*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Neata fetelor! Dupa cum va spuneam am intrat si noi ieri in sapt 38, deci chiar daca s-ar naste acum bb nu ar mai fi considerat prematur! Asa ca lucrul asta trebuia sarbatorit, dupa cat stres am avut cu nasterea prematura (inca din sapt 22 cand mi-a zis dr ca am colul deschis la exterior)... Ieri am fost mai mult plecata de acasa, am iesit cu Dragos si Andrei si ne-am plimbat mult, era si o vreme asa frumoasa cu soare, apoi am fost la shopping, eram tare fericita... M-am intors apoi acasa... Si bineinteles ca s-a intamplat ceva care m-a intors pe dos..
Mai fetelor am niste vecini asa de rai... Aia care lociuesc la etajul 2 (eu stau la 3)... Mi-au batut la 8 jumate' seara la usa, eu eram deja in pijama, dar le-am deschis totusi usa ca insistau... Mai si efectiv m-au facut cu ou si cu otet, ca la 11 dimineata dadusem in casa niste gauri cu bormasina (care nu au durat mai mult de 10 min), si i-am deranjat rau... Idioata aia de vecina a mea ma vedea ca sunt cu burta la gura si tipa la mine ca o isterica... Mi-a spus niste vorbe asa grele... M-a facut nesimtita, zicea ca stie "ca mai am si studii" (idioata se lega de studiile mele, nu cred ca are ea nici pe sfert cat mine, nu ca ma laud, dar eu am studiat f mult la viata mea, acum un an ci ceva mi-am sustinut si doctoratul in matematica)... Ma rog, vreau sa va zic ca stiti si voi cum e la bloc, tot timpul se gaseste cineva sa-si faca lucrari prin casa si sa faca zgomote de santier... Noi tocmai ca nu ne-am mai facut nimic prin casa de ani de zile... Si vecinii astia de care va spun s-au mutat la noi in bloc cand avea Andrei al meu 3 luni, si m-au tinut cateva luni in zgomote de santier ca-si aranjau casa, iar eu nu le-am reprosat niciodata nimic desi de-abia suportam, dar am zis ca e normal sa-si aranjeze casa ca de-abia s-au mutat in ea... Iar cand Andrei avea un an si ceva mi-au zis sa-l leg de pat sa nu mai alerge atata prin casa, ca-i deranjeaza... Si toti anii astia m-au tinut numai in reprosuri ca ce-i deranjeaza pe ei Andrei cand se joaca... Niste idioti...
Faza e ca m-a afectat f tare faza de aseara, nici n-am putut sa dorm bine, de-aia n-am mai intrat si pe forum, eram extrem de suparata...
Mai ce oameni... Culmea e ca sunt tineri, ca la asemenea faze te-ai astepta de la mosi si babe...
Faza e ca noi nici n-am terminat lucrarile prin casa, mai avem si maine de facut ceva si apoi terminam... Deci maine probabil o iau de la capat cu cearta cu vecinii astia tampiti...
Ce mult as vrea sa scapam de statul la bloc si sa ne facem o casuta a noastra, dar deocamdata sunt doar planuri de viitor, inca nu putem...
Hai ca mi-am varsat oful, ca nu mai puteam...

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 20 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by bdiana

Buna dimineata! Scuze pt ca nu am mai dat nici un semn de viata de 2 zile dar nu am avut net....miercuri am tealizat ca la noi netul este doar pt dormitor si chiar daca sotul face mutarile de cuviinta cu calculatorul pt sufragerie{avem doar 2 cam} eu raman fara net acolo...asa ca s-a apucat de tot felul de modificari...cabluri pt a avea net in sufragerie.
Ce sa va spun...nu l-am mai sunat pe medic si m-am dus direct sambata tunsa, frezata, cu catel si purcel la cezariana....asta pt ca sotul meu nu a crezut faza cu "s-a inchis spitalul pt ca nu mai sunt locuri" si s-a gandit ca daca medicul meu este de garda...face el ceva si ma trece ca urgenta.....
SURPRIZA{neplacuta}:ne-a luat dr in cabinetul lui si a zis ca e CARANTINA...nu a fost decretata oficial pt ca spera ca se descurca, fiind izolat spatiul respectiv...se face dezinsectie....sise spera ca pana vinerea viitoare se rezolva situatia.....Mi-a zis sa iau 3 no-spa pe zi si sa stau doar in pat.....Disperata, am intrebat ce se intampla daca intru in travaliu pana atunci....a zis sa sun si "vedem atunci unde MERGEM,Polizu..Cfr...Giulesti...gasim noi ...numai sa ma sunati imediat....sau mai bine in fiecare zi sa imi spuneti daca apar modificari".
Acum ce sa va zic.....sunt terminata pt ca deja am tot felul de simptome....am o secretie f abundenta, nu cred ca este dopul dar....cum ma ridic in picioare simt cum curge pe absorbant...de 2 zile fac3-4 scaune moi pe zi....iar aseara parca era apa...nu am mancat nimic care sa ma faca sa ma simt la burtica si nu stiu ce sa mai fac...am baut aseara ceai de menta si am rontait paine prajita....sper ca situatia asta sa nu il afecteze pe bebe ca se aud niste zgomote de mama mama....Ce ziceti? ati patit si voi?
Diana,37+

Diana, chiar m-am gandit si am intrebat de tine zilele trecute...
Imi pare tare rau ca esti in situatia asta....
Doctorul te-a controlat ? Ce a spus? Ca este copilul coborat, colul deschis sau sters ?
Incearca sa stai in pat non stop cum ti-a spus medicul si sa te releaxezi, sa-ti induci ganduri optimiste...
Stiu ca multe dintre simptomele pe care le identifici acum ca nefiind "in regula" pot fi autoinduse prin autosugestie inconstienta de panica....
Si eu le am.... La mine, parca a inceput sa ma doara burtica ca la ciclu... Simt tot felul de intepaturi si o senzatie aiurea de vacuum acolo jos...
Dar, daca am ceva care ma captiveaza in acel moment, film la tv, joaca cu baiatul meu sau discutie telefonica etc... am observat ca-mi trece ca prin minune orice durere, senzatie nasoala...
Gandeste-te ca bebe trebuie sa stea acolo pana vineri si asta se va intampla!!!

A, si mai am o intrebare... carantina de ce ??? De gripa, de vre-un virus, microb ceva ???

si ai grija de tine !!!!

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Mitsule, imi pare tare rau ca bebe C are otita!!! Mititelul !! Dar, fantastic este ca nu plange...!!! Eu am avut otita de nenumarate ori cand eram mica si aveam niste dureri infioratoare... Puternic micutul Conrad, pupa laura pe el - !!!

LalaD, LA MULTI MULTI ANI pentru Andrei !!!! S-a facut baiat mare daca are o luna, nu ?! Incep sa dispara si colicii dupa o luna ? Intreb pentru ca dimitris nu a avut si incerc sa ma pregatesc psihic pentru ce as putea intampina cu eleni...

Honey, LA MULTI MULTI ANI pentru sotul tau !!! Sa fie sanatos si sa aveti o viata minunata impreuna cu bebelul vostru !!!!

Gratiela, incearca pe langa rugaciuni sa te gandesti la altceva!! Ozi este emotionata si ea?
Ce prostii vorbesc si eu ?!!... si mie cred ca mi-ar fi mai frica decat iti este tie..
Nu prea ma pricep sa te incurajez la chestia asta dar pot spune ca-ti tin pumnii si am convingerea ca totul va fi perfect !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tinna S.

Neata fetelor! Dupa cum va spuneam am intrat si noi ieri in sapt 38, deci chiar daca s-ar naste acum bb nu ar mai fi considerat prematur! Asa ca lucrul asta trebuia sarbatorit, dupa cat stres am avut cu nasterea prematura (inca din sapt 22 cand mi-a zis dr ca am colul deschis la exterior)... Ieri am fost mai mult plecata de acasa, am iesit cu Dragos si Andrei si ne-am plimbat mult, era si o vreme asa frumoasa cu soare, apoi am fost la shopping, eram tare fericita... M-am intors apoi acasa... Si bineinteles ca s-a intamplat ceva care m-a intors pe dos..
Mai fetelor am niste vecini asa de rai... Aia care lociuesc la etajul 2 (eu stau la 3)... Mi-au batut la 8 jumate' seara la usa, eu eram deja in pijama, dar le-am deschis totusi usa ca insistau... Mai si efectiv m-au facut cu ou si cu otet, ca la 11 dimineata dadusem in casa niste gauri cu bormasina (care nu au durat mai mult de 10 min), si i-am deranjat rau... Idioata aia de vecina a mea ma vedea ca sunt cu burta la gura si tipa la mine ca o isterica... Mi-a spus niste vorbe asa grele... M-a facut nesimtita, zicea ca stie "ca mai am si studii" (idioata se lega de studiile mele, nu cred ca are ea nici pe sfert cat mine, nu ca ma laud, dar eu am studiat f mult la viata mea, acum un an ci ceva mi-am sustinut si doctoratul in matematica)... Ma rog, vreau sa va zic ca stiti si voi cum e la bloc, tot timpul se gaseste cineva sa-si faca lucrari prin casa si sa faca zgomote de santier... Noi tocmai ca nu ne-am mai facut nimic prin casa de ani de zile... Si vecinii astia de care va spun s-au mutat la noi in bloc cand avea Andrei al meu 3 luni, si m-au tinut cateva luni in zgomote de santier ca-si aranjau casa, iar eu nu le-am reprosat niciodata nimic desi de-abia suportam, dar am zis ca e normal sa-si aranjeze casa ca de-abia s-au mutat in ea... Iar cand Andrei avea un an si ceva mi-au zis sa-l leg de pat sa nu mai alerge atata prin casa, ca-i deranjeaza... Si toti anii astia m-au tinut numai in reprosuri ca ce-i deranjeaza pe ei Andrei cand se joaca... Niste idioti...
Faza e ca m-a afectat f tare faza de aseara, nici n-am putut sa dorm bine, de-aia n-am mai intrat si pe forum, eram extrem de suparata...
Mai ce oameni... Culmea e ca sunt tineri, ca la asemenea faze te-ai astepta de la mosi si babe...
Faza e ca noi nici n-am terminat lucrarile prin casa, mai avem si maine de facut ceva si apoi terminam... Deci maine probabil o iau de la capat cu cearta cu vecinii astia tampiti...
Ce mult as vrea sa scapam de statul la bloc si sa ne facem o casuta a noastra, dar deocamdata sunt doar planuri de viitor, inca nu putem...
Hai ca mi-am varsat oful, ca nu mai puteam...

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 20 de zile !!!

Of, mai tinna ce situatie nasoala!!!
Stiu cum este sa stai in stres continuu ca acum vine la usa sa ne certam sau bat in teava vecinii...am avut si eu niste nenorociti din astioa dar am scapat de ei ca m-am mutat de acolo...

Dumnezeule... la ora 11 dimineata poti face orice in casa ta...!!!!
Pe oameni de genul adcesta ii poti pune la locul lor doar daca te cobori la conditia lor..... Bunul simt si dicutiile civilizate nu rezolva nimic...
Eu le-am spus, ceea ce-ti recomand si tie !, alora cu care ma certam ca daca o data mai indraznesc sa vina la usa mea sau sa-mi bata in teava chem politia si o sa-i dau si in judecata !!!
Cata vreme respect orele de liniste si nu incalc legea privind ordinea si linistea publica (legea 61/1991) nu au de ce sa ma deranjeze, sa vina la usa mea caci astfel ei incalca aceasta lege...

Trebuie sa pui lucrurile la punct ca te poti astepta sa-ti reproseze ca plange bebe noaptea....

Mergi la inceput

Ca si ieri,... nu stiu cum se face ca taman atunci cand intru si eu pe net si am timp... nu mai este nimeni pe aici...

Nu am nimeresc si eu niciodata in acelasi timp cu voi...
Va prind eu alta data.... !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor....

vreau sa felicit si eu proaspetele mamici..Irinuka,Beinazutza,Creata,Micsunea,Ereena,Godzila,Miutza......sa va traiasca ingerasii..sa fie sanatosi si mancaciosi,iar voua refacere rapida va doresc.....

...dupa mai multe zile ...am reusit si noi sa revenim...cam greu mai pot tine pasul cu voi....mai citesc din cand in cand...dar tot nu ajung la zi...

..despre noi,ce sa spun??...suntem bine...mancam si dormim...am crescut deja ...ieri am iesit 5 minute la aer...mama ce ne-a mai placut....

...am scris si eu intr-un final ..povestea nasterii...n-am talent la scris,dar am incercat sa redau exact ceea ce am simtit atunci...

...va pup acum ...o duminica frumoasa va doresc..

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura multumesc

Nu dispar inca colicii dar se gestioneaza mai bine situatia, incepe bebe sa fie atent la jucarii, vede mai bine, il poti distrage de la dureri.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

LAURA, nu mi s-au dat prea multe informatii....ideea esta ca exact la sectia noastra este carantina, pe mine nici nu m-a mai consultat medicul,dupa ce mi-a dat indicatiile nu stia cum sa ma scoata mai repede de acolo....Tatal meu intarziase la intalirea cu mine si sotul meu si ajuns la et 4...s-a cam pierdut...l-a abordat o infirmiera precipitata care i-a spus ca nu se opereaza, nu se primesc urgente....nimic....sa iasa din spital si sa revina peste o saptamana.Asta e tot ce stiu..daca mai afli ceva posteaza si aici, te rog.Pupici, ma duc in pat!
Diana,37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

nu camelia nu am mai vomitat...o fi fost de vina si ceaiu si yo...nush...multumim si de recomndare...da ea problemele care le-a avut i le-am tratat la grigore alexandrescu...si are acolo o doc la care mergem la control(acuma abia peste 2 saptamani juma)si tot la ea am fi mers...eu am fost foarte multumita de personalul de la aceste spital...in special de medici

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Ce bine, m-am tot gandit azi noapte la micuta. Si Grigore Alexandrescu e spital f bun si daca ai dr acolo e ok.

36+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

mitsu, lalaD si toate zuzicile care fol suzeta, cum i-ati convins sa o accepte? Ca al meu dupa ce a acceptat-o f usor la o sapt, acum o scuipa ca apucatul, ba chiar incepe sa urle dc i-o var in botic... s-a prins ca nu curge nimic si gata...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput