*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

inca o intrebare pt miri..incep si eu cu cacaliciu ca si mitsu..
pana acum imi facea dupa fiecare alaptat insa de ieri vad ca se rezuma la 2 scaune pe zi, sanatoase sa zic asa..adica cantitate maare..e normal nu??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

jelimoni, otita a facut de la laptic regurgitat si intrat in urechiusa, asta e si opinia dr., altfel... Nu stiu. Racit nu e, febra nu are, in curent nu l-am tinut, cand am iesit afara l-am imbracat ziceai ca-i un carnat Cat despre partea cu patutul... Noi inca nu avem patut din lipsa de spatiu, dar doarme la el in cosulet care e pus in patul meu, ca m-au tot "batut la cap" zuzele ca are nevoie de un spatiu al lui clar delimitat. Acum nu stiu ce sa mai zic...

Da, si eu ma intrebam de unde a luat bb Robert nasucul, ca tu il ai drept si subtirel, tati lui il are acvilin...
Cat despre buze... Cred ca cu mine seamana, toata lumea spune ca e bucatica rupta, doar ca la el, fiind baietel, nu sunt foarte proeminente.

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aseaa, m-am intors; i-am facut si baitza, i-am dat si san si acum e la tati, a mai papat 20 ml completare.
Fetelor va spun ca si mie imi vine sa plang cand ma gandesc la nasterea Theei. SI am inregistrarea nasterii si plang mereu cand o vad pe mogaldeata aparand pe lume!
Cred ca voi pune povestea la "nasterea unei stele", ca merita fetita mea sa stie lumea ca a venit in inimile noastre si in bratele noastre!
Miri chiar ca nu stiam ce am in burtica Dar sor'mea era convinsa ca e baietel, se uitase ea pe ecografiile mele si cica le interpretase A ramas cu gura cascata cand a trecut asistenta cu puiul in brate pe langa ea si sor'mea intreaba "ce avem?? si aia "fetita"!

Ce ar mai fi de spus e ca intalnirea noastra "oficiala" a avut loc abia la 21,30, cand am tot cerut eu sa-mi fie adusa, ca nu stiam nimic de ea. SI mi-au adus-o, infofolita ca o omidutza, mi-au pus-o pe bratz si chiar m-au ajutat sa-i dau un pic de san. Ma uitam la ea si tot nu credeam! Si se uita fix in ochii mei, nu stiu cat vedea, dar parca m-ar fi privit Am pupat-o apasat pe obrazul drept (care era spre mine) ca cica ii ramane gropitza, dar cand zambeste face niste mici gropitze in ambii obraji Pana in a 3-a zi, cand ne-au mutat impreuna, am tot mers in "vizita" la ea si incercam sa-i dau san. Cand mergeau colegele de salon, de la terapie intensiva, la copiii lor, mereu imi spuneau ca a mea tzipa ca din gura de sarpe, dar eu cand ma duceam era linistita si cumintica si asa a ramas si acum

Pe masa de operatie, dupa ce au dus-o pe Thea, doctorita mea a inceput sa-mi spuna ca a fost nasol facuta operatia dinainte si ca imi recomanda sa nu raman insarcinata macar 2 ani sau chiar sa nu mai raman deloc. Uterul meu fusese in pericol sa se rupa, daca s-ar fi declansat travaliul Nu mai conteaza nimic, zau! O avem pe minunea noastra, THEA MARIA si restul e mai putzin important! Vom vedea ce va fi in viitor, dar acum ne-a ajutat Dumnezeu sa avem ingerasul nostru alaturi de noi!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Aaa... Mai voiam sa va intreb... Voi cum faceti cu nasucul? Cand il curatati? Eu nu i l-am curatat niciodata pana acum... Am uitat complet ca baiatu' are si nas Da'azi am vazut un mucisor mic si bebe cam "suiera" cu narutsa aia, o sa bagam pompita in functiune, numai ca am inteles ca "creeaza dependenta", adica utilizata des duce la sporirea "productiei". What to do?

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

miri nu pot sa cred...ca nu ai avut un raspuns si pt noi...apropo da daca face cacuta galben spre verde...dar foarte legat si de 3-4 ori pe zi e bine sau nu prea...?

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Aaa... Mai voiam sa va intreb... Voi cum faceti cu nasucul? Cand il curatati? Eu nu i l-am curatat niciodata pana acum... Am uitat complet ca baiatu' are si nas Da'azi am vazut un mucisor mic si bebe cam "suiera" cu narutsa aia, o sa bagam pompita in functiune, numai ca am inteles ca "creeaza dependenta", adica utilizata des duce la sporirea "productiei". What to do?

Ne facem maaari!

eu n-am reusit sa scot nimic cu pompita, iau un servertel ii rup coltul si-l fac cornet si asa il curat

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LaLa_20

miri nu pot sa cred...ca nu ai avut un raspuns si pt noi...apropo da daca face cacuta galben spre verde...dar foarte legat si de 3-4 ori pe zi e bine sau nu prea...?

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

cred ca ne-o parasit miri...sau am inebunit-o cu intrebari despre cacuta

POZE BEBE ROBERT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jelimoni

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Ne facem maaari!

eu n-am reusit sa scot nimic cu pompita, iau un servertel ii rup coltul si-l fac cornet si asa il curat

POZE BEBE ROBERT

pe noi doc ne-a sfatuit sa punem serul lasam sa actioneze 20 min si apoi curatam cu un betisor de ureche...din acela normal nu din ala cu opritor

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

quote:

quote:

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

POZE BEBE ROBERT

eu ma refeream mai mult la intrebarea care am pus-o mai devreme...cum ca Bibi imi vomitase in jet de 3 ori la rand...dar nu scosesem nici aeru,ne si agitasem....

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

POZE BEBE ROBERT

eu ma refeream mai mult la intrebarea care am pus-o mai devreme...cum ca Bibi imi vomitase in jet de 3 ori la rand...dar nu scosesem nici aeru,ne si agitasem....

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

aerul ala bate-l vina...asa si la noi, da nu-l las pana nu-l scoate afara...apoi mai vomita cand mananca ca haplea, se mai si ineaca cu tatza in gura e mortal..odata mi-o scos laptic pe nas..tare m-am speriat, sper sa nu fie nimica..

POZE BEBE ROBERT

Mergi la inceput