*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*
Raspunsuri - Pagina 14
Adryana_4u spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Am scris si eu povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115261
Alina si Stefania
Sa dea dumnezeu sa fiti mereu fericiti ca acum...
Adriana S.
AMR maxim 1 saptamani
-39 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
docdecap spune:
fetele, mai intru si eu
FELICITARI Raca si Nemary!!!!
si grati.ela??? ce mai stim?
si ma bucur pentru vestea buna cu Municipalul, stiu ca stateati multe ca pe ace!!
Eu cam zombi in ultima vreme, ieri nu a dormit aproape deloc peste zi a facut balamuc, in schimb azi-noapte de la 2 pana la 8 juma' a sforait, l-am trezit eu pana la urma, ca sa nu se scoale direct cu foamea-n gat si sa n-apuc sa-i facem toaleta la bubite...
cu sanii sunt mai bine, vaz ca am devenit reper de dimensiune ... acuma, ce sa zic, mi-am comandat niste sutiene bune ( Miri) din franta, primul soseste vineri, e dimensiunea 90F (desi si 85F ar fi fost bun, am zis sa nu ma risc).
Pentru ca musiu' azi-noapte nu a servit masa regulamentar la 3 ore, m-am trezit cu sanul stang mare si tare, a supt din el 10 minute acum 2 ore, vaz ca i-a ajuns ca doarme dus. dupa care l-am pus la pompa (sanul) si am scos asa, repede, 125ml.
in schimb celalalt, lenes rau, abia am scos ceva din el, nu stiu ce sa fac sa-i aduc la acelasi debit. ii dau intai sa pape dreptul, sa-l goleasca cat mai bine, timp in care stangul CURGE, ieri am adunat toata ziua (l-am pus in biberon de curiozitate) 210 ml!!
Alina, parca tu intrebai ce facem cu sanul care curge si uda, eu folosesc www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1572" target="_blank"> asa ceva in sutien inainte de masa (se activeaza pe ceas la 3 ore si cand plange bebe) si in timp ce alaptez din celalalt san, si e tare fain, mie imi si pastreaza mameloanele cat de cat formate. dupa ce trece vremea de masa, le scot si ii mai las un pic si la aer, cu garmastan. cel putin asa am reusit sa imi vindec ragadele de la sanul mai buclucas, acuma ii dau si fara silicon, dar nu cand e cu foamea-n gat, atunci trage taaare-tare. eventual ii dau pana formeaza frumos si corect sfarcul, si apoi il scot (motivul pentru care am avut rani si pb. era ca scotea doar o margine a sfarcului in evidenta, pe acolo nu venea lapte, evident, si urmarea v-am povestit-o.
a propos de silicon, eu am avut la dispozitie 4 modele sa incerc si sa vad care e mai bun, conteaza mult si asta. unul singur e ok pentru mine, am ramas la ala. Nu stiu sa va spun care e, nu scrie pe el. oricum fiecare cu anatomia proprie.
offf, vroiam sa scriu mai multe, plange ingineru', sper sa pot reveni cat de curand. si poate zilele astea scriu si eu povestea nasterii -macar in scop terapeutic, sa-mi treaca piticul de pe creier cu cezariana mea.
va pupa,
Monica mami de Serb-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by bdiana
BUNA DIMINEATA!
FELICITARI MARY PENTRU BEBE DARIA...CHIAR INTREBAM IERI DE TINE!
Laura, ma bucur ca ti-am dat o veste buna ieri...sa dea Dumnezeu sa nastem cu bine.Joi mi-a zis sa vin la 10-11....ufff,au inceput emotiile deja.Aseara am visat iar nashpa....ca bebe era negricios...
Am vazut ca ati scris ceva aseara....ziua mai fug din pat dar dupa ce ajunge al meu sot ...sunt consemnata100% la pat....si atunci sa vezi foiala,am facut varza asternuturile....sotul meu rade si zice ca am un viermisor in fund de ma tot fatai atat.
Spuneati in paginile trecute de Garmastan.....am cautat de vreo 2 sapt la farmaciile din jur dar nu am gasit....voi de unde ati luat?Ma intereseaza nu atat zona cat numele farmaciei....daca vi-l amintiti...
