Un ochisor pentru Simona - epopeea continua

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Kulta, ce itzi trebuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

SWIFT code-ul bancii, altfel nu pot face transferul de bani. Prin paypal, nu stiu cum se procedeaza asa ca as dori sa fac donatia prin transfer intre banci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Kulta draga mea, scuze n-am avut net zilele trecute. Am sa-l rog pe Cristi sa-mi dea codul cu pricina si am sa-l afisez pe prima pagina.
Raluca

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Eu l-am cautat pe net, am scris si la ING si.......tipic romanesc....nu raspunde nimeni la email:-(((

Mergi la inceput

ralcat, multumesc.
Andreia, stiu despre ce vorbesti:).

Pupici si astept informatia

Mergi la inceput

Kulta, evident ca nici eu n-am avut succes la telefon, ca desi e ing, totusi functionarii sunt romani.
Dar a fost Cristi la banca si uite codul: INGROBU.
Multumim mult pentru ajutor. Raluca

Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Hai ca tocmai ce-i balacaream ca nu raspund la email. Au facut-o acum, dupa 2 zile, dar......mai bine mai tarziu, decat niciodata:-)))

Asa ca, postez raspunsul primt de la ING:

Stimata doamna ......,

Va multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor ING Bank si va transmitem urmatoarele coduri de identificare ale ING Bank Romania:

o codul SWIFT: INGBROBU ;
o codul BIC (Bank Identification Code): 606410008 .
o adresa bancii: ING Bank N.V. Amsterdam, sucursala Bucuresti, Sos. Kiseleff, nr. 11-13, sector 1, Bucuresti.

Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie prin intermediul serviciului My’Line (021/402.83.91). De asemenea, va puteti adresa la e-mail contact@ingromania.ro persoanelor de contact: Dna. Ela Banu - Customer Contact Center Manager sau Dl. Albert Roggemans - Chief Executive Officer Retail Banking.

Mergi la inceput

Buna Andreia,
Multumesc pentru informatii. Am facut transferul, acum astept confirmarea bancii rin email.
Cum am confirmarea, vorbesc cu raclat sa vad daca a primit Cristian banii.
Sanatate

Mergi la inceput

Am confirmarea ca banii au plecat din constul meu spre contul lui Cristian. Cui o trimit?
Pupici

Mergi la inceput

Kulta, multumim mult pentru ajutor. Il voi ruga pe Cristi sa-mi confirme imediat ce intra banutii.
Sincer, nu cred ca e cazul sa trimiti confirmarea, pastreaza la tine, doar daca se intampla vre-un derapaj pe drum intre banci sa o putem folosi.
Avem poze noi cu Simona cu ochisorul dupa operatie.

Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput