*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*
Raspunsuri - Pagina 3
grati.ela spune:
Mitsule, m-a emotionat teribil povestea nasterii micului C. Ai reusit sa-mi ridici moralul, mai tinerico!!!! (semneaza un baboi).
40 Tudor Gabriel
AMR 2 zile
zeririlouiza spune:
fetelor am intrat si mai devreme dar nu am apucat sa scriu ca mi se descarcase aptopul,
eu sunt franta, avem colici ne chinuim imi e mila de ea de mi se rupe sufletul dar u am ce face, cu ceaiul eu beau ceai de chimen cu anason, deci ziceti voi ca nu tre sa-i mai dau iei nimic daca o alaptaz?
Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
poze bubulina
Mitsu-bishu spune:
Vai, grati.ela, credeam ca o sa va sperii... D'aia nu am scris-o pana acum... Anyway, chiar intram acum sa zic ca am pus-o la semnatura, s-o citeasca cine o pofti
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
grati.ela spune:
fetelor, peste doua zile la ora asta il voi fi cunoscut deja pe Tudor!!! Ma rog la Dumnezeu sa fim sanatosi!
40 Tudor Gabriel
AMR 2 zile
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
fetelor am intrat si mai devreme dar nu am apucat sa scriu ca mi se descarcase aptopul,
eu sunt franta, avem colici ne chinuim imi e mila de ea de mi se rupe sufletul dar u am ce face, cu ceaiul eu beau ceai de chimen cu anason, deci ziceti voi ca nu tre sa-i mai dau iei nimic daca o alaptaz?
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
poze bubulina
Cum sa nu-i dai?! Eu zic sa nu o lasi sa se chinuie. Si eu il alaptez pe Luca, insa picaturile pt colici sunt nelipsite.
GUGU de LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
Mitsu-bishu spune:
Haide mai, grati.ela, daca si tu esti baboi... Chiar ma gandeam la ce cariera ai si ce tanara esti... La noi... Asistentele-s de varsta ta...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by gugushtiucquote:
Originally posted by zeririlouiza
mai avem putin
poze bubulina
Cum sa nu-i dai?! Eu zic sa nu o lasi sa se chinuie. Si eu il alaptez pe Luca, insa picaturile pt colici sunt nelipsite.
GUGU de LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
Si ii dau sa bea ceai Baby Drink, insa as vrea sa-l schimb cu un altul care sa nu aiba menta in compozitie pt ca se constipa.
GUGU de LUCA
Mitsu-bishu spune:
Mai gugu, am vazut si eu pozele cu bebe tau, chiar ca fomila, ce falcute are, numai bune de muscat din ele ... Altceva voiam sa spun... Nu ma pricep eu, da' e voie sa il tii asa in fundulet? Adica stiu ca ii sustii gatul dar... Nu e prea micut?! Mie dr. mi-a spus sa fiu foarte atenta la coloana si pe cat se poate sa nu il las sa o solicite nicicum!
Ca vorbim de solicitat... Voi faceti ceva bebeilor la manute/picioruse? Bicicleta, ceva? Conrad nu se misca decat cand il schimb si cand face baie, atunci agita manutele si piciorusele nevoie mare. Se mai framanta el cand doarme, da' aia nu o pot considera "gimnastica"... Oare nu anchilozeaza acolo la el in cosulet? Ce tre' sa fac sa il mobilizez putin fara sa ii dauneze?
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by irinouka
cam stau si ard gazul dar nu o pot face linsitita ca sunt mereu cu urechea spre dormitor, ca poate se terzeste juniorul. care junior doarme de la 13:40, nici nu stiu ce sa cred, daca e de bine sau nu. a supt de la ambii sani, cam cate-o ora. am lapte dar canalele nu sunt inca f bine desfundate iar el e cam lenes, trage ce trage si pe urma se odihneste cu sanul in bot. ma gandesc ca totusi ajunge ceva la el, din moment ce doarme pe urma bustean, nu?
stiu ca, daca nu ar fi dormit sau dormea putin, as fi intrebat daca nu cumva e o problema...asa ca iertati-ma va rog, si spuneti-mi daca e cazul sa ma agit ca somnul asta e atat de lung.
vreau sa ii fac baie, sa ii umblu la buric, sa ii fac toaleta etc, iar el doarme. :-)
cu laptele sunt cat de cat ok, adica exista, nu mai e colostru si am scapat de tensiunea aia din sani. doar ca inca nu tasneste cand apas, nici nu stiu cum sa descriu. trebuie apasat nitel, muncit ca sa iasa dar...iese. adica e clar ca are ce manca. as vera sa stiu sigur-sigur daca se satura. somnul poate indica asta?
va pupa irinouka inepta :-)
irina 42 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Irinouka, iti spun si eui cum e la noi..eu o trezesc cam din 2 in 2 ore..noaptea hai 3..ca sa pape..pentru a elimina icterul mai repede...nu stiu daca fac bine, dar dr neonat a zis sa pape des..eu am vazut ca la 2-3 ore mananca ok..deci..nu o las deocamdata mai mult...
Va imbratisam cu drag...
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by IrinaL
Alina, pt. ochisor curgator si lipicios noua ne-a recomandat pediatra Nettacin, cate o picatura, dupa ce il stergem cu ser. Dar mai bine intreaba un dr. de copii, oricum nu e grav.
Irina, mami de
Ileana si
Tudor
mersi mult
am sunat neonat in seara asta si mi-a spus pic cu ciloxan..am luat ..acum speram sa treaca ...