*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*
Raspunsuri - Pagina 11
virgo spune:
Gagici , asta e BAL pe bune !
Contractii auuuuuuuu , mai intai la 45 de minute , acum deja la 35 , vedem mai incolo daca se inmultesc . Va salut din mers si am duc sa fac noapte alba , ca la 5 minute o tai si eu la spital !
Cred ca ne auzim maine dimineata , Miri o sa va dea vesti . Doamne ajuta !
Mitsu-bishu spune:
virgooo, daca faci noapte alba stai pe net ca tare as vrea sa asist la un travaliu in direct! Daca nu... Bafta maine si incepem deja galeriaaaaaaaaaaa!!!!
Hai-de Vir-go!!!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
stancutza spune:
Pentru huhurezi si nu numai, am pus povestea nasterii la semnatura.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115276
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh
stancutza spune:
...si cu ceva intarziere:
Nemary, felicitari! Refacere rapida, si bebe mancacios si cuminte iti doresc!!!
Virgo, curaj si sa auzim sunand inca un clopotel in curand!!!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115276
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh
virgo spune:
Incerc sa ma duc in pat , sper sa si reusesc . E oricum travaliu in direct , dar ne auzim dimineata inainte sa plec !
Baaaaaaaaaaal !
laura_dimitris spune:
URA !!!!
FELICITARI MARY !!! BINE AI VENIT DARIA MARIA !!!
UN MUNTE DE SANATATE, O MARE DE IUBIRE, UN OCEAN DE FERICIRE!!!
Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
VIR-GO ..GO, GO GO !!!
VIR-GO ..GO, GO GO !!!
VIR-GO ..GO, GO GO !!!
VIR-GO ..GO, GO GO !!!
laura_dimitris spune:
Daaaaaa!!!! Si eu vreau un travaliu in direct!!!!
Altul decat al meu - cand o fi sa fie....
Eu am dormit de la ora 23 pana acum... sunt odihnita, vesela... bine ar fi sa pot si respira un picut pe nas..
Tusesc de cred ca nu dorm saracii vecini din cauza tusei mele...
Fac "antrenament " si ei pentru noptile cand nu vor dormi pentru ca urla bebelusul...
Un ceai feirbinte de zmeur a rezolvat pentru moment problema tusei...
Nasul.. nu vrea nici cu apa de mare, nici cu vicks...
Asta este, trebuie sa respir numai pe gura.
Veronika, este absolut normal sa-ti fie frica!!! Tuturor ne este sau ne-a fost! Unele "bagam in seama" mai mult frica asta, altele mai putin. Asta este singura diferenta!
Uite, eu sunt la a doua nastere si tot mi-e frica...!!!
Stiu exact ce ma asteapta si desi au trecut 4 ani si 9 luni de atunci... inca imi amintesc si parca resimt durerile si urletele mele...
Atunci am spus ca nu as mai face al doilea copil in veci...
Acum il fac si.... intentionez sa-l fac tot natural!
Nu vreau nici macar epidurala!
Si povestea lui mitsu-bishu sau a lui raca si a altor fete mi-au reamintit ca travaliu meu a fost de 3 ore... Poate ca daca-mi punea la timp atunci epidurala... nu ar fi durut la fel de tare dar dura mai mult... Asa s-a terminat repede, repede si dupa ce m-am dat jos de pe masa... trageau asistentele de mine sa stau in carucior sa ma duca la pat...
Dupa mai putin de o ora mergeam de parca nici nu nascusem, aproape alergand sa-mi vad copilul...
Ah, sper ca acum , in durerile ce stiu ca vor urma, sa am puterea sa vizualizez "finalul" fetisoara mult iubita si asteptata a copilului, primul ei tipat, secunda cand treci de la agonia durerii la extazul clipei de fericire si beatitudine as spune...
Asa ca... incearca sa stai linistita si sa alegi nasterea naturala/ cezariana in cunostiinta de cauza, vorbind cu medicul tau ce este cel mai bine!
Si, daca ai terminat cu mytat, sesiune etc si ai timp...
stai de vorba si cu noi... Ca, uite suntem din ce in ce mai putine huhureze si chair participante intimpul zilei...
Tinna mama, ce-i cu tine de nu ai intrat deloc aseara???
laura_dimitris spune:
E calr ca sunt singurica pe aici!!
Iarasi voi monopoliza niscai pagini pana-mi vine iarasi somnul!
Notez faptul ca este mesajul cu nr. 1000 si faptul ca am intrat in saptamana 40 !!!
Miri, eu sunt o puturoasa in privinta limbilor straine.... Am invatat sa vorbesc o greaca mai "de balta" dupa ce am auzit in jur... Ma inteleg cu soacrela mea mai ales ca daca este la o adica... mai bag si din engleza ca ea a fost profa de engleza...
Scrisul si cititul le-am invatat in vreo 5 luni de mers la o scoala aici, in bucuresti (asta inainte sa raman gravida cu dimitris ca pe urma s-a dus toata "aplecarea" mea spre ale buchisitului...)
Pe mine nu ma ajuta de loc faptul ca barbatuil meu vorbeste perfect romaneste si ii este mult mai comod sa vorbeasca el romaneste decat sa se apuce sa-mi traduca sau sa ma corecteze cand gresesc in greceste...
Sper sa invat mai bine odata ce dimitris va incepe el sa invete sa scrie/ citeasca!!!
Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
matgravidut spune:
Laura, si eu sunt aici...
Virgo... felicitari pentru contractii. Uite ca ale mele nu mai vin fir-ar sa fie...
Veronika, si eu mor de frica, dar cand vad ca mai am inca 100 de prietene pe forumul asta si toate viteze, mi-e rusine sa-mi foe frica. O inghit si ce o fi o fi. Cand ma gandesc la noptile nedormite de dureri de spate, mai bine nasc mai repede, dar uite ca la mine bebelina mai vrea sa stea.
MARY, FELICITARI PENTRU BEBE. SA FIE SANATOS SI VESEL SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.
Monica-Matz 40 si Andreea Bianca
AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga