*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*
Raspunsuri - Pagina 6
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by rlc_sandor
TinnaS,mersi de urari.Tu cum esti?
raluca,36+Sonia Andreea
Raluca , eu vad ca sunt din ce in mai bine...
De unde ma temeam ca nasc prematur, vad ca acum bb nu mai da semne ca ar vrea sa iasa mai repede... E foarte activ, contractii mai am uneori, dar nu asa durerose cum am avut sapt. trecute, si nici nu am mai sangerat...
Ma duc miercuri la control la dr. si mai vad atunci cum sta treaba...
Acum singurul lucru care ma ingrijoreaza e faptul ca bb avea la ultima echo cordonul in jurul gatului...
Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 19 de zile !!!
rlc_sandor spune:
TinnaS,ma bucur ca esti mai bine,lasa sa mai stea bebe un picut in burtica,stie el ca acolo e mai bine.Si eu merg vineri la dr si atunci vedem ce si cum ca ultima data bebe era mai mare si eu am unele emotii dar daca am ajuns cu bine pana aici cred ca va fi totul ok.Eu am niste dureri... mai ales noaptea burta,ligamente de toate....
raluca.36+sonia andreea
alexia28 spune:
Neata fete,
Am terminat si eu de citit ce ati scris in weekend, eu tot nu am net acasa, sper ca pana la sf saptamanii sa se rezolve.
In primul rand Rlcsa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara
Gabrittza saru mana pt informatii, sper sa fie bine cand o sa nastem noi
Tina mie imi spui cum sunt vecinii? Noi inca nu am terminat de amenajat apartamentul, mai avem bucataria si avem showuri aproape zilnice cu ei, problema lor este ca nu au ce sa ne faca, ne-au amenintat si cu politia, dar stiu ca suntem cu autorizatiile in regula si atata vreme cat respectam programul de liniste...dar e enervant, stresant sa iesi din casa si sa te trezesti cu ei pusi pe scandal. Cate injuraturi ne-am luat....pup fata
Irinouka pt bebe Rares, e tare frumos
Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca comorile, sa fiti sanatosiFelicitari Micsunea si sa fii fericita langa printzesa ta!!! Refacere rapida si mult laptic!!!
Mitsule ti-am citit povestea nasterii, mama ce-am mai bocit, m-ai lasat fara cuvinte ca sa nu mai zic ca m-a apucat o frica, prin cata durere ai trecut, deci eu o bateam pe moasa aia, te pup si ma bucur ca acum ai o minune de baietel.
Va pup pe toate si mai intru pana plec de la munca, azi am o zi mai nasoala, ma simt cam rau, dimineata am facut si analiza de streptococ B si culmea m-a durut si aia ma misc greu si ma dor toateee, azi noapte nu am dormit mai deloc tot din cauza durerilor, uff asa ce m-am saturat, vreau sa vina bebe mai repede
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 21 zile
LaLa_20 spune:
am tot cantarit-o ieri pe bianca,nu-mi venea sacred(acum cateva zile sigur nu am fixat bine cantaru,a venit si doc ei a fixat ei ea cantaru si verdictul e 2900...eu la mana o simteam ca se ingreunase multicel...yupiiiiiii....suntem si noi mari...
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
LaLa_20 spune:
tinama bucur k esti mai bine...si cu cordonul nu te ingrijora sigur o sa fie bine... de la bibi
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
miri_mik spune:
neatsa, gugu, am intrebat special pt tine ce se poate da bebelushilor ca ceai. moasha de la briusel a decretat: ceai de anason. sau apa plata. nu ceaiuri din magazin pt copii pt ca au zahar si fac gaze urate.
pt fetele cu "colici" care alapteaza, renuntati la dulciuri...ii chinuie pe pitici de numa'numa.
crisandrada, felicitari! sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de zile fericite impreuna!
pusici, sunt franta:(
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
zeririlouiza spune:
Lala ma bucur ca bibi a inceput sa se ingreuneze la mai multe gr si kg.
gugule sa stii ca picaturi ii dau inainte de fiecare masa, dar la ceai vazusem ca fetele ziceau mai bine sa beau eu
Angeluque, felicitari pentru prima luna vai ce mare sunt eu macalar mama pe el de baiat. S a stii ca si eu ma confrunt cu plans in brate cu transiratii de la plans si durere se face saraca cvrig si plange si transpira of doamne sa scapam toate de colicii astea afurisiti
Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
poze bubulina
anca.b spune:
felicitari lala!!!!!...
sa cresti mare bibi!!!!...
e deja fetita mare!!!
ce frumos ca ai cintar si poti sa verifici greutatea lui bibi. eu am incercat sa-l cintaresc pe Stefan in brate, cu cintarul de baie...mi-a iesit ca ar fi luat in greutate vreo 300 g. abia astept sa mergem la dr sa ne cintareasca "oficial". amr 2 sapt.
quote:
Originally posted by LaLa_20
am tot cantarit-o ieri pe bianca,nu-mi venea sacred(acum cateva zile sigur nu am fixat bine cantaru,a venit si doc ei a fixat ei ea cantaru si verdictul e 2900...eu la mana o simteam ca se ingreunase multicel...yupiiiiiii....suntem si noi mari...
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Anca si Stefan (13.01.2008)
Ellenuta spune:
buna buna,
eu sunt foarte suparata caci de 3 zile nu am net .. ieri am prins o fereastra si am postat un mesaj .. acum iar am prins o fereastra .. abia astept sa scapam de rds si sa montam wirless-ul!
bebele meu a facut scandal mare ieri .. s-a trezit din juma in juma de ora .. tzitzi nu vroia, in schimb scancea si plangea .. m-*m gandit ca-s colici dar nu se strngea de burtik si nici nu se inrosea la fatuca sau transpiora .. pur si simplu nu i-a intrat nimic in voie .. azi vad ca e cumintica, Doamne ajuta!
AHA .. NE-A CAZUT BURIKU' ASEARA LA BAITA! DAR A RAMAS ACOLO ASA CA COJITA, NU ARATA CA BURICU' NORMAL, SI DOUA FIRICELE .. CE SA FAC?? EU II DAU DE FIECARE DATA CAND SCHIMB PAMPERSU CU SPIRT SU BETADINA!
mitsule foarte emotionanta povestea nasterii! nu stiu de unde ai avut atata putere, dar cred ca de la mogaldeata mica si scumpa!
irinuka bine ai revenit!
creata tu pe unde esti? acasica cu scumpa mica?
va pupik pe toate caci nu stiu cand mai intru .. netu' asta ma scoate din minti!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL