*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*
Raspunsuri - Pagina 13
laura_dimitris spune:
"ven si laurad, io nu-l trimit inca pe bruno la bunici - nici nuc red c-oi face-o vreodata, dar ma bufneshte plansul cand ma gandesc c-o sa mearga la scoala! nah, eu nu-s nebuna??"
Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
miri_mik spune:
laurad, trebe sa fac o precizare aici semerge la scoala la 2anijuma, si cand stiu sa steape olita fara accidente... bruno va merge la 3 ani, dar cum a inceput vanatoarea de un loc la scoala...am palpitatii numai cand ma gandesc... nebuna, ce mai:))
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
matgravidut spune:
Va tot citesc de azi dimineata... dar acu' trebuie sa intreb:
1. Cum si unde se monteaza sonda de urina (nu radeti de mine ca eu chiar nu stiu)
2. Care este diferenta dintre epidurala si rahie?
Monica-Matz 39 si Andreea Bianca
AMR oricand...
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
Mitsu-bishu spune:
Hei! Nu am mai postat de ceva vreme, dar sa stiti ca v-am citit din umbra...
Irinouka, ai o mandrete de baiat! Ce fatzuca are, zici ca-i o budincuta cu ochisori albastri! Tare frumos mai e, ptiu sa nu ti-l deoki! Cum spunea si miri, bucatica rupta din mami lui!
Noi... Suntem bolnaaaviooori . Am ajuns azi la Gr. Alexandrescu ... Avem otita... Ne-a dat nenea dr. amoxicilina suspensie, are un gust si un miros de-mi vine s-o beau eu pe toata , dar bebitsul se schimonisteste, plange si scuipa de nu se poate! Nu stiu cum sa il mai pacalesc! Mi-e si groaza cand ma gandesc ca de maine incepem cu Vigantolul, dar sper sa il dau pe brazda pana la urma... La urma urmei, ne-am obisnuit noi cu suzeta , daramite... Acum ne place taaare mult si mami devine cel mai mare dusman cand vrea sa ne-o smulga din botic!
Dr. de familie a lui bebe C. zice ca il tin prea "departe" de mine. Ca o sa sufere fiindca e lipsit de caldura materna. Ca sa nu mai vb de cea paterna, care nu exista. Eu l-as tine toata ziua in brate, da'mi-e ca mi-l leg de gat! Cica asa si trebuie, sa stau toata ziua cu el la piept, sa ii vorbesc, sa il smotocesc... Sincera sa fiu, il tin in brate numai cand il alaptez si mai avem 2 - 3 ore de activitate pe zi, cand nu doarme si atunci ii cant, il rasfat, avem si noi momentele noastre de tandrete - ii spun povesti si ii piptan pufushorul din cap, il gadil pe la falcute.... Aaa, plus episoadele cu durerile de burtica de la gaze cand il iau, evidement, in brate, il pun pe burta mea, etc. Eu credeam ca e destul... Nu vreau sa il fac un faggot...
Mda... acum ceva total departe de subiectul de mai sus - bebe inca face caca un galben foarte aprins, spre verde crud, cum sunt markerele alea fosforescente aproape... Si nu e deloc "legat", adica nu e "organizat" ca la noi, e o pasta amorfa... E normal?!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
jelimoni, ce mare a crescut robert! si ce s-a schimbat!
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
sper ca in bine s-a schimbat..
intradevar a crescut, a pus 500 de grame in 2 sapt...falcosu lui mama
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
miri_mik spune:
mitsu, e ok, asa trebue sa fie!
pare rau de otita lui bbC.
si da, tine-l pe bbC cat mai aproape de tine. dar cred ca tu stii masura. acu, pana la 6 sapt poti dormi cu el pe langa tine ocazional, dar numai pana la 6 sapt. de-acolo incolo risti s anu-l mai scoti din patul tau, ceea ce n-ar fi ok pe mai incolo.
jelimoni, evident ca in bine!!!
matgravidut, sonda se monteaza in vezica.
nush care e diferenta oficiala intre cele doua anestezii, decat ca d ela rahie te mai apuca starile de greata si ca e mai puternica decat epidurala: laepidurala mai ai un control minim al picioarelor, la rahie esti paralizata de sub sani in jos.
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Mitsu-bishu spune:
Tnx, miri Nu stiu cum te gasesti mereu prin preajma sa-mi raspunzi
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
Mitsu-bishu spune:
Da mai, jelimoni, in bineee! Eu tot mor dupa nasul lui rotund ca o aluna hihi!
Ne facem maaari!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Hei! Nu am mai postat de ceva vreme, dar sa stiti ca v-am citit din umbra...
Irinouka, ai o mandrete de baiat! Ce fatzuca are, zici ca-i o budincuta cu ochisori albastri! Tare frumos mai e, ptiu sa nu ti-l deoki! Cum spunea si miri, bucatica rupta din mami lui!
Noi... Suntem bolnaaaviooori . Am ajuns azi la Gr. Alexandrescu ... Avem otita... Ne-a dat nenea dr. amoxicilina suspensie, are un gust si un miros de-mi vine s-o beau eu pe toata , dar bebitsul se schimonisteste, plange si scuipa de nu se poate! Nu stiu cum sa il mai pacalesc! Mi-e si groaza cand ma gandesc ca de maine incepem cu Vigantolul, dar sper sa il dau pe brazda pana la urma... La urma urmei, ne-am obisnuit noi cu suzeta , daramite... Acum ne place taaare mult si mami devine cel mai mare dusman cand vrea sa ne-o smulga din botic!
Dr. de familie a lui bebe C. zice ca il tin prea "departe" de mine. Ca o sa sufere fiindca e lipsit de caldura materna. Ca sa nu mai vb de cea paterna, care nu exista. Eu l-as tine toata ziua in brate, da'mi-e ca mi-l leg de gat! Cica asa si trebuie, sa stau toata ziua cu el la piept, sa ii vorbesc, sa il smotocesc... Sincera sa fiu, il tin in brate numai cand il alaptez si mai avem 2 - 3 ore de activitate pe zi, cand nu doarme si atunci ii cant, il rasfat, avem si noi momentele noastre de tandrete - ii spun povesti si ii piptan pufushorul din cap, il gadil pe la falcute.... Aaa, plus episoadele cu durerile de burtica de la gaze cand il iau, evidement, in brate, il pun pe burta mea, etc. Eu credeam ca e destul... Nu vreau sa il fac un faggot...
Mda... acum ceva total departe de subiectul de mai sus - bebe inca face caca un galben foarte aprins, spre verde crud, cum sunt markerele alea fosforescente aproape... Si nu e deloc "legat", adica nu e "organizat" ca la noi, e o pasta amorfa... E normal?!
Ne facem maaari!
asa de micut si o facut otita??of bietul de el..dar de la ce???
mai sincera sa fiu si eu tot cam asa sunt cu roby, il tin langa mine cand e agitat sau cand nu doarme, si cand il alaptez...in rest doarme la el in patut si nu vreau sa-i stric somnul...am incercat sa nu-l iau la mine in pat fara motiv sa nu se obisnuiasca asa ca dupa aia greu il mai dezveti..oare gresesc??m-ai pus pe ganduri mishule...
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Da mai, jelimoni, in bineee! Eu tot mor dupa nasul lui rotund ca o aluna hihi!
Ne facem maaari!
multumimmm...si eu ma tot minunez de nasucul lui...nu ma asteptam sa aiba asa nasuc la ce nas carn am eu..cateodata ma uit la el si parca nu-i al meu noroc ca mai saeamana cu tas-o
nu mai stiud ac ti-am zis da si bbC e o minunatie!!!felicitari pt buricut cazut, si ia zi-mi ti-o mostenit buzele tale faine??mie asa mi se pare, am dreptate?
POZE BEBE ROBERT