*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Miri, sar'na de lamurire! Mai mult ca sigur asa e cum zici, ca altfel nu-mi explic plansul ala suparat pt. o operatiune asa de simpla ca defecarea - Nati o sa ma contrazica acuma!
Have fun cu socrii and....stay ZEN!

Carmilia, welcome home! Asteptam pozici cu puiul!

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Lala_20 tu spuneai ca ai avut si menstruatie...de 2 zile am scurgeri sangerii dupa pauza de vreo 2 sapt in care nu am avut nici un fel de scurgere.dar nu am dureri de ciclu.

Ieri a fost zi infernala,dormea f putin si numai in brate,a urlat ca niciodata.Azi noapte a dormit bine,cu mici scancete,abia s-a trezit sa pape cate 10 min de 2 ori.
Azi vad ca o luam de la capat,abia a adormit la mine in brate si de vreo ora tot astept sa-i cada manutele,semn de somn profund cum zicea Miri.Nimic,si le tine sub barbie.Ma doare mana stanga de numai pot,dar mi-e teama sa-l pun in patut.

In caz ca intereseaza pe cineva sfaturile mele/experienta mea ...
K are si el bubite dar aproape au disparut.Erau rosii cu alb in mijloc.Am dat search "baby acne" si am gasit ca poate fi de la hormonii mamei sau reactie la medicamente luate de mama sau bebe.Asa ca nu i-am mai dat picaturi de colici + il sterg ce ser fiz de 2 ori pe zi.Nu i le-am rupt de teama sa nu-i las semne,se vindeca frumos singure.
Deci acum suferim de colici si nu luam nimic.
In schimb am observat ca ,cat am baut bere fara alcool nu a avut probleme deloc cu colicii.Am intrerupt o zi si iar l-au apucat.De aseara beau iar,sa vedem daca e coincidenta sau nu.

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

nici eu nu am avu si toata menstruatia a durat 3 zile pe mine ma tinea o saptamana...si oricum se vedea diferenta clara intre lohii si menstruatie...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LA MULTI MULTI ANI STEFI SI MATHIAS !!!! SA FITI CUMINTI SI SA VA ASCULTATI PARINTII !!!! SI, DACA SE POATE..., SA SE TERMINE ODATA CU COLICII... !!!!

Ce ma bucur fetelor ca sunteti pe aici....!!!

Ven, iti inteleg durerea ca a plecat markus la bunici! Simti ca parca ti se rupe sufletul in doua, nu?! Nu stiu cand si daca o sa ma obisnuiesc vreodata cu plecarile lui dimitris de langa mine...! Of, si chiar nu-mi doream si nu-mi doresc sa fiu o "mama-closca", "cangur" sau cum s-o zice...

Al meu copil a plecat acum cu tata-sau la serbarea gradinitei grecesti. A invatat cantecele si poezii noi si era tare entuziasmat ca merge ... Eu, din pacate am ales cu inima franta sa raman acasa... La serbarea de craciun s-a intarziat inceperea serbarii, apoi a durat destul de mult ca a venit mosul si vreo 15 copii sa-si spuna fiecare poeziile + catecele s.am.d.... Nu am vrut sa risc sa se intample si astazi cine stie ce si sa stau pe un scaun vreo 2 ore + drumul dus intors pana acolo... Asa ca... astept sa vad inregistrarea serbarii si ma gandesc ca este prima serbare a lui dimitris la care nu particip... Asta este! Daca vrem sa o mai tinem pe eleni o saptamana in burtica... facem si sacrificii !!!

A, apropos, chiar ca sexi buze are Mathias !!!!

Angi, Darene, pupa laura pe pupi si pe khalidut coliciosi si urlatori !!! Micutii de ei... am auzit ca durerile astea de colici si alea de dintisori ar fi - raportandu-ne la intesitate - chiar insuportabile pentru un om mare.... Vor trece ele curand si sa-i vezi atunci pe puiuti ce fericiti si zambareti vor fi tot timpul !!!

Miri, scumpo, iti urez sa ai toata rabdarea din lume ca sa treci peste orele ce urmeaza !!!!Stay, ZEN, vorba lui ven !!! Chiar , cam cate ore stau ? Raman si la masa?!

Carmilia, bine ati ajuns acasa !!!

