*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , eu tot acasa sunt ... contractiile sunt tot la 10 minute , dar nu se intetesc ! Ce sa fie !? Ce sa fac ? Stau asa pana la calendele grecesti ?

Mi-e somn de mor , as vrea sa mananc ceva dar mi-e greata .

Ce bine-ar fi sa-mi verifice cineva dilatatia , macar sa stiu cat mai dureaza . E ceva de aseara , totusi .

DPN AZI ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by bdiana

BUNA DIMINEATA!
FELICITARI MARY PENTRU BEBE DARIA...CHIAR INTREBAM IERI DE TINE!
Laura, ma bucur ca ti-am dat o veste buna ieri...sa dea Dumnezeu sa nastem cu bine.Joi mi-a zis sa vin la 10-11....ufff,au inceput emotiile deja.Aseara am visat iar nashpa....ca bebe era negricios...
Am vazut ca ati scris ceva aseara....ziua mai fug din pat dar dupa ce ajunge al meu sot ...sunt consemnata100% la pat....si atunci sa vezi foiala,am facut varza asternuturile....sotul meu rade si zice ca am un viermisor in fund de ma tot fatai atat.
Spuneati in paginile trecute de Garmastan.....am cautat de vreo 2 sapt la farmaciile din jur dar nu am gasit....voi de unde ati luat?Ma intereseaza nu atat zona cat numele farmaciei....daca vi-l amintiti...
Diana,37+

Diana, din pacate nu stiu numele farmaciei pentru ca este una mica, "de cartier" ca sa spun asa...
Daca cunosti zona militari, statia tramvaiului 41 de la virtutii, inainte ca tramvaiul sa intre in pasaj... e, vis-a -vis de statie, la parterul blocului, chiar pe colt este farmacia de unde am luat garmastanul.
Sper ca am fost suficient de explicita si sa-ti gasesti. Se pare ca este chiar foarte bun!
Sincer eu am mari sperante puse in alifia asta....!!!

Deci, maine te cheama pentru cezariana ??
Gata? sa incepem galeria pentru tine ???

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Irlandeza, la 2 luni bebe priveste cateva secunde o jucarie, zambeste, gangureste si "zambeste provocat"..asa e in cartea de pediatrie...bebe de fapt vede si acum dar nu constientizeaza ce vede...cred ac raspunsul la intrebarea ta e in jur de 2 luni, penrtu ca exista si variatii individuale...la 3 luni isi tine capul si isi recunoaste mama

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabrittza

scuza laura nu stiu de ce aveam impresia ca trebuie sa nasc inaintea ta.in acest caz te rog frumos,eu stau cumintica la rnd!
stiu ca fetele sunt ocupate cu bebei si as avom fi si noi.dar inseamna ca noi cele care nastem in februarie ramnaem singure?
oricum felicitari mary pt bebe!
virgo mult curaj si asteptam vesti!
toate fetele!

gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?

Gabritziule, stai linistita ca mai ramanem cateva aici, in februarie...
Si eu am o mpresimtire ca daca dupa ziua de ieri (cand am muncit ca disperata cot la cot cu femeia care a venit sa-mi faca curat) nu s-au declansat contractiile.... apoi i-ar ma rog de dr. meu prin saptamana 41 sa-mi induca nasterea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irlandeza multumesc ptr raspuns. m-a capiat asta mica de azi dimineata .. suzeta nu o vrea .. cum o las singua cum incepe sa planga. n-am decat sa stau cu ea sa vorbesc si sa ma joc ..

