*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*
Raspunsuri - Pagina 13
Carmilia spune:
Am uitat sa va intreb:v-a cazut buricul si cand?Noi avem o saptamana si inca nu a cazut.Trebuia,oare,la o saptamana?
Mai are cineva icter de incompatibilitate de grup sanguin?Noi am stat un pic la lampa in spital,dar tot mai avem.Cand o trece?!?
Carmilia si puiul ei Alex
Laura Ioana spune:
Lala multumesc pt raspun la intrebarea cu imbracatul. Acum astept sa se trezeasca si o scot pt prima data afara...pt 5 minute.
Mary felicitari, mamico! Sa creasca mare, sanatoasa si voioasa! Iar tie, recuperare rapida si muuult laptic pt bebic!
Virgo
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Tinna S. spune:
Fetelor azi la ora 2 ma duc si eu la control la dr. O sa intru mai tarziu sa va anunt care mai sunt noutatile.
Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 17 de zile !!!
honey79 spune:
Neata voua,zuzici.
La mine e 2 noaptea si nu pot sa dorm.M-am bagat in pat de la 11 si m-am tot foit....asa ca am renuntat.
Ma dor toate cele... ba mainile imi amortesc, ba gatul si in jos pe coloana, am nasul infundat si fornai de n-ai treaba.... am arsuri,vai de capul meu.
Si... mi-e somnic...dar uite, nu pot adormi.
Va pup dulcic.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
honey79 spune:
TINA bafta la doctor azi.Te-asteptam cu vesti.
Mergem si noi azi, la ora 3 ora mea...deci 11pm la voi.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
Ellenuta spune:
MARY, SA-TI TRAIASCA BEBELINA SI SA FIE SANATOASA!! MULT LAPTIC ITI DORESC SA AI PENTRU GAGALICEA TA!
VIRGO, VIRGO, VIRGO! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
gabrittza spune:
scuza laura nu stiu de ce aveam impresia ca trebuie sa nasc inaintea ta.in acest caz te rog frumos,eu stau cumintica la rnd!
stiu ca fetele sunt ocupate cu bebei si as avom fi si noi.dar inseamna ca noi cele care nastem in februarie ramnaem singure?
oricum felicitari mary pt bebe!
virgo mult curaj si asteptam vesti!
toate fetele!
gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?
alexia28 spune:
MARY, FELICITARI, SA-TI TRAIASCA PRINTESA DARIA
VIRGO, NASTERE USOARA
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 19 zile
Ellenuta spune:
carmilia lui bebe al meu i*a cazut buricul in a 14-a zi! dr mi-a spus ca a durat atat pentru ca bebe a fost mare si a avut cordonul gros! trebuie sa ai rabdare si sa-i faci foarte bine toaleta la buricut - spirt, betadina si baneocin pudra(cu asta i-am dat mai rar).
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Mesaj de la nemary!!!:
V-ati culcat? Trezirea! Daria Maria a venit pe lume la ora 22:30, nota 9, 3250 kg. Va pup pe toti!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Wow...Chiar ma ganddeam...acum la ele,.,..bravo....sa fie fericite si iubite ...yupii