Un ochisor pentru Simona - epopeea continua

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Dar vor face in curind si operatie de reconstituire a pleoapei? Sau s-au intors deja acasa?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Simona draga, sigur ca vor face operatia de reconstructie, doar ca medicii englezi le-au zis ca undeva in iunie ar fi cazul.
Nu stiu ce vor hotari, daca vor merge mai departe pe mana englezilor tinand cont ca doctorul Tatineanu i-a recomandat cu atata drag (de ce ... nu prea-mi dau eu seama) sau poate vor alege o alta clinica si o alta abordare.
Dar au venit acasa, ieri seara au ajuns. Sa vedem ce ne povestesc maine, ca la telefon suna intr-un fel pe cand fata-n-fata in alt fel.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Sa-mi confirme si mie cineva banutii intrati...sunt pusi de numele Szamcsek Calin Iosif

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Ne-am vazut/auzit cu Cristi si iaka noutatile despre epopeea Anglia.
I-au scos pe langa inflamatia aia ingrozitoare si cateva chisturi din ochisor si i-au dezlipit pleoapa inferioara pentru ca ochisorul sa se poata misca liber. Pana la operatie a fost fix, nu putea misca deloc irisul. Pe langa ele, au gasit niste chisturi similare si la urechiuse si le-au rezolvat si pe ele. Ramane ca doctorul Tatineanu care s-a ocupat de Simona in tara sa mai discute cu medicii din Anglia si sa obtina si mai multe detalii medicale.
Doctorita Ciubotaru in sfarsit a primit un raspuns din Germania si se vor duce cu Simona si la ea la o noua consultatie.
Deocamdata e sigura programarea pe 23 iunie pentru Anglia, cand i se va face reconstructia de pleoapa si i se va lipi o lentila pe ochisor (nu mi-e prea clar daca lentila asta e de fapt transplantul de cornee sau poate nu am inteles prea bine). Estimarea financiara este similara operatiei suportate deja, deci tot cam 5000 lire sterline.
Cam astea-s noutatile, puiul mic mai are de tras pana cand ochisorul va fi sanatos, tot ce speram e sa se rezolve.
Va pup pe toate si va multumesc

Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ralcat, imi confirmi banii te rog!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Buna!imi explita-ti si mie cum e cu paypal?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Hildegard iubita, multumim mult pentru ajutor. Confimarea banutilor veniti de la tine e pe prima pagina in sectiunea ING. Ai si o floricica acolo .
LaLa ce anume vrei sa stii de paypal ?

Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

am nevoie urgenta de SWIFT Code va rog

Mergi la inceput

Nimeni in zona?

Mergi la inceput