uite si raspuns ptr tine .. am dat copy paste pana la un an

Prima luna: Bebelusul distinge contururile obiectelor si chipurile care sunt aproape de el; reactioneaza la sunete inalte; reactioneaza la vocea mamei, pe care o recunoaste; recunoaste mirosul mamei si laptelui mamei #150; pus in apropierea sanului bebelusul se orienteaza si incearca sa ajunga la san si sa suga; percepe schimbarile de pozitie, leganatul, mangaierile.
A doua luna: Vede mai bine si mai clar. Poate fixa privirea. Este atras de surse de lumina. Incearca sa exploreze lumea, mai ales cu limba (toate obiectele care ajung langa gurita pot fi molfaite, mai ales propriile manute).
A treia luna: Vede mult mai bine; recunoaste chipul mamei; este foarte curios si studiaza tot ce il inconjoara.
A patra luna : Reuseste sa vada si aproape, dar si la distanta. Acum poate tot mai usor sa studieze mediul inconjurator, inclusiv elementele aflate mai departe.
A cincea luna: Recunoaste chipurile familiare (membrii familiei). Poate sa se sperie la apropierea unei persoane necunoscute. Nu mai zambeste la toata lumea, ci devine selectiv. Studiul obiectelor nu se mai face doar vizual sau cu ajutorul guritei #150; acestea pot fi studiate cu manuta.
A sasea luna: Daca e hranit cu biberonul il recunoaste; recunoaste jucariile preferate; zambeste cand se vede in oglinda.
A saptea luna:
Se poate orienta in functie de sunete #150; isi da seama de unde vin sunetele pe care le aude.
A opta luna: Se orienteaza dupa sunete; il amuza susotelile; are preferinte muzicale; isi manifesta placerea fata de anumite sunete; protesteaza la sunetele care nu ii plac. Recunoaste persoanele apropiate si incepe sa resimta lipsa lor (in special lipsa mamei atunci cand aceasta este plecata).
A noua luna: Protesteaza cand mama pleaca de langa el. Intelege unele gesturi si cuvinte.
A zecea luna: Poate asocia diferite activitati/situatii cu obiecte (poate arata caruciorul cand vrea sa mearga la plimbare, etc.)
11-12 luni: Intelege expresiile fetei. Reactioneaza la auzul numelui sau.

astea le*am gasit AICI

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Irlandeza, bebe vede bine si in prima luna dar numai pe o raza de 20-30 cm. in a doua luna vede deja pe o raza de 50 de cm si din acest moment din ce in ce mai bine.
Ceska, am sa incerc metoda ta cu ragaitul.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

Felicitari proaspetelor mamici Miutza,Raca,Nemary...sa va traiasca ingerasii..sa fie sanatosi si mancaciosi iar voua va doresc refacere rapida...

...fetelor ,va rog sa-mi raspundeti si mie ...fetita mea are o gramada de bubite mici si rosii pe fata (unele asa ca niste mici cosuri)...doctorita mi-a zis ca sunt de la caldura ...si sa o dau cu ceai de musetel si cu un strat subtire de bepanten....problema e ca nu trec nici cum...stiti voi cumva de ce? si cand dispar????...ce alt tratament imi recomandati??

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabrittza

fetelor cred ca daria a mea o urmeaza pe daria lui mary.am contractii.acum stam si cronometram!
of of of nu credeam ca vine ziua asta.dar poate e alarma falsa!

AMR 2 SAPTAMANI?

pai eu cu cine raman in februarie ????
Glumesc !!!
Sa fie intr-un ceas bun!!!
Citesc pana la sfarsit si daca nue ste alarma falsa revin cu majorete !!!
pup fata curajoasa !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Virgo, nu poti merge la spital ? Sa vezi daca te-ai dilatat sau nu. Eu aveam contractii la 5 min. si colul inchis. Si eliminasem dopul. Abia dupa ce mi s-a rupt apa au inceput contractiile f. dureroase.

Ellenuta, mersi mult. Si celorlalte fete, normal.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 27 de zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

AM CONTRACTII IN CONTINUARE DAR NU SUNT DELOC REGULATE.
oricum poate mai sta pana maien cand oricum merg la dr.
hai ma laura ca am zis ca vreau sa stau cuminte la rand.ma duc sa fac o baita cand imi da drumul la apa ca e oprita nu stiu de ce.nu stiu dc sa iau un nospa?

AMR 2 SAPTAMANI?

Mergi la inceput