*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsule, mersi mult de incurajare..sper din suflet sa ii treaca repede repede...ca saracuta ..o trezesc la 2 ore sa pape..iar ea ca un inmgeras cuminte cuminte papa..iubita lu mama...

Fetele care ati nascut..referitor la molifta aia de 8 zile..sa vedeti ce am patit eu..azi l-am trimis pe iubitul de tati sa cheme preotul acasa sa imi citeasca..s-a dus aici la noi la parohie..si popa i-a dat o stical de 2 litri de agiazma ..si i-a zis sa stropesc cu ea prin casa..si sa beau eu..sau sa ma spal..nu mai stiu...si ca el nu vine acasa ..ca aici la noi asa se face...cum spuneam maica-mea la mine...cum..trebuie chemat sa citeasca...du-te la alt popa...il trimit la altu..care nu e de aici din parohie..evident..i-am zis sa il acuca el cu masina daca e nevoie..dar..nu a putut ca cica ala nu vine la alta parohie...nu se baga pentru ca exista discutii intre ei si ei nu se baga in parohia altuia...
acum..eu ca sa fac...pai daca poap asta a zis sa stropesc..fac cum a zis el..ma gandesc ca daca nu e bine e pacatul lui asa-i..eu sunt foarte dredincioasa.,.dar toate astea ma dezamagesc..ce-l tinea daca venea ..nu inteleg ..pai..daca si popa e comod..apoi....
Voi ce ziceti...oricum.sotul meu saracu a zis ca la al treilea popa nu se mai duce..acum..o sa imi citeasca la 40 de zile si poate e suficient ..nu?
Danybv..tu ce sfat imi dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Honey sa-ti traiasca sotul si sa aveti un bebitz sanatos si frumos la fel ca voi.

Grati, gandeste-te la mama ta si poate prinzi si tu curaj. Mai ai doar 2 zile, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul. Parka ieri ne-am intalnit cu zuzele, aveam toate burtica si acum… am ramas doar noi doua. Tu marti nasti… si raman doar eu

Tinna, te inteleg foarte bine in legatura cu vecinii nevricosi, si noi avem unii deaspura, daca avem musafiri si se vorbeste putin mai tare incepe sa ne bata in tavan, Doamne fereste! Din pacate nu avem ce le face.

Diana, acelasi lucru l-am auzit si eu vineri, ca este carantina si pana vineri spera sa se rezolve. Data fiind aceasta situatie, am sanse din ce in ce mai mari sa nasc la Giulesti.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

honey, da, are otita... Si despre poveste... Chiar azi-noapte ma gandeam s-o scriu, desi am mai povestit odata aici, la odisee, dar imi picau ochii in gura...

laura_dimitris, multumim de pupici, aia ne intaresc! Pai nu plange, chiar mi-era ca e mut in primele zile... Nu plange decat daca intarzii considerabil cu masa (si atunci mai mult scanceste, isi inclesteaza pumnisorii si ii tremura barbia...) sau dupa baitsa, cand il dau cu 'jde mii de creme si ii e friguts... In rest... Cred ca se abtine. Acum nu stiu daca il doare... V-am spus ca noi avem o problema si cu schimbatul... Tre' sa il controlez eu de 20 de ori pe zi, ca din partea lui ar sta asa imputit toata ziua E un jegoshel mic! Pupa mami pe el! Aaaa, ca tot veni vorba de otita... Si de jeg... Eu de doua zile nu i-am mai facut baitsa in toata regula, il spal numai la fundulet, pe manute si pe fatuca.... Si ma simt oarecum vinovata ca tin baiatu' murdar... Cam in cat timp pot sa ii fac iar baie cu cap cu tot? In caditsa, that is...

Angelique, la fel a facut si Conrad de mai multe ori cu suzeta. Prima oara a fost foarte constiincios, a supt cateva minutzele bune si tot astepta lapticul, pe urma a scuipat-o cat colo si a inceput sa scanceasca. Dar l-am lasat cateva ore bune ca sa uite (acum ei au o memorie foarte scurta) si cand il schimbam (de obicei atunci se mai chitaie ca intarzii cu masa) i-am mai dat-o cateva minute, dar nu cat sa se plictiseasca si sa ajunga la concluzia ca nu face mare branza cu suzi... Acum i-o dau treptat - treptat, cat mai mult. Nu mereu tine, cand adoarme ii pica din gurita. Cateodata o tine cu manutele, altadata nici nu e constient de ce poate face cu ele, ca sunt ale lui, iar suzi pica si el plandge dupa ea! Oricum, eu zic sa insisti daca vrei cu adevarat. Eu o fac pentru ca sunt constienta ca o sa fiu foarte ocupata. Dar tu daca ai timp sa te tii de fundul lui... Poti sa nu ii dai suzi, ca nu e un capat de tara!

