*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

iak am schimbat semnatura...au mai ramas 2 zile si jumatate...

voi v-ati fardat cand ati mers la spital? v-am povestit ca la Braila m-a trimis dr sa ma demachiez si sa-mi sterg lacul de pe unghii...

40 Tudor Gabriel
AMR 2 zile si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hmm... Crde ca ceasul meu a ramsa in urma...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

grati.ela, de lacul de pe unghii am inteles ca tre' sa fie transparent, ca sa iti vada unghiile ca lumea, sa nu se invineteasca, alea alea... Cat despre machiaj.. Cred ca avand in vedere ca e ceza poti sa te machiezi... Eu m-am machiat inainte sa nasc si in toata "lupta" si transpiratiile alea aratam ca muma padurii dupa

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Gratiela e bine daca te rogi sau citesti rugaciuni, te linistesti si chiar ajuta in subtil. Cele catre Maica Domnului sunt potrivite ca ea este protectoarea si ajutatoarea mamelor. Te cred ca ti-e frica e si normal, dar ai incredere ca o sa fie bine. Am mai scris eu undeva, il stiu pe parintele care vine la Filantroppia, daca il prinzi nu refuza sa-ti citeasca molifta de o zi si sa te pomeneasca in rugaciuni. Iti tin pumnii pentru marti.

Lala ce face Bibi? A mai vomitat? Sper sa nu fie nimic grav, dar daca vii in Bucuresti iti recomand sa mergi la Budimex.

36+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mitsule imi pare rau sa aud ca bebe Conrad are ceea ce am banuit. Sper sa se faca bine cat mai repede.Pupici dulcici.

Laura Ioana am citit povestea voastra pe nerasuflate. Si am si plans un pic... caci e foarte emotionanta.Multumesc frumos ca ai impartasit-o cu noi.Sa-ti traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii.
Poate zuzele sefe o vor pune pe prima pagina.... ca si pe celelalte.

Mirikule ma bucur sa aud c-ai scapat teafara si nevatamata. Ma rog...atat cat se putea. Eu n-as fi avut nervii tai. Probabil ma scuzam si fugeam in dormitor.

Vin si eu pe langa Monica-matz si-ntreb daca... chiar/cand e nevoie de sonda...poate fi montata dupa ce se pune epidurala? N-am idee cat de jenant sau dureros e...dar imi imaginez ca nici placut nu e.

Gratiela, multumim frumos.
Cat despre curaj...uffff... eu nu mai zic nimic. Dar, stiu ca o sa fie bine si ca o sa revii curand cu povestea nasterii..caci de asta nu scapi.

Mitsule...si asa zici...ai tipat?? Cand ai ceva timp, asterne si tu povestea nasterii lui bebe Conrad. Cu tot cu tipete,te rog..nu le exclude. Ca sa stiu ca exista si din alea.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

Buna dimineata! Scuze pt ca nu am mai dat nici un semn de viata de 2 zile dar nu am avut net....miercuri am tealizat ca la noi netul este doar pt dormitor si chiar daca sotul face mutarile de cuviinta cu calculatorul pt sufragerie{avem doar 2 cam} eu raman fara net acolo...asa ca s-a apucat de tot felul de modificari...cabluri pt a avea net in sufragerie.
Ce sa va spun...nu l-am mai sunat pe medic si m-am dus direct sambata tunsa, frezata, cu catel si purcel la cezariana....asta pt ca sotul meu nu a crezut faza cu "s-a inchis spitalul pt ca nu mai sunt locuri" si s-a gandit ca daca medicul meu este de garda...face el ceva si ma trece ca urgenta.....
SURPRIZA{neplacuta}:ne-a luat dr in cabinetul lui si a zis ca e CARANTINA...nu a fost decretata oficial pt ca spera ca se descurca, fiind izolat spatiul respectiv...se face dezinsectie....sise spera ca pana vinerea viitoare se rezolva situatia.....Mi-a zis sa iau 3 no-spa pe zi si sa stau doar in pat.....Disperata, am intrebat ce se intampla daca intru in travaliu pana atunci....a zis sa sun si "vedem atunci unde MERGEM,Polizu..Cfr...Giulesti...gasim noi ...numai sa ma sunati imediat....sau mai bine in fiecare zi sa imi spuneti daca apar modificari".
Acum ce sa va zic.....sunt terminata pt ca deja am tot felul de simptome....am o secretie f abundenta, nu cred ca este dopul dar....cum ma ridic in picioare simt cum curge pe absorbant...de 2 zile fac3-4 scaune moi pe zi....iar aseara parca era apa...nu am mancat nimic care sa ma faca sa ma simt la burtica si nu stiu ce sa mai fac...am baut aseara ceai de menta si am rontait paine prajita....sper ca situatia asta sa nu il afecteze pe bebe ca se aud niste zgomote de mama mama....Ce ziceti? ati patit si voi?
Diana,37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

nu camelia nu am mai vomitat...o fi fost de vina si ceaiu si yo...nush...multumim si de recomndare...da ea problemele care le-a avut i le-am tratat la grigore alexandrescu...si are acolo o doc la care mergem la control(acuma abia peste 2 saptamani juma)si tot la ea am fi mers...eu am fost foarte multumita de personalul de la aceste spital...in special de medici

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

[quote]Originally posted by matgravidut

Va tot citesc de azi dimineata... dar acu' trebuie sa intreb:

1. Cum si unde se monteaza sonda de urina (nu radeti de mine ca eu chiar nu stiu)

2. Care este diferenta dintre epidurala si rahie?

Monica-Matz 39 si Andreea Bianca

Buna dimineata!

1.sonda de urina se monteaza prin uretra pana in vezica,procedura este cam neplacuta tocmai pt ca spatiul este f ingust
2.EPIDURALA:se introduce un ac in spatiul epidural prin care se trece un cateter,acul se scoate iar cateterul se fixeaza de spatele mamei cu banda adeziva.Prin cateter se elibereaza constant mici cantitati de anestezic...in 15_20 min isi face efectul.Necesita multa indemanare, uneori introducerea din nou a cateterului.
RAHIDIANA:se introduce un ac mai subtire in DURA MATER{membrana ce acopera maduva coloanei}.Se face o singura injectie de anestezic.Anestezia prinde mai repede.Uneori apare cefalee rahidiana:dureri de cap ale mamei cand sta cu capul drept. Va pup,Diana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

laurad, trebe sa fac o precizare aici semerge la scoala la 2anijuma, si cand stiu sa steape olita fara accidente... bruno va merge la 3 ani, dar cum a inceput vanatoarea de un loc la scoala...am palpitatii numai cand ma gandesc... nebuna, ce mai:))

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Miri, nu esti nebuna deloc !!! Te inteleg perfect. Eu cand l-am dus pe dimitris la cresa , la varsta de 2 ani, am plans o saptamana in fiecare zi dupa ce-l lasam acolo... Si el plangea mititelul si se agata de hainele mele sa nu-l las... Mi se rupea inima!!!

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata !
Raportam 2 zile si 2 nopti linistite , a rasarit soarele si pe strada mea, am dormit si sunt odihnita
Andrei pare a se fi indragostit si de suzeta, o accepta, pacat ca o mai scapa dar suntem pe drumul cel bun , ieri o prindea cu manuta de maner si se chinuia sa si-o bage inapoi in gurita , era asa de haios !
Bufleiul meu papa si doarme, iar papa iar ne mai iubim un pic, iar doarme.

Azi am implinit o luna !!!

Sonda de urina

- mie mi-au montat-o dupa anestezie , n-am simtit nimic, atunci au pus si aspiratorul pentru a curata scurgerile.
De scos au scos-o a doua zi fara anestezie dar nu am simtit nimic.

Anestezia

Eu am avut rahiepidurala, adica pe langa injectia de rahie am avut si cateter prin care am primit anestezic si calmante pana a doua zi . Super ok. Nu am avut nici cea mai mica durere de cap sau alte neplaceri desi am miscat intr-o veselie pe masa de operatii.

Felicitari noilor mamici , bafta multa zuzelor ce nasc azi si sanatate bebelusilor aparuti pe lume sau care implinesc azi o lunita !!!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput