Un ochisor pentru Simona - epopeea continua

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Raluca, vin cu o propunere. Pune tu pe prima pagina Swift-ul si BIC-ul, in caz ca mai au nevoie si alte fete din strainatate pt transfer.

Simon acum se simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Ralcat,

Am trimis si eu niste banuti prin paypal si te-as ruga sa-mi confirmi cind ii primesti.

Va doresc din tot sufletul multa sanatate pentru puiul mic si Doamne ajuta sa reuseasca operatia!

Cu mult drag,
LiaMaria

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna,
ralcat,am trimis si eu niste banutzi prin paypal,te rog mult sa ma anunti daca au intrat in cont,multumesc mult si multa multa sanatate micutzei,ma rog la Dumnezeu sa fie bine!

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Raluca,

Am trimis bani de aproape 10 zile, dar nimeni nu mi-a confirmat primirea. Vreau sa stiu daca au intrat in contul paypal.
Merci,
Lia

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Lia, imi cer mii de scuze, n-am reusit sa dau de Cristi in timp util, dar acum am actualizat pe prima pagina.
Multumim mult pentru ajutor.
Am si vesti noi despre Simona. E o grasuna, papa super bine, doarme cuminte si fara sa-i chinuie prea tare pe mami si tati. E o zambacioasa si o dragalasa. Astea au fost cele bune.
Mai e si vestea proasta: are un singur plaman tot ca efect al bolii, si asta chiar ca nu are cum sa fie rezolvat.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Of, draga de ea,bine macar ca e spre bine cu ochisorul.

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Ziua buna!
Am donat si eu cat am putut pentru Simonica (via PayPal)...
Ma tot gandesc cat de fericita sunt ca am un copil sanatos, si ca alti parinti se chinuie cu puii lor atat...nici nu am cuvinte. E mai mica cu o luna decat puiul meu!
Sper sa se faca bine, sa nu se chinuie si sa vedem si noi poze cu un zambet!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

N-am mai scris de mult despre Simona, am tot asteptat sa apara in Jurnalul National articolele despre ea, dar cum inca nu s-a intamplat nimic, zic sa va mai povestesc eu despre puiul de om.
Este o super cumintica, o papacioasa si o dulceata. Chiar ii lasa pe Cristi si Mihaela sa mai si doarma noaptea si e chitita sa ia bine in greutate inainte de operatia din iunie.
Si pentru ca parintii ei m-au rugat sa va transmit mesajul lor de Paste fericit si sanatate multa eu imi fac datoria, pun si o floare si-un pupic si va multumesc pentru tot ce faceti pentru Simona.
Paste fericit !

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Raluca, multumim pt vesti si transmitem si noi, atit Simonei si familiei ei, cit si tie si alor tai:

PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Raluca si multumim de vesti
multa sanatate printesei mici si va doresc
Paste Fericit!

monica

Mergi la inceput