alinaa, ma bucur ca te-ai mai linistit in ceea ce priveste icterul... Si... Imi pare rau sa aud prin ce treci cu mama ta... Te inteleg, sa stii. Si mama e la fel, facuta sa strice fericirea omului. M-am certat si eu cu ea ca vrea sa il vada pe bebe si eu nu am chef dupa cate mi-a facut. In plus, cand am nascut si vorbeam cu ea la telefon si ii spuneam ce nume ii pun imi dadea idei de nume din telenovele (Antonio, Emanuel, auzi tu!) si imi spunea ca ei nu ii place ce am ales eu... Ha! Pana acum imi spunea sa avortez si acum voia sa decida numele copilului.... Si a mai fost o chestie care m-a suparat... Cand i-am spus ca e slabut, ca are 2900 g, a spus ca ei nu ii plac copiii asa de slabi... Ca ea ne-a facut "ca la carte", 3.6 k si peste 50 si ceva de cm... Spunea cu mandrie, parca ar fi vrut sa ma faca geloasa, ziceai ca e o straina, nu mama ... Ciudate rau femeile astea! So... Relax! Cat despre popa... Eu deja intru in ziua a 11-a si tot nu m-am dus... Din comoditate.. Cred ca maine dimi' dam si noi o fuga pana-n curtea bisericii si rugam pe cineva sa il cheme pe popishca afara sa ne citeasca ceva de prin cartile lui... Sper s anu fie prea tarziu, eu nu am citita nici molifta aia de o zi, habar nu aveam ca circula popii prin maternitati!

Am mai pus si noi cateva poze cu ochii deschisi, ca mi-am dat seama cand am vazut pozucile Irinoukai ca noi avem numai poze cand dormim! Aaa, si, zuzelor, stiu ca sunt datoare cu cateva poze de cand lumea, dar mai aveti putintica rabdare, ca tre' sa vina sora-mea sau cineva cu simt artistic sa ma scoata si pe mine cu bebe ca eu nu-s fotogenica... Depinde tare mult unghiul sub care fac poza.... Pupici, everybody!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna zuzici. Sper sa nu ramana si asta un mesaj "invizibil" ca celelalte. Recomandati-mi si mie un alt ceiutz in afara de Baby Drink, numai sa nu aiba zahar in compozitie.
Foloseste careva Debridat pt colici? Bebitzu meu il vomita.
Mai are careva in "dotare" un bebe vomitacios ca al meu?

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU BEBELUSHUL MANCACIOS

Mergi la inceput

Alina, mama ta nu are niciun drept sa te supere pe tine sau Mircea si cred ca ar trebui sa-i spui asta. pana una alta , uite de la mine pt.ea
cat despre preot... ma abtin, asa este teoretic nu vin la cineva acasa daca nu este din parohia lui, dar parca stie celalalt ca a venit, ca doar tu nu ii spui... ce sa mai zic... stopeste cu aghiazama cum ti-a spus si sa fie pacatul lui ca nu a vrut sa vina acasa. eu am fost in postul Craciunului sa ma impartasesc si am intrebat si de molifta de 8 zile, mi-a raspuns sa vina cineva sa anunte sau sa dau telefon si vine un preot acasa.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Buna zuzici. Sper sa nu ramana si asta un mesaj "invizibil" ca celelalte. Recomandati-mi si mie un alt ceiutz in afara de Baby Drink, numai sa nu aiba zahar in compozitie.
Foloseste careva Debridat pt colici? Bebitzu meu il vomita.
Mai are careva in "dotare" un bebe vomitacios ca al meu?

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU BEBELUSHUL MANCACIOS

cred ca ti-a raspuns o fata si zicea de ceaiul de anason sau chimen. multa sanatate mancaciosului mic.

Mari 39+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

gugushtiuc, noi inca nu am inceput sa luam, deci nu stim efectul, dar avem "artileria grea" pregatita: ceai BabyCalm de la Fares - are musetel, chimion, fenicul si menta in compozitie; mai poti lua de la plafar fenicul si chimen, menta, sau ceaiul de la Humana cu fenicul si anason parca am inteles ca e tare bun, acum sa vedem... Mai sunt si picaturile minune - Bonisan, Espumisan, Sab Simplex... Enjoy!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Am pus poze noi cu LUCA!!!

GUGU de LUCA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

gugushtiuc, noi inca nu am inceput sa luam, deci nu stim efectul, dar avem "artileria grea" pregatita: ceai BabyCalm de la Fares - are musetel, chimion, fenicul si menta in compozitie; mai poti lua de la plafar fenicul si chimen, menta, sau ceaiul de la Humana cu fenicul si anason parca am inteles ca e tare bun, acum sa vedem... Mai sunt si picaturile minune - Bonisan, Espumisan, Sab Simplex... Enjoy!

Ne facem maaari!

In materie de picaturi putem sa ne laudam ca avem adunata toata colectia. Am sa incerc ceaiul de la humana, numai sa nu aiba zahar.

GUGU de LUCA

Mergi la inceput

greta4you felicitari inca o data pt.printesa voastra, emotionanta povestea ta, la fel ca toate celelalte. am pus linkul catre povestea ta in dreptul numelui tau, la lista cu mamici.

LauraIoana, si eu cred ca ar trebui sa faci subiect separat pt. povestea nasterii. sa-ti spun si eu ca mi-au dat lacrimile?!

AMR 2 ZILE???

Mari 39+ bebe

odiseea

Mergi la inceput