Diana,37+
Farmacia Help (Nu helpnet)..sunt 2 , una n drumul taberei si una in prelungirea ghencea...
alinaatudor spune:
Multumim din suflet fetelor care au apreciat povestea nasterii ingerasului nostru
Monicadoc...habar nu aveam ca exista scoici pentru sani..mama..cate chestii exista...sa vedem cum facem..noi nu avem probleme cu ragade sau sfarcuri neformate..numai ca evident ca si la noi sanii tasnesc la 3 ore, sau cand pitik plange..pana ajung la baie sa ma spal si innpoi sa ii dau sa pape..fac suvoi de lapte pe tricou..dar cum spuneam nu ma deranjeaza..ca tricouri pot schimba zeci..cu sutienele mi-ar fi mai putin comod...vom incerca si varianta scoica:D
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelor care ati scos deja puii afara! Daca merg cu masina, imbrac fata gros, ca pt iesit afara si in masina o dezbrac de haina groasa? [/green]
DA.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 27 de zile de viata 03.IAN.2008
irlandeza spune:
RACA, MARY, FELICITARI SI REFACERE RAPIDA, SI BUN VENIT PE LUME CLOPOTEILOR VOSTRI.
Poze de tot felul
irlandeza spune:
CAND INCEP BEBELUSII SA VADA ? Nu doar umbre....
Poze de tot felul
honey79 spune:
Fetele.... cine stie....e pacat sa calc astazi avand in vedere ca e Sarbatoare???
Stiu ca de spalat si cusut e bine sa stai deoparte...dar... nu stiu cum e cu calcatul rufelor.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by cati_magureanu
Va pup, fetelor!
Ajutati-ma si pe mine cu un sfat, cele care stiti sau v-ati confruntat..
Parca mai scrisese cineva ca i s-a intamplat cu bebe...
Fetelor, desi are scaun zilnic, se chinuie pana face un cacuta de numa'-numa'..aseara a fost horror...s-a chinuit si a plans si a urlat 2 ore incontinuu si tot n-a facut..abia azi-dimineata a facut ceva acolo...s-a mai linistit putin...dar sunt ingrozita ca se repeta faza zilnic...
pediatrul a zis ca e normal atata timp cat are scaun zilnic...dar mie mi se pare aiurea sa nu existe ceva o metoda sa-i usureze chinul...
Voi ce ziceti? ce v-au zis pediatrii vostri?
Mai am o intrebare: el are 2 sapt...de ieri seara am inceput sa-i dau asa, cateva pipetele de ceai "baby drink"...eu am citit ca e ok si pt. nou nascuti...voi ati dat? a avut si colicute si pare ca ceiucul asta i-a facut bine...ca e mai linistit..cu caca asta e problema...
Si aaa...ne-a cazut si noua buricutul sambata seara..ne-am cam speriat ca avea o usoara scurgere acolo si un miros urat..am sunat urgent pediatrul si ne-a zis sa dam cu niste alcool si sa-l lasam sa se usuce liber..A doa zi am fost la cabinet si i-a ars acolo putin...sper sa fie ok..pediatrul a zis ca e ok...
Asa se chinuie si Alexia. La inceput avea scaun la 3-4 zile, acum are aproape in fiecare zi. Se screme saracuta cateva ore bune. Ai mai fac masaj pe burtica, o mai linisteste. Eu ai dau ceai Babycalm de la Fares, si picuri pt. colici, Infacol. Dr. a zis ca de obicei copiii alaptati la san pot avea scaun chiar o data pe sapt. si e f. normal.
Problema e ca se chinuie saracutii, inainte sa faca kaka.
Poze de tot felul
ceska777 spune:
Neata! Iar lasam mesaj fara sa fi citit din urma prea mult....dar... observ ca unii bebei nu vor nici cum sa ragaie! Si tre sa va comunic ce am invatat in acest sens, o smecherie: se ia bebe de subtiori, se tine asa ca si cum ai vrea sa il pui in fundulet dar nu se sprijina in fund e sustinut bine. Deci asezat asa pe genunchi si se roteste de trunchi bebe. Miscari circulare ca un titrez ce e asezat la voi pe genunchi. Ne-a aratat vecina cand a venit de ziua lui Benji.... si la noi functioneaza, Benji face tare ca un procusor! Pe umar mai rar, cel mai bine asa... deci succes poate funtioneaza si la voi... acuma fug ca se trezeste!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra