*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*
Raspunsuri - Pagina 7
darene spune:
La multi ani Rlc_sandor!
La multi ani Sillvy!
Sa fiti sanatoase,fericite si iubite toata viata!
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
Ven spune:
Si daca tot ma aberez de una singura pe aici in dimineata asta, sa ma laud si eu cu cea mai mare "realizare" de pana acum: lasat pe canapea pe burta, s-a intors singur pe spate pana m-am dus eu in camera cealalta si inapoi :) Precocu' lu' mama!
Imediat pun niste poze facute acum, cand l-am gasit iar intors pe burta, eu lasandu-l sa doarma pe o parte...
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
darene spune:
Felicitari noilor mamici: Ereena,Nadia,Godzila,Miutza!
Sa va traiasca clopoteii,sa fie sanatosi,mancaciosi si necolicosi!
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
Ven spune:
Gata, pozele noi sunt upload-ate!
La multi ani Rlc_sandor si sillvy!
Markus e baiat mare!
Carmilia spune:
Neata la toate zuzele!Am ajuns acasa,ce bine e acasa!Dar vreau sa felicit mai intai fetele care au nascut zilele astea,sa fie sanatoase si fericite alaturi de puii lor,sa aiba cat mai mult laptic si copii cuminti si sanatosi:Irinouka(pana la urma a fost petrecere in pijama intalnirea noastra de la Filantropica?!),Bienzutza,Creata,Ereena,Gogzila,Miuta.Bun venit,clopotei,sa le bucurati sufletul parintilor vostri!
Noi suntem de ieri de la pranz acasa,dar n-am avut timp nici sa respir!Sunt tare fericita cand imi privesc puiul,e minunat,as sta ore intregi sa-l privesc!
Va mai povestesc ce facem noi,dar intai citesc ce-ati mai facut voi.Tin pumnii fetelor care se pregatesc de nastere!
Va pup
PS:pt.prima pagina,datele noastre mai exacte:Alexandru Mihai,greutate 3,650 kg,inaltime 52 cm,Apgar 9
Carmilia si puiul iubit Alex
AngeliquedeS spune:
Neata!
Ven si Nati, felicitari pt o luna implinita!! noi sarbatorim luni!
rlc_sandor si sillvy-
Aseara Pupi mi-a facut cea mai urata criza de colici de pana acum, a zbierat 2 ore incontinuu. acum ca stiu ce inseama colicii, inteleg cu totul altfel notiunea de zbierat, plansul normal al unui bebe e parfum pe langa asta... zici ca-si scuipa plamanii, saracutul.... pe urma la 11 a adormit epizat pe burta mea, l-am bagat in patut si a dormit pana la 2!!!! nu mai tin minte cand am mai dormit 3 ore legate! i-am dat sa pape si a dormit pana la 7!!! Nu pot sa cred!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
miri_mik spune:
salutare... imi astept socri...si ascult "lacul lebedelor" ca sa raman zen...
completari la datele micsunelei, ca aseara eram zapa: 3400g, 50cm.
noapte de colici si la noi;
ven, plange la caca pt ca are crampe cam cum avem noi dupa ceaiul de crushin sau mai stiu eu ce laxativ.
angi, pana la 3 luni... cu asta ne distram.
rlc_sandor la multi ani! plini cu ce-ti doresti tu!
a adormit pe umarulmeu... ce m-as culca si eu:( dar vin socri:(
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
LaLa_20 spune:
grati.ela am vrut sa-ti raspund aseara...da imi picase netu eu am un cantar analogic de la balanta sibiu...si se transforma si in cantar de bucatarie si a costat numai 130 ron
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
darene spune:
Ven ce frumos doarme el pe burtica!
Micsunea felicitari mamico!Sa te bucuri de puiutul sanatos si mancacios!
Poze
Povestea nasterei
Ven spune:
Ta-na-na!! Am masurat si cantarit copilul!
Lungime = 54 cm (de la 50 la nastere)
Greutate = 4700 g! (de la 3380 g la iesirea din spital si 3250g la nastere)
Acuma, e vorba si de alt cantar, analog, ce-i drept, poate este ceva diferenta intre asta si cel din spital, dar oricum, uriasul lui mama a crescut ca Fat Frumos Macar sunt impacata ca nu am degeaba cearcanele pana la genunchi de 1 luna incoace
Kristina, sorry......stiu exact despre ce vorbesti! Cel mai frustrant e ca nu prea poti face mare lucru in momentele alea, ca sa le alini durerea!
Dar felicitari pt. somnicul bun de azi-noapte!
Markus e baiat mare!