*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*
Raspunsuri - Pagina 15
bdiana spune:
ALINA,multumim ca ne-ai impartasit povestea nasterii...dupa cum ti-am scris si acolo m-a impresionat mult!
Multam pt inf legate de Garmastan...am sa il trimit pe sotul meu, sper sa gaseasca.
HONEY,avand in vedere ca e sarbatoare....si mare...TE ROG EU MULT SA LASI CALCATUL RUFELOR PE MAINE!!!!!!!
Pupici, Diana 37+
gabrittza spune:
fetelor cred ca daria a mea o urmeaza pe daria lui mary.am contractii.acum stam si cronometram!
of of of nu credeam ca vine ziua asta.dar poate e alarma falsa!
gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by honey79
Fetele.... cine stie....e pacat sa calc astazi avand in vedere ca e Sarbatoare???
Stiu ca de spalat si cusut e bine sa stai deoparte...dar... nu stiu cum e cu calcatul rufelor.
Da, e pacat. E sarbatoare mare, si e trecuta cu cruce rosie in calendar. Asta pt. cine crede si respecta regulile, pt. ca sunt si persoane care nu cred ( nu acuz pe nimeni !!!) si atunci nu mai conteaza ce zi e.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 27 de zile de viata 03.IAN.2008
gabrittza spune:
da honey e pacat sa calci azi.mai bine lasa pe maine!
AMR 2 SAPTAMANI?
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by ceska777
Neata! Iar lasam mesaj fara sa fi citit din urma prea mult....dar... observ ca unii bebei nu vor nici cum sa ragaie! Si tre sa va comunic ce am invatat in acest sens, o smecherie: se ia bebe de subtiori, se tine asa ca si cum ai vrea sa il pui in fundulet dar nu se sprijina in fund e sustinut bine. Deci asezat asa pe genunchi si se roteste de trunchi bebe. Miscari circulare ca un titrez ce e asezat la voi pe genunchi. Ne-a aratat vecina cand a venit de ziua lui Benji.... si la noi functioneaza, Benji face tare ca un procusor! Pe umar mai rar, cel mai bine asa... deci succes poate funtioneaza si la voi... acuma fug ca se trezeste!
Da, stiam, ne-a aratat si noua asistenta in spital. Si mai poti sa-l piu pe bebe pe burtica, pe picioarele tale si sa-l freci pe spate. Functioneaza bine.
Poze de tot felul
docdecap spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
fetelor cred ca daria a mea o urmeaza pe daria lui mary.am contractii.acum stam si cronometram!
of of of nu credeam ca vine ziua asta.dar poate e alarma falsa!
AMR 2 SAPTAMANI?
gabritza, ca zuza pereche ce sunt, mi-am luat mobilul langa mine!!
ne anunti tot ce se intampla, da??
si incearca site-ul ala www.contractionmaster.com, e f. misto
Monica mami de Serb-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
honey79 spune:
Multumesc mult fetelor de raspuns.
Nu e graba... asa ca le pot lasa pe maine.
De-aia am intrebat, caci tin sa respect Sarbatorile noastre. Chiar cred ca Dumnezeu ne e alaturi si vegheaza asupra noastra.
Aveam ceva camasi de-ale sotului...dar, la o adica poate lua si-un pulovar.
Pupici...cred ca merg sa ma bag si eu in patut....ca-i aproape 4:30am.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
greta4you spune:
quote:
Originally posted by veronicka
nu am scris de fff multa vreme.ne-am mutat, sesiune.....v-am citit cand am putut.dar acum trebuie sa va marturisesc ca imi este fff frica de nastere. intentionez sa nasc natural dar cand citesc povestea nasterii la mamicile ce au scis-o deja imi vine sa cer cezariana. dar nu o s-o fac,cel putin asa sper.cand ma gandesc ce putin mai este pana ne vedem nici macra nu pot sa ma bucur de fricamomentului si imi tot repet ca daca altele au putut pot si eu
pupici la toate
veronica 36+
...veronica draga....nu mai citi...lasa lucrurile sa decurga normal....noi toate care am nascut natural ..cu siguranta putem spune sus si tare ca merita si daca ar fi sa mai nastem de 100 de ori tot natural am naste.....e greu si usor, totodata..e ceva ce trebuie sa traiesti...e un sentiment de implinire.....si crede-ma chiar MERITA..
Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
fetelor,
asta mica a luat-o razna ... doarme 15 min-juma de ora, mananca putin si apoi iar se culca .. si tot asa de la 7 dimineata ... o fi normal??
pana acum, manca si se trezea la 3 ore, asta ziua .. azi in schimb m-a zapacit .. nu pot sa mai fac nimic ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
irlandeza spune:
Ellenuta, noi avem cate 3-4 zile pe sapt. cu asa comportament. De ex. azi de la 7 Alexia nu a mai dormit, a papat si sta si priveste in jur, mai plange , de plictiseala cred, si ca sa pot sa-mi fac treaba ai dau suzeta. Dar cand o scapa plange iar. Mai stau cu ea cateva minute si "vorbim" si sta si se uita atenta la mine.
Deja e mai maricica si incepe sa aiba si alte "preoupari" decat dormitul si mancatul.
P.S. Am mai intrebat si nu mi s-a raspuns........cand incep sa vada bebelusii ?
Poze de tot felul