*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*
Raspunsuri - Pagina 18
LaLa_20 spune:
camelia bibi chiar a mancat f mult azi-noapte...nu pot s-o las sa planga de foame mititica...si nu a varsat de loc,de ragait nu a vrut sa ragaie chir dupa fiecare masa...deci ceail a fost de vine...apropo voi ce ceai le dati la bebei?in afara de babydrink...k asta e prob noastra...
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
LaLa_20 spune:
tina imi pare rau da mai exista si oameni din astia...am patit si eu cu vecinii de la 1(eu stau la 2)...da makr astia sunt mosi...mi-au zis sa-i pun busi in picioare cainelui ca duduie...si cand am zugravit a trebuit sa refac toata reteaua electrica ca aia veche era un pericol...si ce creazi?!mi-u chemat politia ca ii deranja bormasina...care se tot auzea de cateva zile...pai normal trebuiau facute canale prin toata casa...da asa cu burta la gura cum eram eu le-am zis cateva...bine eu sunt si mai impulsiva da aveam dreptate
in alta ordine de idei ce putin mai ai...astept cu nerabdare sms-ul tau...
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
grati.ela spune:
Tina. se vede ca la matematicieni trag vecini tembeli...eu am o baba sub mine (e tot conferentiar!) care m-a secat de cand m-am mutat. La inceput mi-a chemat inspectia in constructii ca am demolat o debara cu pereti din pvc...a fost un stres de nedescris, am dat o groaza de spagi si am platit si amenzi dar macar in final am remodelat apartamentul cu toate actele in regula (baba avea pretentia sa-i zugravesc apt ca sa isi retraga plangerea); cand am adus mobila de la Braila am carat-o pe scari pana la 7 pt ca au scos o piesa de la lift...pana acum vreo 2 ani venea la ussa sau ne batea in calorifer motivand ca o aude pe Ozi cum alearga...ne-a amenintat ca ne trimite la usa protectia copilului pt ca noi batem fata (Ozi seara se juca impreuna cu tatal ei, se fugareau...normal ca tzipa dar de bucurie nu ca am fi altoit-o). Oricum, lucrurile s-au mai calmat cam de un an...am avut revizie la lift timp de 10 zile si ea are cancer osos asa ca mi s-a facut mila si am sunat la ea sa-i spun ca dak are nevoie de ceva sa-mi spuna si-i cumpar...
40 Tudor Gabriel
AMR 2 zile si jumatate
grati.ela spune:
fetelor am intrebat de laxativ (forlax)... a luat careva? mie imi e teama sa nu ma deranjez asa tare...ma gandesc sa-mi fac doua reprize de clisma acasa macar asta stiu cum e si sigur nu ma tine o zi fixata de wc.
40 Tudor Gabriel
AMR 2 zile
miri_mik spune:
angi, i-o tii cu degetul pana accepta s-o molfaie:) nici sacha n-o vrea. nush daca sa ma bucur sau nu, dar cateodata tot i-o mai var in bot:)
lala20, daca sunteti pe lapte praf... nush, la alimentatia pe lapte praf nu m-am specializat:)) dar banuiesc ca daca i-ai da un pic de ceai de anason (pt colici) n-ar avea ce rau sa-i faca. eu dintr-ala beau 4 cani zdravene pe zi. am ajuns sa-mi placa:))
tinna, transmite-i te rog ceva vecinei tale din partea mea: erltg,jmzltrg,d:;fxxxxx..........biiiiiiiiiiiiiipqdsfgdqgdf ...biiiiiiiiiiiipqdfrtrkg,k;d,f ,v... de javra! am ramas impresionata de doctorat...oau!
grati.ela, mie mi-au dat microlax de bagat in fund dimineata la 8 si la 10.20 era gata operatia. am facut un gubici de kk dar cica nu i-a deranjat. sper ca n-am relaxat sfinctere pe masa:)))
s-a pus iar tot familionul la somn. m-as fi pus si eu dar pe cand sa inchid ochii, s-a trezit gaga si din 5 in 5 minute trebuia sa merg sa vaz ce pofteste. pana la urma, "pana am dormit un pic" am facut snitele, mancare d epastai, supa de pui... am pus haine la uscat. oare sa si aspir?
:))))
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
AngeliquedeS spune:
miri, scuipa suzeta si face ca toate alea. casca o gura maaare si o impinge cu limbutsa si urla zici ca-l tai!
uitati ceva frumos gasit pe alt forum:
" .....Ce putem oferi copiilor nostri?Unii spun ca putem oferi bani,altii spun educatie,o situatie sigura,sau posibilitatea de a vedea lumea..Eu cred ca unicul dar cu adevarat important este ca fiecare dintre noi sa-l poata face pe fiul sau sa creada in el insusi.
Crede-i cand plang in leagan semnalandu-ti o durere,un disconfort si luati-l in bratele voastre pentru a simti caldura voastra...
Crede-i cand,leganandu-se ca un balon pe apa,face primii pasi singur spre noi;intindeti bratele si repetati"te astept,vino!"
Crede-i cand iti indeparteaza lingurita plina cu mancare spunand"basta!",acceptati ca e stomacul lui cel care decide cat vrea sa manance , nu noi mame supergrijulii...
Crede-i cand,ascuns dupa usa sau in debara,refuza sa raspunda cand il chemam si vorbind singur cu un prieten imaginar il auzi spunand in soapta."de data asta mama nu a fost corecta,nu trebuia sa ma raneasca asa.."
Crede-i cand mint si trebuie sa intelegeti ca minciunile lor ascund o nesiguranta profunda,frica de a incepe strada proprie,asa diferita de a noastra,frica de nu a fi iubit..
Crede-i cand,ascuns sub plapuma,se preface ca are febra pentru ca ca nu are chef sa mearga la scoala..ei bine sa ne facem un pic de timp sa mergem la luna park,in parc cu bicicleta,la inghetata ,asa cum facem cu ei cand erau mai mici..astfel incat sa-i redam forta de a continua.
Crede-i cand,numai la 8 ani,declara ca este indragostit si sa nu-ti permiti niciodata sa-i ranesti inima luandu-l peste picior..pentru ca riscam sa-i omoram pentru totdeauna sentimentul care incepe sa se nasca..
Crede-i cand,iti raspund,sau se inchid in camera singuri fara sa vorbeasca imaginandu-si ca esti mereu contra lui..si vrea sa inteleaga cine este el..
Crede-i cand nu fac nimic de dimineata pana seara,fara sa-i repeti mereu ca o sa ramana repetent,e bine sa-i repeti mereu:"stiu ca vei reusi!"
Crede-i cand spune ca are frica in loc sa-l impingi sa faca un lucru cand nu este pregatit,povesteste-i de cate ori am avut si noi frica,strange-i mana cu forta si transmite-i curajul tau..
Crede-i cand ii vezi ca fac experimente periculoase,ca isi pun viata in pericol,amintindu-ne ca si noi ne comportam la fel ,constienti de faptul ca numai cine a gresit la inceput a fost capabil sa faca lucruri bune ..
Crede-i cand soseste momentul sa lase casa pentru a merge la alta casa spune:"nu veni sa ma conduci la aeroport,vreau sa merg singur cu prietena mea" si sa nu crezi ca te inlatura,dar cu lacrimi in ochi trebuie sa-l lasam sa-si faca curaj sa se desprinda de noi..
Fiii nostri sunt diferiti de noi,noi nu putem sti care va fi drumul lor,dar ei sigur stiu..Cu cat ei cred in ei insisi cu atat va fi mai usor sa fie fericiti..."
Ilaria Rattazzi
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
CameliaH spune:
Lala sa stii ca am mai auzit fete care aveau probleme din cauza ceaiului baby drink. Schimba-l cu ala de anason. E mai bun, eu din ala le dadeam la fete cand erau mici.
36+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
alinaatudor spune:
Incep in forta...deci..a venit mama pe la noi..asa..nu am mai vazut-o de cand am nascut (am vb la tel zilnic)..stiam ca s-a suparat in noaptea cu pricina(cu nascarea)..imi vine sa o strang de gat..deci..s-a suparat ca magaru pe sat..ca de ce nu a venit dr la 4 noaptea la spital, ca de ce m-a lasta atata timp pana sa nasc (am nascut la 16.30)..MIE MI SE PARE UN TRAVALIU REZONABIL>>>>DE LA 11 (cand mi-a indus travaliul pentru ca nu aveam nici o contractie, doar membrane rupte) la 16.30...voi ce ziceti...ei bine nu..ea sustine ca m-a lasta sa ma chinui..ca ce paoasta..auzi tu..pai dr mea e un inger pentru mine..m-a ajutat enorm..toata sarcina iar la nmastere a fost langa mine..si m-a ajutat sa am o nastere usoara si fara probleme...
