*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*
Raspunsuri - Pagina 5
anca.b spune:
cred ca ma inscriu si eu in club.
pina acum am rezolvat problema cu sab simplex si parea ca e ok, de ieri dupa-masa insa se chuinuie saracul, abia daca doarme o ora, doua si iar se trezeste. nici ceaiul pe care il beau eu nu pare sa aiba vreu efect pozitiv (anason, chimen, fenicul).
nu stiu ce sa-i mai fac. pe linga colici mai si da afara laptic, pt ca se agita foarte tare si mai are si muci de la care isi face greata (si pe care ma chinui sa-i scot in fiecare zi).
voi cum rezolvati problema colicilor? Aaaa...am uitat sa va zic, de ragait nici nu poate fi vorba...abia daca pot sa-l fac sa ragaie o data pe zi, cu mari eforturi...ne chinuim cite o jumate de ora, de multe ori fara succes...dupa care somnul e compromis. trebuie dupa fiecare alaptat sa aleg ce sa fac: il las sa doarma sau incerc sa-l fac sa ragaie. inca nu am reusit sa le facem pe amindoua
quote:
Originally posted by cati_magureanu
Va pup si eu!
Mai fetelor, eu sunt disperata...ma bag si eu in clubul mamicilor cu bebei chinuiti de colici (Mitsu, Louiza)... Si bebele meu este chinuit rau (zic eu ca de la colici este)...Tot asa, are somnul foarte agitat..plange des, se trezeste des si nu mai poate sa doarma...scanceste in somn, se chirceste tot timpul...Cu toate ca-i dam picaturi anti gaz tot asa face...La inceput cand am inceput sa-i dam, parea ca merge..acum..nimic... Si cand il luam in brate plange..sunt disperata...Abia de reuseste si el sa doarma cat de cat...Sper sa nu fie o problema mai grava cu el..Asa arata bine..dar eu stiu..ar putea fi atatea cauze care sa-l supere...
Personal, sunt chiauna..nu reusesc sa dorm decat vreo 3 ore (adunate) pe noapte iar ziua, nici vorba...Sotul lucreaza pana seara iar cand vine acasa ma mai ajuta si pe mine..este si el frant...Eu ma mai si mulg si treaba asta imi ia o gramada de timp...NU POT SA FAC EFECTIV, NIMIC! Cateodata nici la toaleta nu am timp sa merg
Am facut deja depresie (adica sunt in mijlocul ei)...Of Doamne..sper sa fie o faza temporara caci ajung la balamuc, asa...
Draga Honey, merci mult pentru cuvintele tale frumoase (am citit la Bebei de SUA) si pentru incurajari... Sper sa se mai normalizeze lucrurile si poate reusim sa ne auzim la un telefon...
Pupici si ai grija de tine...o sa fie bine..cred ca majoritatea am visat o gramada de ciudatenii in sarcina...
Merci Ven pt. raspunsul vis-a-vis de picaturile de colici...
Va pup...
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
Anca si Stefan (13.01.2008)
Tinna S. spune:
Salut zuzici!
Am intrat sa vad ce mai faceti ca zilele astea am fost cam inactiva, am stat pe net f f putin... Ma apuc sa citesc din urma sa vad ce am mai pierdut...
Va pup,
Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 19 de zile !!!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by crissandrada
Salut zuzici.
Treceti-ma si pe mine la nasteri in ianuarie.
PE 13 IANUARIE, ORA 6 DIMINEATA, O FETITA ALESSIA IOANA DE 3400 GRAME SI 50 CM. NASTERE NATURALA, APGAR 9.
A trecut ceva de atunci dar de abia acum am intrat pe net ca acum pot sta si eu pe scaun ca un om normal
Criss de Alessia si Andrada
Felicitari Criss, bineinteles ca te trecem pe listutza!!! Bine ai venit pe lume Alessia Ioana, sa fii fericita si sanatoasa!!!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 19 de zile !!!
Tinna S. spune:
Acum am vazut ca a nascut si Micsunea, am ramas in urma rau de tot se pare...
Felicitari Micsunea si sa fii fericita langa printzesa ta!!! Refacere rapida si mult laptic!!!
AMR maxim 19 de zile !!!
Tinna S. spune:
Irinouka bine ai revenit acasa!!! Vazut si eu poze cu bb Rares, e taaaare scump!!!
Stai linistita cu icterul, aproape toti copiii fac, iar cei alaptati exclusiv la san au un icter mai prelungit...
Spun din experienta mea cu Andrei, caruia i-a trecut f greu icterul (fara sa fie bolnav sau ceva), si am aflat apoi ca asa se intampla de multe ori la copiii alaptati la san (fara completare de lapte praf sau altceva)...
Si apropos, chiar si pt bebicii cu icter prelungit, asta nu e in nici un caz motiv de intrerupt alaptarea exclusiva la san... Bebe poate sa fie intr-adevar mai somnoros si tb sa suga mai des...
AMR maxim 19 de zile !!!
AngeliquedeS spune:
Cati, mitsu, louisa, nu vreau sa va sperii dar ce descrieti voi nu este decat faza preliminara a colicilor, crizele de colici sunt ORIBILE si dc nu mi-ar fi spus mamicile ca e normal prima data m-as fi repezit cu el la spital. Deci sa nu va speriati dar o sa urle la voi in brate ca din gura de sarpe si o sa impinga cu piciorusele si o sa se adune de burtica, repet, sa nu va sperriati ca e groaznic, urla si transpira de durere.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Tinna S. spune:
Chiar cu intarziere, vreau si eu sa zic LA MULTI ANI RLC_SANDOR SI SILLVY!!! Sa fiti fericite, sa aveti nasteri usoare si bebici sanatosi si frumosi!!!
AMR maxim 19 de zile !!!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Buna seara zuzulici !!
Sa dea Domnul sa fie un capitol plin de vesti bune !!!
Am vrut sa ma fac si eu utila si am facut lista sarbatoritelor lunii februarie
(sunt direct interesata... sunt si eu printre ele... dar am mai facut-o si alta data )
01.02.1982 - Andradda
04.02.1975 - Cornilia
04.02.1978 - Stancutza
08.02.1973 - Laura_Dimitris
11.02.1976 - Godzila
14.02.1978 - AncaSoare
15.02.1980 - Crissandrada
16.02.1971 - Beinazutza
26.02.1979 - Andreea 29
28.02.1978 - Elena 78
Poate una din fetele ce se pricep, cand are timp va putea pune listuta pe prima pagina.
Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Merci mult Laurici! Hai ca ma apuc eu acum sa actualizez prima pagina!
AMR maxim 19 de zile !!!
Tinna S. spune:
Angi felicitari pentru prima luna de viata a lui Pupi pe care o implineste azi!!!
Am vazut si eu ultimele poze, e un scump de-ti vine sa-l papi!
AMR maxim 19 de zile !!!