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

saluuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!

dragi zuze, am intrat pe fuga, palugelul doarme de la 8 dimineata si sunt incordata sa-l aud cand incepe sa dea semnalul de trezire.

am intrat doar sa va pun linkul catre cele cateva poze si sa va multumesc din suflket pt mesaje, sms-uri si galerie. de-abia astept sa citesc din urma, cat mai mult, cat mai mult.

ieri ne-am intors acasa, noaptea a fost extrem de grea, m-am muncit cu dorul lui de biberon si de faptul ca renunta destul de usor sa traga tare din san pt colostru, desi era rupt de foame, dosperat. a supt cu adevarat abia la 8 dimineata si s-a culcat fericit, lungit in pat langa mine, pt ca singura pozitie in care mai avema putere sa stau era culcata pe-o parte. sunt fericita sa am depasit moentul asta, astept serile urmatoare. colostrul e mult mai mult, iese mult mai usor decat la spital (unde era sa pic in crizele cele mari pe tema asta), sanii mi s-au intarit si cred ca e o chestiune de f putin timp pana la laptele "alb".

uf, m-am intins, sper din inima sa mai intru azi. va pup si va imbratisez pe toate, le felicit pe mamicile care au mai nascut intre timp si le tin pumnii zuzelor de pe lista de asteptare.

MIRI...multumesc din inima! fara numar

a, si linkul cu cateva poze cu bebe rares.

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/?saved=1

puuuuuuuuuuuuuuuup zuzele!!!

irina 42 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

URA !!!! IRINUKA!!! BINE ATI REVENIT !!!!
Rares este tare tare frumos !!!
Nici nu zici ca este nou nascut ca are doar 2 zile ....!!!!

Sa dea Dumnezeu sa ai laptic bun, el sa fie papacios si puternic sa poata trage si pe tine sa te ocoleasca ragadele !!!!

1000 x !!!!

Acum, abia astept sa o vad/citesc si pe cretulina si sa vad fotografii cu mariuca !!!!

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetele . Noi suntem bine, laptic tot la fel de slab cantitativ , nu avem ce sa facem ne luptam intai cu suptul la san si pe urma cu completare.
Maria doarme destul de bine seara , dupa baita de la ora 20 doarme pana la 3 dimineata cand se trezeste ca vrea papa si pe urma iar doarme pana la ora 7 dimineata cand cere papa.Este o cumintica .
LA MULTI ANI !!!! rlc_sandor ,sillvy sa va dea Dumnezeu multa sanatate , bebei sanatosi de care sa va bucurati .
Bine ai venit acasa Irinouka , sa-ti traiasca bebe sa fie sanatos si sa va bucurati de el .
Va doresc fetelor sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut .

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irinuca bine ai venit acasa! E un frumos puiul tau si ce cumintel e Sa creasca mare si sa fie sanatos!
RLC sa fii fericita mereu si sa ai o nastere usoara ca un fulg!
Miri sar'na pt sfaturi, voi incerca sa le urmez; azi deja am pus-o mai des la san, dar tot i-am dat 70 ml de formula
Elenuta eu am fost plecata aseara cam 3 ore si jum si am stat ca pe ghimpi, dar micutza s-a comportat exemplar! A papat bibe si a adormit pe la 11,30 (noi am ajuns acasa pe a 12,30) si am trezit-o eu la 5,30 sa pape. Tare greu mi-a fost sa fiu asa mult plecata (nu ma despartisem de ea pana acum) si m-am tot uitat pe poze pe telefon si le-am aratat la toata lumea de la masa...i-am zapacit de cap Ufff urmatoarea iesire e luni, cand merg sa imi duc concediul la servici.
LauraD pai cum e inchis spitalul? Fac o dezinsectie, ceva? In cazul asta tzinem pumnii sa stea Eleni inca o sapt in burtica! Micutza mea are in continuare ochisorii albastri, e o strambacioasa si ii incrucisheaza si scoate limba de imi vine sa o mananc! Si sotzul rade de ea, zice ca-i maimutzica (hmmm, l-am certat sa nu mai rada de copilul meu).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Asa face si al meu, cind ii merge...
aseara am reusit sa-l pacalesc cu suzeta si a dormit 4 ore legate. sigur ma folosea pe post de suzeta, pt ca adormea cu sinul in gura dupa ce tragea de 4-5 ori. satul era pt ca a si regurgitat mult, deci sigur nu-i mai incapea lapte in stomacel.
asa ca eu zic sa incerci su suzeta...e destul de greu...insa daca reusesti...o super

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

quote:
Originally posted by Tinna S.

Angi nu e bine sa stai non stop cu el la san... Cred ca acum s-a invatat asa, si trebuie sa-l dezveti... Astia mici sunt tare teroristi si ne santajeaza sentimental cu plansul lor, iar noi mamicile nu rezistam deloc... Cred ca te foloseste pe post de suzeta, nu are cum sa suga in continuu...
fata si incearca sa-l mai lasi un pic din brate si poate reusesti sa-l pacalesti cu suzeta...

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 22 de zile !!!

Tinna, suge, nu molfaie. si inghite ca apucatul...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la multi ani sarbatoritelor de azi rlc_sandor si sillvy multa sanatate si bebei voinici.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput