*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*
Raspunsuri - Pagina 4
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Mai gugu, am vazut si eu pozele cu bebe tau, chiar ca fomila, ce falcute are, numai bune de muscat din ele ... Altceva voiam sa spun... Nu ma pricep eu, da' e voie sa il tii asa in fundulet? Adica stiu ca ii sustii gatul dar... Nu e prea micut?! Mie dr. mi-a spus sa fiu foarte atenta la coloana si pe cat se poate sa nu il las sa o solicite nicicum!
Ca vorbim de solicitat... Voi faceti ceva bebeilor la manute/picioruse? Bicicleta, ceva? Conrad nu se misca decat cand il schimb si cand face baie, atunci agita manutele si piciorusele nevoie mare. Se mai framanta el cand doarme, da' aia nu o pot considera "gimnastica"... Oare nu anchilozeaza acolo la el in cosulet? Ce tre' sa fac sa il mobilizez putin fara sa ii dauneze?
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
MITSULE tocmai am citit povestea nasterii puiului tau si tot ce pot sa spun e ca am ramas fara cuvinte. Esti o femeie-model, curajoasa. sa fiti amandoi sanatosi si fericiti.
In ceea ce-l priveste pe strumful meu, pare ca sta in funduletz insa e oar o impresie pt ca e sustinut bine de sub brat.
Luca daca nu doarme face miscare la greu, da din maini si picioare de zor. La cateva zile deja isi tinea si capul destul de bine sus. Acum doua zile il schimbam si il tineam pe brat si piticul meu a hotarat ca nu i-ar strica sa incerce sa paseasca, are o forta in piciorusele alea mici de numa. S-a mirat si dr de familie de el cand l-a vazut, zicandu-mi in gluma ca bebe al meu vrea sa creasca intr-o luna cat altii intr-un an.Praslea cel voinic nu alta.
GUGU de LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Mai gugu, am vazut si eu pozele cu bebe tau, chiar ca fomila, ce falcute are, numai bune de muscat din ele ... Altceva voiam sa spun... Nu ma pricep eu, da' e voie sa il tii asa in fundulet? Adica stiu ca ii sustii gatul dar... Nu e prea micut?! Mie dr. mi-a spus sa fiu foarte atenta la coloana si pe cat se poate sa nu il las sa o solicite nicicum!
Ca vorbim de solicitat... Voi faceti ceva bebeilor la manute/picioruse? Bicicleta, ceva? Conrad nu se misca decat cand il schimb si cand face baie, atunci agita manutele si piciorusele nevoie mare. Se mai framanta el cand doarme, da' aia nu o pot considera "gimnastica"... Oare nu anchilozeaza acolo la el in cosulet? Ce tre' sa fac sa il mobilizez putin fara sa ii dauneze?
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsule,...noua ne-a zis dr sa ii facem masaj..la inceput usurel apoi un pic mai apasat..sa vezi ce bine se simte pitika..
A..si noi facem asa..masaj, baie, igiena orificiilor...:D
alinaatudor spune:
Fetelor gravidutze..ma simt vinovata ca nu v-am mai felicitat de mult..la eco, la vizite la dr..oricum..sunteti super, acum ca ati ajuns aproape de termen..e super, bravo voua...eu ma simt usor vinovata ca pitika mea a venit la 36 de sapt si 5 zile..cred ca ar fi fost mai usor pt ea sa mai creasca un pic....oricum..recuperam noi...cu ajutorul lui Doamne Doamne...
Cat despre aniversari si zile de nastere iar am uitat si ieri a fdost ziua lui RLC si Sillvy..va rog eu, primiti si felicitarile mele intarziate...La multi ani si numai fericire va doresc...
miky_mamica spune:
Fetelor am incarcat poze noi cu Luca care deja e un scump mare si gras..... aveti link-ul AICI
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Mitsu-bishu spune:
Hihi, miky, ce frumos e Luca si ce bine ii sta lui in verde! Sa nu il deochi! Parca acum seamana mult cu tati...
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
rlc_sandor spune:
Multumesc tuturor pentru urari,nu am reusit sa mai scriu aseara desi eram la zi.Va pe toate.
Mitsu am citit povestea nasterii...felicitari esti o curajoasa iar Conrad e un frumos si jumatate si din cate am inteles si cumintel
raluca,36+,Sonia Andreea
matgravidut spune:
Buna seara zuze dragi,
Eu nu am nici un semn ca as naste in curand. Ba chiar ma simt mai bine decat acum vreo saptamana. Doar noaptea am probleme cu somnul. Nu-mi gasesc pozitia buna nici cum. Cu perne sau fara perne, ma doare burta jos si incheietura de sus a piciorului drept, nu ma pot intoarce foarte usor, dar ma gandesc ca mult n-o mai fi...
Maine mergem la control la nenea doctorul... sunt curioasa ce-mi spune de data asta.
Nu prea mai am stare. Nici macar contractii nedureroase nu prea am. Cred ca am avut vreo 10-12 in toata sarcina.
Va pupici dulci si intru maine cu vesti.
Monica-Matz 40 si Andreea Bianca
AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
cati_magureanu spune:
Va pup si eu!
Mai fetelor, eu sunt disperata...ma bag si eu in clubul mamicilor cu bebei chinuiti de colici (Mitsu, Louiza)... Si bebele meu este chinuit rau (zic eu ca de la colici este)...Tot asa, are somnul foarte agitat..plange des, se trezeste des si nu mai poate sa doarma...scanceste in somn, se chirceste tot timpul...Cu toate ca-i dam picaturi anti gaz tot asa face...La inceput cand am inceput sa-i dam, parea ca merge..acum..nimic... Si cand il luam in brate plange..sunt disperata...Abia de reuseste si el sa doarma cat de cat...Sper sa nu fie o problema mai grava cu el..Asa arata bine..dar eu stiu..ar putea fi atatea cauze care sa-l supere...
Personal, sunt chiauna..nu reusesc sa dorm decat vreo 3 ore (adunate) pe noapte iar ziua, nici vorba...Sotul lucreaza pana seara iar cand vine acasa ma mai ajuta si pe mine..este si el frant...Eu ma mai si mulg si treaba asta imi ia o gramada de timp...NU POT SA FAC EFECTIV, NIMIC! Cateodata nici la toaleta nu am timp sa merg
Am facut deja depresie (adica sunt in mijlocul ei)...Of Doamne..sper sa fie o faza temporara caci ajung la balamuc, asa...
Draga Honey, merci mult pentru cuvintele tale frumoase (am citit la Bebei de SUA) si pentru incurajari... Sper sa se mai normalizeze lucrurile si poate reusim sa ne auzim la un telefon...
Pupici si ai grija de tine...o sa fie bine..cred ca majoritatea am visat o gramada de ciudatenii in sarcina...
Merci Ven pt. raspunsul vis-a-vis de picaturile de colici...
Va pup...
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
cati_magureanu spune:
Mitsu, super emotionanta povestea nasterii...excelent..si super povestita...
Chiar ca esti curajoasa!
Te pup
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
raca spune:
Se vede treaba ca am ramas asa utine gravidute pe aici care inca mai avem timp si de forum....S-a terminat cu noptile in care se scriau zeci de pagini...Asta e, in scurt timp cred ca nici eu n-o sa mai am timp nici sa respir .
Miki am vazut pozele cu Luca...e o dulceata de baiat. Si ce mare e!!!! Va pe amandoi.
38+ Razvan Gabriel
AMR 2 SAPTAMANI
Vine Barza!