Un ochisor pentru Simona - epopeea continua

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Raluca, ai intrebat ce au facut cu paypal-ul? In forma de acum, nu mai pot trimite, asa ca singura solutie este transfer bancar care dureaza cca 3-7 zile lucratoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wwwmecenatro spune:

Buna seara tuturor,

numele meu este si sunt initiatorul (alaturi de doi foarte buni prieteni, parinti si ei) ai "www.mecenat.ro". Pe unul dintre ei, Horatiu Slavescu, poate il cunoasteti ca urmare a necazului pe care l-a avut si el in urma cu un an cu al sau fiu, Sebi dar AU INVINS !

Din pacate noi in prezent nu putem face "sponsorizari" dintr-un motiv foarte simplu: nu avem bani (decat cei din salarii pe care ii tot investimn in acest proiect) caci nu am putut colecta nici un ban pentru ca nu este infiintat ONG-ul nostru si nu avem niciun temei legal si moral sa facem acest lucru.

Am dat si noi o mana de ajutor cat am putut catre cativa copii (printre care si Crisa si tare ne bucuram de vestile minunate "NU MAI AM FUTUN") pe care le-am primit de la ei din Belgia.

Adresa mea de mail iti sta draga Ralcat (ca si tuturor de altfel) la dispozitie si sper sa putem da si Simoeni o mana de ajutor ("bogdan@mecenat.ro"). Te rog sa imi trimiti documentele medicale scanate si sper, cu ajutorul partenerului nostru VIPmed sa putem sa ii aducem si ei ZAMBETUL PE BUZE.

O seara minunata va doresc tuturor.

Mergi la inceput

Raluca, te rog sa-l rogi pe Florin sa verifice si confirme intrarea a 70 Euro pt Simona de la:

Prixi 25 Euro
Genia 25 Euro
M.V. 10 Euro
Anonim 5 Euro
Bianca (fetitza mea a donat si ea din pusculita pt Simona) 5 Euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Multi pupici Biancai si mii de multumiri pentru ajutorul ei. Cu asa o mamica nici nu putea iesi decat un copil generos si cu suflet mare. Maine il rog pe Cristi sa verifice paypalul. S-a modificat paypal-ul sa revina la euro.
Cu ajutorul medicului Tatineanu, Cristi si Mihaela s-au hotarat la clinica unde o vor duce pe Simona. Este cea din Londra: http://www.moorfields.nhs.uk/Home
Cum aflu mai multe detalii cum zic. Va multumim tuturos si pentru ajutor si pentru sfaturi si pentru toate gandurile voastre bune.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Raluca, ajutorul Biancai nu e mare, dar e din suflet. A fost f impresionata aseara auzindu-ma povestind cuiva de Simona, s-a dus la ea la pusculita si a venit cu 5 Euro.

De ce an scris??? Ma gindesc ca poate vad si altii si doneaza chiar si 5 Euro. Daca 1000 de persoane ar dona banii astia, s-ar aduna macar o parte din banii necesari ca micuta Simona sa beneficieze de o viata normala! Stiu multi care citesc aici, care au din ce sa doneze, si .........nu o fac, din pacate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Andreia, te contrazic. Ajutorul Biancai e mare tocmai pentru ca e din tot sufletul. Si cu atat mai apreciat. Si cum zicea Doina, "putin cu putin se aduna marea", asa sa dea Dumnezeu.
Iar dorinta ta de a o da de exemplu e minunata, dar eu din pacate sunt un pic neincrezatoare ca ar fi multi s-o faca. Am trimis mail cu rugamintea popularizarii situatiei Simonei tuturor fostilor colegi cu care am ramas in bune relatii si tuturor prietenilor. Si m-am bazat pe faptul ca daca le spun ca ii cunosc pe oamenii astia si le garantez ca banii astia se duc la un copil in suferinta nu in bauturi si chefuri ma vor ajuta sa-i ajut.
Si ... din mai mult de 50 oameni, si multi sunt in firme serioase unde nu se moare de foame, in banci si in multinationale cati crezi ca s-au gandit ca prinde bine un ajutor cat de mic? Din toti doar trei au fost alaturi de noi.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Raluca (apropos, si pe mine ma mai cheama Raluca-)) stiu si eu persoane multe care nu ar saraci pt citiva euro........am incercat sa mai popularizez citeva cazuri........nu vrea nimeni sa auda..........stii, pina nu prea dai de necaz, nu-l crezi pe cel in suferinta. Si spun asta din propria mea experienta. As spune mai multe, dar...................

Eu sper totusi ca Simonei sa i se gaseasca cel mai potrivit tratament´, acolo unde dr. si parintii ei au decis sa o duca!

Si, atit cit veti putea, cele care o cunoasteti mai bine, sa ne tineti si pe noi la curent cu pasii pe care i-i face micutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by ralcat

Cu ajutorul medicului Tatineanu, Cristi si Mihaela s-au hotarat la clinica unde o vor duce pe Simona. Este cea din Londra: http://www.moorfields.nhs.uk/Home
Cum aflu mai multe detalii cum zic. Va multumim tuturos si pentru ajutor si pentru sfaturi si pentru toate gandurile voastre bune.

Asteptam detalii despre cind va fi operatia, cind vor pleca in Anglia, cit costa operatia, ce sanse de recuperare completa are.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

raluca, poate reusim sa ne vedem cumva te rog, eu nu stu nici un ing in zona daca nu ajung in 13 septembrie unde mi-a zis sirimie ca-i cel mai apropiat ing de rahova poate ne vedem sa-ti dau banutii personal
multa sanatate micutei simona
Doamne ajuta!

Editez, pentru ca am ajuns la ING din 13 sept si nu au vrut sa-mi ia banii fiindca nu am cont la ei...n-am mai auzit asa ceva...si nici la inca 5 banci ( +Cec la care chiar cei de la ing ma trimisesera )din zona aia pe acelasi motiv ca nu lucreaza cu ei
fetelor voi cum ati procedat?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am sa dau si eu mai departe cazul si trimit niste banuti pentru pui. Sanatate multa si sa dea D-zeu sa se rezolve.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput