Un ochisor pentru Simona - epopeea continua
Raspunsuri - Pagina 12
KULTA spune:
SWIFT code-ul bancii, altfel nu pot face transferul de bani. Prin paypal, nu stiu cum se procedeaza asa ca as dori sa fac donatia prin transfer intre banci.
ralcat spune:
Kulta draga mea, scuze n-am avut net zilele trecute. Am sa-l rog pe Cristi sa-mi dea codul cu pricina si am sa-l afisez pe prima pagina.
Raluca
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
helbi spune:
Eu l-am cautat pe net, am scris si la ING si.......tipic romanesc....nu raspunde nimeni la email:-(((
ralcat spune:
Kulta, evident ca nici eu n-am avut succes la telefon, ca desi e ing, totusi functionarii sunt romani.
Dar a fost Cristi la banca si uite codul: INGROBU.
Multumim mult pentru ajutor. Raluca
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
helbi spune:
Hai ca tocmai ce-i balacaream ca nu raspund la email. Au facut-o acum, dupa 2 zile, dar......mai bine mai tarziu, decat niciodata:-)))
Asa ca, postez raspunsul primt de la ING:
Stimata doamna ......,
Va multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor ING Bank si va transmitem urmatoarele coduri de identificare ale ING Bank Romania:
o codul SWIFT: INGBROBU ;
o codul BIC (Bank Identification Code): 606410008 .
o adresa bancii: ING Bank N.V. Amsterdam, sucursala Bucuresti, Sos. Kiseleff, nr. 11-13, sector 1, Bucuresti.
Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie prin intermediul serviciului My’Line (021/402.83.91). De asemenea, va puteti adresa la e-mail contact@ingromania.ro persoanelor de contact: Dna. Ela Banu - Customer Contact Center Manager sau Dl. Albert Roggemans - Chief Executive Officer Retail Banking.
KULTA spune:
Buna Andreia,
Multumesc pentru informatii. Am facut transferul, acum astept confirmarea bancii rin email.
Cum am confirmarea, vorbesc cu raclat sa vad daca a primit Cristian banii.
Sanatate
KULTA spune:
Am confirmarea ca banii au plecat din constul meu spre contul lui Cristian. Cui o trimit?
Pupici
ralcat spune:
Kulta, multumim mult pentru ajutor. Il voi ruga pe Cristi sa-mi confirme imediat ce intra banutii.
Sincer, nu cred ca e cazul sa trimiti confirmarea, pastreaza la tine, doar daca se intampla vre-un derapaj pe drum intre banci sa o putem folosi.
Avem poze noi cu Simona cu ochisorul dupa operatie.
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei