*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala20, vomatul in jet, daca e izolat e semn de prea-plin. daca se repeta... e mai grav si trebe vazut un doctor.

mitsu, jelimoni si lala20, pana copiii trec pe mancare diversificata, kaka e galben-auriu-verzuliu, cremos sau lichid. deci perfect normal la toti bebicii vostri. pe masura ce cresc, faimoasele colici sunt semnul procesului d ematurizare a sistemului digestiv. de unde faceau kk la fiecare alaptat fac de cate 2-3 ori pe zi, pt ca laptele se asimileaza mai bine, si bebe ia in greutate "cu spor". deci e normal sa faca mai rar. dupa cum sunt bebei care fac des pana pe la vreo 2 ani, pt ca asa sunt ei "pe dinauntru". deci, e ok!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

curatat nas: se intoarce copilul pe o parte, se sprayaza ser fiziologic in nara de sus ca apa sa iasa pe cea de jos si se aspira intai nara de jos.

mucii uscati se scot cu un betisor. evitati sa folositi pompota prea devreme si prea des si tineti minte ca nasul infundat sau "fornait" e comun la copiii pana in 2 ani pt ca nus tiu sa-si sufle nasul.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

LaLa, a vomitat sau a regurgitat?! Daca a vomitet (apucase sa digere lapticul) de 3 ori la rand... E cazul de mers la dr. ... Inseamna ca ceva nu i-a priit! Daca a regurgitat (a dat afara ce a inghitit putin mai devreme, fara sa apuce sa digere) e normal... Si da, e de la aer + agitatie. Eu tin minte ca Conrad, cu ragait cu tot, a regurgitat la prima baie facuta de mine ca l-am agitat & l-am tinut de burtica. Nu trebuia sa il alaptez inainte de baitsa

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eu ii dau sa pape inainte de baitza, ca altfel tzipa din toate puterile cand o scot din caditza O tzin sa ragaie si apoi la baita.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

miri multumim k ai gasit un raspuns si pt noi...
si mitshu nu am apelat inaca la doc dar daca mai vomita o data o sun pe doc ei pediatra de aici ca daca daca doamne fereste...e nevoie de internare eu tre sa ajung la buc ca la mine aici in spital nu am ce mai cauta...da m-am tot invartit si se pare ca tembela de mine...i-am dat lu bebe inainte de masa pt ca sughita putin ceai...si acum am realizat ca biberonul ala fuse ratacit prin casa si e f probabil ca ceaiul sa fi fost facut cu o zi in urma...deci sunt o mama denaturata sau m-am tembelit de tot...
...sau nu ar putea fi ceaiul facut mai de mult o cauza????

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna fetelor,
Noi azi ne-am ocupat cu rearanjarea camerei pentru a face mai mult loc...au fost si multi prieteni in vizita..acum ne-am linistit...

Stiti ca va ziceam ca primele 2 zile acasa au fost usper grele..plangea si manca..rar dormea..acum e altfel..mananca si doarme..plange numai cand se trezeste si atunci o schimb si ii dau sa pape..si iar se culca..se trezeste cam la 2 ore si mananca cirac 30 min...uneori mai mult..
Ce ma ingrijoreaza e faptul ca are icter iar eu nu realizez daca s-a intensificat de la o zi la alta...nu pot sa imi dau seama..daca o vad mereu..sunt ingrijorata ca la nastere era asa albitza-roze..iar acum..:("..poate si din cauza icetrului doarme asa de adanc...
Uffff...eu incerc sa ii dau cat mai mult sa pape, ea sa faca caca si pipi des si sa elimine o data bilirubina..dar asa ce teama am..nu va spun...sper din suflet sa nmu se intensifice..iar eu..sa nu realizez...

a..si face caca cam la fiecare masa..deci..destul de des..nu?!

ma ingrijoreaza faptul ca desi a fost prematur am stat in spital numai 2 zile si un pic..iar icterul a aparut acasa...ma simt vinovata ca si eu am zis sa plec din spital dupa 2 zile..dar oricum ne dadea drumul a treia zi..adik..era numai o chestiune de acte...de externare...nici nu
stiu cum ar fi fost mai bine..acasa a venit imediatr lapticul, am reusit sa alaptez si ea sa pape..sa ma odihnesc un pic...ma gandesc ca daca mai stateam o noapte la spital...nu faceam decat sa ne mai incarcam negativ...daca avea problemutze..asa-i ca nu mi-o mai dadeau mie sa o tin la 2 oere dupa n astere?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Am revenit si noi.
Am fost in oras la cumparaturi.Vreau sa-i fac sotului un tortulet,caci e ziua lui maine. Asa, de impresie artistica, caci el nu papa dulciuri. Dar... merg nemaipomenit in stomacelul meu.
Si...desteapta ce sunt, abia acasa am realizat ca nu am (pe moment,caci n-am desfacut toate cutiile inca) forma de tort....decat una in forma de inima, luata pt Valentine's Day...anul trecut.
Dar, cum anul asta, de V. Day...nu stiu pe unde-oi fi, ma gandesc ca... tortuletul de maine, in forma de inimioara.... e chiar dragut.

Mi-am amintit si ca i-am lasat felicitarile in masina. Trebuie sa merg sa le iau...pana nu le vede.
Am luat 3...caci mi-au placut. Doua silly ,silly si una de te-atinge la sufletel.
Cadou, nope. Dar.. am zis ca socotim ca si cadou, monitorul pentru calculator, pe care eu l-am platit.

Merg sa citesc din urma.

Pupicei.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Sa-ti traiasca sotul Honey!

Fetelor, mie gineco mi-a zis sa iau Forlax - laxativ. Acum eu am citit ca efectul se instaleaza la 24 ore deci ar tb sa-l iau maine seara. Maine in mod normal tb sa mananc usor iar luni extrem de usor gen iaurt sau compot urmand ca marti nimic...

Eu sunt extrem de panicata...asa mi se intampla la orice interventie oricat de minora...mi-a trebuit un an sa fac o rezectie apicala. Oare cum sa ma imbarbatez? Am o icoana la care dak ma uit si ma rog ma linistesc dar nu pot face asta toata ziua! De m-ar vedea studentii cat sunt de kkcioasa, n-ar mai zice ca-s zbir...

40 Tudor Gabriel
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mama mea e o curajoasa...acum 2 ani a facut op de rupt de menisc cu rahieanestezie. dr a intrebat-o dak vrea sa urmareasca pe monitor interventia si a vizionat timp de o ora un Real TV. A zis ca parea ca altul e pacientul si ca a fost atat de captivata incat nici nu stie cum a trecut timpul.

40 Tudor Gabriel
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Acum 10 minute am implinit si noi 10 zile.... Nu imi vine sa cred ce repede trece timpul cu bebe langa... Parca mai alaltaieri numaram zilele si micsoram AMR-ul, nerabdatoare.. Si parca ieri ma chinuiam pe holurile spitalului in travaliu, si tipam ca din gura de sarpe Si acum... Deja avem 10 zile , incep sa ne vina hainutele... Ce mandra sunt de puiutsul meu!

alinaa, nu iti mai face tu procese de constiinta, icterul e ceva foarte normal, mai ales la prematuri, o sa iti dai seama cum creste in intensitate, uita-te la albul ochilor care intr-o zi va deveni ... galben! Apoi o sa isi revina treptat... Noi mai avem putin si scapam. Nu te mai invinovati, si Conrad a facut dupa ce am ajuns acasa; era de asteptat, ca a fost slabut la nastere - 2900 g... Important e ca Stefi sa pape cat mai des... Si sa elimine ce papa, cum spuneai si tu. Deci, la 2 ore e perfect! Mie imi dormea 4 - 5 ore... Si eu eram taaare fericita, stupid me!!!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput