preferat - Jurnalul. bine, eu imi descarcam hormonii cu filmul asta dinainte de a ramane gravi, pur si simplu plang la filmul asta de se scutura camasa pe mine, odata a venit cumnatica mea in vizita si eu boceam cu lacrimi siroaie, cu suspine si cu perna in brate si ea a venit la mine si m-a luat in brate si a spus: "Lasa ca va impacati voi!" A crezut ca m-am certat cu frati-su

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Somn adanc si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">pag.11 - Freza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Angi, asa e, povestea este atat de frumoasa! Cum se mai simte Pupi? Inteleg ca si-a mai revenit?

Noapte buna!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

nu vreau sa vb intr-un ceas rau dar e mai bine, nu mai e fornait si nu a tusit si nu a facut nici febra, ff bune picaturile colargol

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Angi, slava Domnului!!! Sa fie intr-un ceas bun!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Angi ce ma bucur ca Pupi mic e mai bine! mult!

Fetelor eu am muncit azi de-am rupt, am montat patutul pentru bb (pastrasem patutul pe care l-am avut de la Andrei, un patut de lemn foarte bun si frumos), si a trebuit sa rearanjam toata camera, ca stam rau cu spatiul si patutul nu avea loc... Oricum imi place ce a iesit, arata bine camera acum... Chiar ma gandeam ca dupa atata agitatie s-ar putea sa ma apuce nasterea, dar vad ca pana acum nu s-a intamplat nimik... Ma rog, contractii mai am, dar deja m-am obiscuit cu ele ca le am de saptamani intregi...

Inca mai am pe cap stresul cu nasterea indusa pe 7 feb... sa accept sau nu???? Sunt taare indoita... Oricum va anunt ce hotarasc pana la urma...

Va pup pe toate si ma apuc sa mai citesc din urma, ca azi n-am intrat deloc pe net si iar am pierdut ce-ati scris...

Tinna 38+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 13 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Angi-imi pare rau ca a racit mititelul tau.Poate nu ajungeti totusi la antibiotic.
YANIA(primeste urarEA mea chiar daca-i cu intarziere).
adryana4u-Felicitari pentru micuta Bianca si refacere rapida mamicii!
Am fost si noi ieri la d-na dr. sa vedem bb-ul si este bine are 3100kg dar marea mea suparare este ca are circulara de cordon.Sunt asa de ingrijorata pentru puiul meu!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 35+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Multumesc de urari, fetelor. Scuze, n-am mai intrat zilele astea... Am un deces in familie si am tot auzit ideea ca nu e bine sa merg la inmormantare, insarcinata fiind. Ce stiti de chestia asta?

26+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata! O saptamina buna!

Vad ca ati avut spor la scris... nu ati terminat la Docdecap? Care a-propos are o minunatie acasa... abia asteptam si noi un Serban mic asa dulce si cuminte.
Ma bucur ca am venit la intilnire, am apucat sa cunosc mai multa lume. Abia astept sa repetam. Din pacate la mine... am inca o mica problema in a va invita... nu am mobilat sufrageria. Dar ma revansez cit de curind... pina nasc am tot timpul, nu?

Yannia cu intirziere spun si eu La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara.
Adriana sa-ti traiasca printesa, sa fiti sanatoase si ... asteptam povestea nasterii.
Mav saru-mina ptr complimente. Un Sebi asteptam si noi...
Madaluta saru-mina ptr adresa i mai ales ... ptr ce gasim pe acolo...

Gravidutele toate sint frumoase dupa parerea mea... iar bebelusii sint niste mici minunatii.

Pup pe toata lumea.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mav: sa-ti traiasca Sebi, sa fie sanatos si norocos! Sper k va distrati bine acum la gradi si k va reusi si tati al vostru sa ajunga la timp! Va pup si va doresc sa vi se implineasca si visul de a avea inca un bb!

Madalina 25
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mav sa-ti traisaca Sebi, sa fiti fericiti, sanatosi si sa vi se indeplineasca toate dorintele.
LA multi ani!!!

Deci astazi petreceti... Sa aveti parte de o petrecere frumoasa si un cadou pretios: tati care vine cit mai curind acasa... Si ... cum dupa delegatii, plecari... totul e mai dulce, iti doaresc si eu, la un Sebi mic cit de curind.

Va pupam cu drag.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput