*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

angeliques, ptiu ce mare e viktor! si ce frumos! mai... numai800 de grame zici tu ca a luat? io zic camai mult!
la cat mai multe aniversari fericite!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Felicitari mami Crisandrada! Sa fiti fericiti!

40 Tudor Gabriel
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Miri poate de maine o sa fiu si eu mamica si o sa incep sa va stresez cu intrebarile.

Alina nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns la 40 saptamani, acum 20 de saptamani mi se parea imposibil, dar uite ca Doamne Doamne a avut grija de noi si ne-am facu mari. ma rog sa ne aiba in paza si maine, cand este posibil sa ma opreasca la Giulesti.

Laura I si Mitshu, am facut link catre povestile voastre si le-am pus la lista cu mamici de ianuarie.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by nemary

Miri poate de maine o sa fiu si eu mamica si o sa incep sa va stresez cu intrebarile.

Alina nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns la 40 saptamani, acum 20 de saptamani mi se parea imposibil, dar uite ca Doamne Doamne a avut grija de noi si ne-am facu mari. ma rog sa ne aiba in paza si maine, cand este posibil sa ma opreasca la Giulesti.

Laura I si Mitshu, am facut link catre povestile voastre si le-am pus la lista cu mamici de ianuarie.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

mary, chiar ma gandeam la tine..ma bur sa aud ca esti bine..si vad ca si cu moralul stai bine.....bravo..o sa fie usor si la voi...ai sa vezi...iar bebitza o sa fie bine, sanatoasa si frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor eu beau ceai de anason cu chimen, oare pot sa-i pun si eu un pic de miere sau nu, pana acum l-am baut asa rece ca daca e cald nu-mi place deloc

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

poze bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

louiza, poti pune ce vrei in ceaiul tau, dar nu si daca ii dai lui bebe. pt el e interzis miere.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

miri mersi mult, asa daca un piculet mai dulce o sa fie mai bubut

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

poze bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

am tot cantarit-o ieri pe bianca,nu-mi venea sacred(acum cateva zile sigur nu am fixat bine cantaru,a venit si doc ei a fixat ei ea cantaru si verdictul e 2900...eu la mana o simteam ca se ingreunase multicel...yupiiiiiii....suntem si noi mari...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Felicitari LaLa!!! Ce ma bucur pentru tine si Bibi!!!

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 19 de zile !!!

Mergi la inceput

Grati tin pumnii strans pentru maine!!!
Maine o sa iti tii baietelul in brate!!!

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 19 de zile !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nemary

Mary si tie iti tin pumnii maine!!! Sa ne anunti neaparat daca trebuie sa incepem galeria pentru tine!!!

AMR maxim 19 de zile !!!

Mergi la inceput