Imi vine sa urlu..nu stiu cum sa fac sa ii scot din cap prostiile maicamii..ma lasa nervii...pai de unde stie ea cum se face...cand ea nu are nici studii de specialitate, nici nimik...de unde stie ea...
Ce ma deranjeaza cel mai tare e ca s-a suparat pe sotul meu..si nu mai vb cu el..il ignora pur si simplu...degeaba..ca el la maternitate cand asteptau pe hol ca eu sa nasc..ea facand ca toate viosele rele..si stand suparata..el foarte fericit ca urmeaza sa isi vada printesa..auzi tu..el i-a zis sa nu mai exagereze ..iar ..ea s-a suparat..si..acum nu mai vb cu el..pai eu...daca cineva se ia de mircea..si mai ales cand stiu cum e el ..nu se cearta ..p[ai..eu fac crize de nervi la faza asta...
Stiu ca trebuie sa ma calmez..dar..sincer..in loc sa fie ceva frumos, neintinat de nici o suparare, ranchiuna sau ceva...nasterea iubitei mele s-a lasat cu aceasta suparare..pai imi vine sa o bat, pe bune..
of..ca niciodata nu a fost in stare sa ma sustina si pe mine, sa ma imbarbateze, sa simt si eu ca am o prietena de nadejde in mama mea,...stiu ca lam o adik ma ajuta..dar..nu simt sprijin psihic real..nu am simtit niciodata...
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by bdiana
Buna dimineata! Scuze pt ca nu am mai dat nici un semn de viata de 2 zile dar nu am avut net....miercuri am tealizat ca la noi netul este doar pt dormitor si chiar daca sotul face mutarile de cuviinta cu calculatorul pt sufragerie{avem doar 2 cam} eu raman fara net acolo...asa ca s-a apucat de tot felul de modificari...cabluri pt a avea net in sufragerie.
Ce sa va spun...nu l-am mai sunat pe medic si m-am dus direct sambata tunsa, frezata, cu catel si purcel la cezariana....asta pt ca sotul meu nu a crezut faza cu "s-a inchis spitalul pt ca nu mai sunt locuri" si s-a gandit ca daca medicul meu este de garda...face el ceva si ma trece ca urgenta.....
SURPRIZA{neplacuta}:ne-a luat dr in cabinetul lui si a zis ca e CARANTINA...nu a fost decretata oficial pt ca spera ca se descurca, fiind izolat spatiul respectiv...se face dezinsectie....sise spera ca pana vinerea viitoare se rezolva situatia.....Mi-a zis sa iau 3 no-spa pe zi si sa stau doar in pat.....Disperata, am intrebat ce se intampla daca intru in travaliu pana atunci....a zis sa sun si "vedem atunci unde MERGEM,Polizu..Cfr...Giulesti...gasim noi ...numai sa ma sunati imediat....sau mai bine in fiecare zi sa imi spuneti daca apar modificari".
Acum ce sa va zic.....sunt terminata pt ca deja am tot felul de simptome....am o secretie f abundenta, nu cred ca este dopul dar....cum ma ridic in picioare simt cum curge pe absorbant...de 2 zile fac3-4 scaune moi pe zi....iar aseara parca era apa...nu am mancat nimic care sa ma faca sa ma simt la burtica si nu stiu ce sa mai fac...am baut aseara ceai de menta si am rontait paine prajita....sper ca situatia asta sa nu il afecteze pe bebe ca se aud niste zgomote de mama mama....Ce ziceti? ati patit si voi?
Diana,37+
Diana, poti ssa iei smecta pt burtica..e safe in sarcina..pe mine m-a ajutat
nemary spune:
Raca, felicitari pt.bebe marisor. in ritmul asta ai toate sansele sa o depasesti pe Ereena. oricum, important este ca bebe este sanatos, cum o sa nasti cred ca nu conteaza prea mult, cel putin eu am inceput sa iau in calcul toate variantele posibile.
Mari 39+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.