Un ochisor pentru Simona - epopeea continua
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
Am trimis datele d-nei respective de la ziar .Acum nu este in Bucuresti dar se intoarce miercuri si probabli atunci o sa ia legatura cu tatal Simonei.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
monica-elizabet spune:
multumesc raluca ca te-ai intalnit cu mine si sanatate micutei Simona
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ralcat spune:
Monica, mi-ai luat raspunsul pe dinainte. Tocmai vroiam sa-ti multumesc pentru contributie si pentru ajutor.
Helbi multumim pentru contributie, confirm intrarea celor 70 euro in paypal.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
claudela spune:
Sanatate si din partea mea!Dumnezeu sa vegheze drumul acestui sufletel!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
sirimie spune:
Monica, nu se poate face depunere direct in cont la ING? Eu asa am facut la BRD, ca si titularul contului care vrea sa depuna bani in cont.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ralcat spune:
Avem noutati: Simona ajunge luni in Anglia. De fapt va ajunge chiar de duminica, dar luni au programare de urgenta la clinica de oftalmologie. Deocamdata, medicii englezi nu au putut estima cam cat de complicata va fi operatia si cat ar putea costa, au spus doar ca este extrem de urgenta. Si nu au vrut nici macar sa sugereze o suma, doar au zis ca-s flexibili.
In functie de ce vad medicii de acolo ca e de facut, vom avea si noi detalii legate de momentul interventiei si de costul acesteia.
Eu una astept cu sufletul la gura noutatile, mi se pare ca pana luni mai e o vesnicie.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
monica-elizabet spune:
Doamne ajuta! sa faca tot ce este omeneste posibil pentru a recupera ochisorul simonei si multa sanatate
ps.simona din cate banci, inclusiv CEC unde am intrebat eu ziceau ca nu se putea decat daca eu aveam un cont bancar...bine ca stau aproape de raluca
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
gabbrriela spune:
Multa putere parintilor si sanatate copilului
Ce sa va spun ? Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima ce simte un parinte intr-o atare situatie.
Dar am sa va povestesc ceva :
In urma cu 3 - 4 luni, baietelului meu i-a aparut la un ochisor o pata rosie pe retina. Normal ca m-am speriat si am incercat sa iau impreuna cu sotul meu, masuri in consecinta. Pentru ca o tot vedeam la televizor pe directoarea spitalului de oftalmologie, d-na dr. Monica Popa, am tot sunat la spital si am dat de domnia sa. Doream sa ajung la dansa pentru ca aveam, cel putin la prima vedre, incredere in reputatia sa. Nu va pot spune ce morala mi-a tinut la telefon pentru ca " toata lumea are o parere proasta despre sistemul sanitar, in general, si nu ar trebui sa ne comportam in felul acesta" si tot asa, pana cand, desgustata, am incheiat politicos conversatia. Unei mame la inceput de drum tu ii tii lectii de genul asta, in conditiile in care nu era cazul.
Ajung dragelor la o policlinica, relativ aproape de casa, relativ pentru ca oricum am mers cu masina, la spitalul Gomoiu. Acolo intram primii, avand prioritate ( data fiind varsta mica a baiatului ). O d-na dr. foarte plictisita, care de abia isi terminase cafeaua, ne pofteste inauntru, il consulta ( mai degraba il chinuieste incercand sa ii bage acea lupa cu lumina in ochi )si ne prescrie picaturi Bioptal.
Retineti mamicilor, ca Bioptalul nu se prescrie copiilor mai mici de 2 - 3 ani. I-am pus picaturi o saptamana in ochisorul asa - zis bolnavior, dar nu i-a trecut.
Suparati fiind, am dat zvon in tara si ni s-a recomandat o d-na dr. de la o clinica privata. Ajungem aici, intr-adevar, preturile sunt mari dar se merita. Doamna in cauza l-a luat pe puisor incet, s-a uitat la ochisorul lui si ne-a spus ca de fapt nu este decat o simpla hemoragie din cauza faptului ca ei se mai freaca la ochisori. Ne-a dat tratament cu Netacin. L-am urmat, iar intr-o saptamana i-a trecut. Nu pot sa va spun cat de indignata am fost din cauza faptului ca i-am pus copilului Bioptal, cand acest medicament nu se da copiilor sub 2 - 3 ani. Iar astfel de medici ne trateaza copiii!
Ce incerc sa va spun este ca va inteleg din plin durerea.
Am sa va recomand doctorita respectiva. Se numeste Corbu ( ca si nume de familie ) si este medic la o clinica provata - Ofta Clinic. V-o recomand din suflet.
Multa bafta
claudela spune:
Si eu incerc sa fac cunoscut cazul Simonei...sper sa se mai gaseasca oameni care sa doneze cat de putin pentru acest sufletel...Doamne Ajuta!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
ROMBI spune:
Fetelor, care doriti si aveti conturi la alte banci, prin ordin de plata se poate face transferul in contul de la ing bank. eu asa am facut si banii au ajuns cu siguranta.Doamne ajuta sa se faca bulinuta bine!