*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*
Raspunsuri - Pagina 12
honey79 spune:
MARY FELICITARI pentru bebe.In sfarsit, esti mamica! Iti doresc refacere rapida, laptic pe-ndestulate, un bebe sanatos, voios si papacios.
Stii ca...te asteptam cu povestea nasterii si cu pozici.
VIRGO!!!!!!!! Curaj scumpa.Nastere usoara iti doresc si-un bebe sanatos!!
HAIDE VIRGO!!!!!
VIRGO!!!!!
VIRGO!!!!!
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
virgo spune:
Huhureze zuze , daca va vine sa credeti eu AM DORMIT cu contractii cu tot ! La 10 minute ! Alien ma cheama !
Acum astept sa se faca 5 minute si sa ma indrept spre spital . Durerile sunt exact asa cum mi le-am imaginat - bine , eu avand endometrioza , cel putin de doua-trei ori pe an aveam parte de cate-un bal dintr-asta - suportabile deocamdata . Probabil din cauza celor aproape 9 minute de relaxare dintre contractii .
Va mai spun cum evolueaza lucrurile .
DPN AZIIIIIIIIIIIIII
LaLa_20 spune:
Mary felicitari,sa ai un bebe sanatos si mancacios si sa venoti repede acasa!
wow virgo!!!ce...exact e bebe al tau...nastere usoara!!!!
am sarit eu postarile ei sau de ieri tina nu a zis nimik?!
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Tinna S. spune:
Neata fetelor, aici sunt ! Si tot 2 in 1!
E-adevarat ca ieri n-am apucat sa postez nimik, am avut o zi tare agitata cu casa (v-am zis ca am facut niste lucrari pe-aici) si pe seara eram asa de rupta de oboseala ca efectiv am adormit bustean, desi vroiam sa intru macar un pic sa vad ce-au facut fetele care trebuiau sa nasca ieri.
Am apucat acum sa citesc din urma cate ceva, si ce-mi vad ochii...
Au nascut ieri si Nemary, si Raca De Nemary stiam ca se duce la maternitate, dar de Raca a fost chiar o surpriza...
Felicitari Mary si sa fii fericita langa printesa ta Daria Maria!!!
Felicitari si tie Raca si bine ai venit pe lume Razavan Gabriel!
Fetelor recuperare rapida si asteptam povestile nasterilor si bineinteles muuulte poze! Intru eu acum pe contul zuzelor sa va trec pe listutza cu mamici!
...De Grati ce mai stiti??? Nu a dat nici o veste???
Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 17 de zile !!!
Tinna S. spune:
VIR-GO VIR-GO VIR-GO VIR-GO VIR-GO VIR-GO
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 17 de zile !!!
Tinna S. spune:
Ashaaaa... Intru intai sa trec mamicile pe lista, si apoi ma apuc de citit povestile nasterilor scrise de zuzici... Ca vad ca deja am ramas in urma la capitolul asta, in ultimele zile au aparut multe povesti si eu n-am apucat sa le citesc...
Sa vezi acum emotii si lacrimi in ochi, ca si eu simt la fel ca si voi cand citesc asa ceva... Noroc ca sunt singura acasa si nu ma vede nimeni...
AMR maxim 17 de zile !!!
anca.b spune:
Felicitari Mary, refacere rapida si sa fii fericita langa iubita Daria Maria!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
bdiana spune:
BUNA DIMINEATA!
FELICITARI MARY PENTRU BEBE DARIA...CHIAR INTREBAM IERI DE TINE!
Laura, ma bucur ca ti-am dat o veste buna ieri...sa dea Dumnezeu sa nastem cu bine.Joi mi-a zis sa vin la 10-11....ufff,au inceput emotiile deja.Aseara am visat iar nashpa....ca bebe era negricios...
Am vazut ca ati scris ceva aseara....ziua mai fug din pat dar dupa ce ajunge al meu sot ...sunt consemnata100% la pat....si atunci sa vezi foiala,am facut varza asternuturile....sotul meu rade si zice ca am un viermisor in fund de ma tot fatai atat.
Spuneati in paginile trecute de Garmastan.....am cautat de vreo 2 sapt la farmaciile din jur dar nu am gasit....voi de unde ati luat?Ma intereseaza nu atat zona cat numele farmaciei....daca vi-l amintiti...
Diana,37+
Carmilia spune:
Buna,fetele!
Felicitari Nemary si Raca pt puiutii vostri!Refacere usoara si mult laptic la bebei!
Virgo,Bdiana,va tin pumnii,nastere usoara si bebei sanatosi!
Noi am implinit o saptamana,suntem bine,mancam bine,dormim mult,e tare cumintel bebele meu!Eu sunt tare adormita si inca incerc sa ma adaptez programului,dar reusesc eu curand...
Pe unde au disparut celelalte fete?Sau nu mai au timp sa intre pe forum,ca si mine,de fapt?!?
Va pupam
Carmilia si puiul ei Alex