Un ochisor pentru Simona - epopeea continua
Raspunsuri - Pagina 5
sirimie spune:
quote:
Originally posted by ralcat
Avem vesti bune, bune si proaspete, de azi.
Ne-au raspuns de la clinica din Trier. Sunt specializati in operatii oftalmologice si in sindromul Goldenhar si au fost de acord sa se ocupe de Simona.
Estimarea lor de pret este intre 5000-10000 euro/ in functie de posibilele complicatii. Operatia este urgenta, ei ne-au sugerat sa facem o programare cat de curand posibil. De acum adunatul banutilor a devenit o prioritate. Doamne ajuta !
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
Ati facut programare? Unele clinici accepta cazurile urgente fara sa ai banii de la inceput, din cite am citit aici.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ralcat spune:
Doctorul Tatineanu care a luat problema Simonei in maini, tocmai a mai primit un raspuns, de la clinica din Anglia, despre care inca nu am mai multe detalii.
Urmeaza ca zilele acestea sa discute la telefon si cu cei din Anglia si cu cei din Germania si sa decida cu care e mai bine de colaborat. Si medical si financiar.
Deocamdata acestea sunt noutatile, eu inca n-am apucat sa scriu la mai multe publicatii ca n-am avut timp nici sa beau apa, dar sper sa reusesc in seara asta ceva.
Raluca
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
helbi spune:
Raluca, s-a modificat ceva la contul de paypal? Acum 3 zile am trimis fara nici un fel de pb. Era setat sa se poata trimite in Euro. Acum, e setat pe dolari si ma scoate din paypal. Pur si simplu nu mai pot trimite banutzii pe care i-i am deja (si mai astept azi-maine).
ralcat spune:
Andreia, cred ca fara sa-si dea seama au modificat ceva. Ii anunt imediat sa rezolve problema.
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
helbi spune:
Raluca, merci mult. Altfel, nu pot decat prin transfer bancar si dureaza cca 3-5 zile lucratoare.
ROMBI spune:
Va rog care mai doriti, care aveti cunostinte prin companii mari gen banci , multinationale etc, cu retele de intranet sa apelati pentru transmiterea unui apel umanitar.Asa sunt sanse sa se sensibilizeze cat mai multi.Eu am trimis un apel umanitar colegilor mei dintr-una din bancile austriece din Romania-nu vreau sa fac publicitate. O sa mai apelez si la alte cunostinte din alte institutii .Putin cate putin de la fiecare, sa se stranga banutii repede,pentru ca strumfita sa poata pleca cat mai urgent unde se va gasi rezolvarea pentru problema ei.
olim spune:
salutare tuturor
am citit si eu povestea micutei Simona si mi se pare absurd felul in care a fost tratat acest copil, dar acum cel mai important e sa ajutam cum putem.Fetelor, e vesti aveti despre clinici, eu am cautat si se pare ca la Barcelona si Madrid sunt clinici care opereaza.Daca pot sa va fiu cu ceva de folos, sa intreb si aici, daca nu aveti un raspuns concret, cu cea mai mare placere.
Am sa trimit si altor prieteni aceasta pagina in speranta ca se vor aduna cat mai repede banii necesari.
sanatate multa tuturor si sa reuseasca parintii sa dune cat mai repede baniiDumnezeu sa fie alaturi de ei si de micuta Simona,
mami si Alex(29.11.2007)
geanina-nica spune:
DOAMNE CATA neglizenta din partea doctorilor,sa va dea dunmezeu multa forta sa puteti sa o ajutati pe micuta SIMONA,si-o sa vedeti ca pana la urma totul o sa fie bine va doresc tot binele din lume si o imbratisare calda la SIMONA din partea unui puiut,de 1an si 5 luni.
POATE va mai intereseaza AM GASIT UN SPITAL IN barcelona se zice ca unul dintre cele mai bune spitale http://www.co-barraquer.es/cast/index.htmPOATE VA AJUTA CU CEVA daca pot sa va ajut cu ceva,trimiteti-mi imeil privat.
Dodo-pui spune:
Uitati un site care www.mecenat.ro" target="_blank">SPONSORIZEAZA,ajuta copii bolnavi pt tratament afara.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
ralcat spune:
Saru mana, voi trimite o prezentare si pe site-ul cu pricina. Am gasit-o si pe Soso (Soniuta cea luptatoare) inscrisa pe site.
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei