Un ochisor pentru Simona - epopeea continua
Raspunsuri - Pagina 11
sirimie spune:
Dar vor face in curind si operatie de reconstituire a pleoapei? Sau s-au intors deja acasa?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ralcat spune:
Simona draga, sigur ca vor face operatia de reconstructie, doar ca medicii englezi le-au zis ca undeva in iunie ar fi cazul.
Nu stiu ce vor hotari, daca vor merge mai departe pe mana englezilor tinand cont ca doctorul Tatineanu i-a recomandat cu atata drag (de ce ... nu prea-mi dau eu seama) sau poate vor alege o alta clinica si o alta abordare.
Dar au venit acasa, ieri seara au ajuns. Sa vedem ce ne povestesc maine, ca la telefon suna intr-un fel pe cand fata-n-fata in alt fel.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
Hildegard spune:
Sa-mi confirme si mie cineva banutii intrati...sunt pusi de numele Szamcsek Calin Iosif
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 ani)
ralcat spune:
Ne-am vazut/auzit cu Cristi si iaka noutatile despre epopeea Anglia.
I-au scos pe langa inflamatia aia ingrozitoare si cateva chisturi din ochisor si i-au dezlipit pleoapa inferioara pentru ca ochisorul sa se poata misca liber. Pana la operatie a fost fix, nu putea misca deloc irisul. Pe langa ele, au gasit niste chisturi similare si la urechiuse si le-au rezolvat si pe ele. Ramane ca doctorul Tatineanu care s-a ocupat de Simona in tara sa mai discute cu medicii din Anglia si sa obtina si mai multe detalii medicale.
Doctorita Ciubotaru in sfarsit a primit un raspuns din Germania si se vor duce cu Simona si la ea la o noua consultatie.
Deocamdata e sigura programarea pe 23 iunie pentru Anglia, cand i se va face reconstructia de pleoapa si i se va lipi o lentila pe ochisor (nu mi-e prea clar daca lentila asta e de fapt transplantul de cornee sau poate nu am inteles prea bine). Estimarea financiara este similara operatiei suportate deja, deci tot cam 5000 lire sterline.
Cam astea-s noutatile, puiul mic mai are de tras pana cand ochisorul va fi sanatos, tot ce speram e sa se rezolve.
Va pup pe toate si va multumesc
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
Hildegard spune:
Ralcat, imi confirmi banii te rog!
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)
LaLa_20 spune:
Buna!imi explita-ti si mie cum e cu paypal?
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ralcat spune:
Hildegard iubita, multumim mult pentru ajutor. Confimarea banutilor veniti de la tine e pe prima pagina in sectiunea ING. Ai si o floricica acolo .
LaLa ce anume vrei sa stii de paypal ?
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei