Un ochisor pentru Simona - epopeea continua

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Andreia, multumim mult. I-am trimis lui Cristi adresa ca sa poata face demersurile necesare.
Multumim mult de tot ajutorul.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mi se rupe sufletul cand vad ochisorul Simonei. Dumnezeiu sa ii ajute pe parinti sa gasesca cat mai repede o clinica unde poate fi operata fetita. Am trimis si eu niste bani in contul tatalui Simonei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Azi a venit Cristi cu Simona pe la noi, pe la birou. Fusesera la kinetoterapie. Plansese mult la kineto...se speriase de nenea doctorul...si o luase somnul...
Este tare frumusica si ceea ce este imbucurator, ii place mult lapticul Humana pe care-l primeste...a luat in greutate si a facut falcute.
Multumim mult pentru ajutor. Speram sa se adune niste banuti in cont ca sa poata merge mai departe. Urmatorul pas este operatia de reconstructie a pleoapei.

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Mi-au fost transferati in cont niste banutzi pt Simona, de la o fata inimoasa de aici de pe forum. Cum imi intra banii in cont, i-i transfer prin paypall lui Cristi si va dau nick-ul fetei.

Ce face Simona?

Mergi la inceput

Avem vesti bune, bune si proaspete, de azi.
Ne-au raspuns de la clinica din Trier. Sunt specializati in operatii oftalmologice si in sindromul Goldenhar si au fost de acord sa se ocupe de Simona.
Estimarea lor de pret este intre 5000-10000 euro/ in functie de posibilele complicatii. Operatia este urgenta, ei ne-au sugerat sa facem o programare cat de curand posibil. De acum adunatul banutilor a devenit o prioritate. Doamne ajuta !

Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

ii doresc din tot sufletul multa sanatate Simonei!maine trec si eu sa depun niste bani

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Mai am 10 Euro de la alticineva si s-a mai anuntat pe PM inca o fata ca-mi trimite bani (sa vedem...).
Astept si banutii de ieri si-i transfer pe toti odata.

Sper sa se stringa suma repede! Oare, nu se poate mediatiza putin cazul Simonei? Sunt f multi oameni cu bani, si oameni care au ei insisi copii mici. Sigur ar dona pt micuta, daca ar stii!

Mergi la inceput

Poi, s-a mediatizat cazul la antena 1, dar nu au avut nici un raspuns ...
In rest, e de asteptat ca sunt tare multi micuti care au nevoie de ajutor ... iar Simona nu prea poate astepta. Noi am incercat o sponsorizare la o mare firma si din pacate raspunsul a fost ca ei sponsorizeaza numai asezaminte (au o scoala de hipoacuzici si doua camine pe care le ajuta cu bani), nu si persoane fizice. Si asa ne-am intors de unde am plecat.

Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Raluca, nu s-ar putea trimite mailuri si la diverse publicatii gen Libertatea, Click, Jurnalul National si care or mai fi, ca eu nu le stiu..........Prezentat cazul Simonei si incercat sa se obtina publicarea cazului? Am vazut ca fiecare ziar are rublrica de contact, destul de simpla. Ce parere ai?

Mergi la inceput

Uite ca nu ne duse capu asa departe, trebuie sa recunosc. Dar e o idee buna, ma pun pe mailuri acush acush.
Saru mana de idee si de intreaga implicare.
Raluca

Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput