Un ochisor pentru Simona - epopeea continua
Raspunsuri - Pagina 10
Chita spune:
Cum se simte micuta SIMONA a reusit operatia? suntem alaturi de voi ,se va ruga si CRISA ca sa fie bine SIMONA cu siguranta Dumnezeu vegheaza asupra ei ,multa putere parintilor .
ralcat spune:
Dragelor, va multumim tuturor pentru gandurile bune si pentru rugaciunile voastre. Sigur au avut efect, pentru ca operatia Simonei a fost o reusita.
Am vorbit ieri cu Cristi si ne-a povestit ca au avut ceva emotii pana au ajuns la spital ... a fost un drum cu peripetii, s-a defectat metroul, s-au ratacit printre statii, nu au gasit un taxi ... dar pana la urma au avut noroc si au ajuns in timp util.
Operatia a durat cam 2 ore, 2 ore jumate, i-au curatat inflamatia aia ingrozitoare din ochisor, i-au luat piele de langa ureche si i-au construit pleoapa. Aceasta a fost prima operatie, cea care trebuie sa-i asigure ochiului pleoapa. Va urma cea pentru transplantul de cristalin, dar trebuie sa mai creasca pitica.
Simona a suportat foarte bine operatia, au externat-o dupa operatie. Singurul ei stres e ca i-au legat manutele sa nu-si smulga bandajele si cam carcoteste.
Luni au consultatia de dupa operatie, o verifica si daca totul e ok, marti sunt acasa. Cristi si Mihaela cel putin abia asteapta, i-a socat Anglia cu preturile ei, usor prohibitive pentru ei.
Operatia a costat 5000 lire sterline, 2500 operatia in sine si restul cheltuielile de spitalizare, anestezia. Sa vedem cat am strans si pe ING si va dau raportul imediat ce verifica Cristi soldul contului.
Sper ca saptamana asta sa avem poze noi, cu Simona dupa operatie.
Va pup pe toate si va multumesc pentru ajutor.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
helbi spune:
Ma bucur mult de vestile bune! Sanatate si recuperare usoara!
Cind apuca Cristi sa verifice paypal-ul, nu ma uita si pe mine cu confirmarea:-))
monica-elizabet spune:
bravo! felicitari pentru aceasta prima reusita
La multi ani! tuturor fetelor cu suflet mare de la acest subiect
micutei invingatoare si succes pe mai departe
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ralcat spune:
Andreia draga, am confirmat intrarea celor 10 euro de la Enn. E pe prima pagina la paypal. Contul de paypal e in grija unei prietene asa ca am informatii mai rapide decat din contul de ing.
Pup fete inimoase
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
helbi spune:
Raluca, mii de scuze. Stiam ca ei sunt la Londra si va dura cu confirmarea........
Multa sanatate Simonei!
Cloreta spune:
Doamne ce veste minunata! Ralcat confirmarile le faci cand poti, e mai putin important sa imi vad numele in lista.
Sanatate muuuuuuulta Simonei si refacere usoara.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
Hildegard spune:
Am depus azi in contul de lei.Banii sau virat de sotul meu Szamcsek Calin Iosif
Ne rugam la Dumnezeu ca toate sa fie bine si Simona sa fie puternica
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 ani)
andruscka spune:
Doamne ce veste buna!
Sanatate multa Simonei si sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine.
Pupici micutei invingatoare.
Andruscka
ralcat spune:
Sunt bulversata, frustrata si extrem de dezamagita .
Am aflat azi ca de fapt ... in Anglia medicii nu i-au refacut pleoapa Simonei si mai ales NU LE-AU SPUS parintilor nimic dupa operatie. De abia cand au fost la consultatia de luni dupa amiaza si i-au scos pansamentul ... au vazut ca operatia de fapt a constat in altceva. Si anume in extragerea de chisturi care erau in ochisor si dezlipirea pleoapei inferioare. Se pare ca nu le-au vazut in timp util si a trebuit curatat ochisorul inainte de refacerea pleoapei.
Suntem toti extrem de bulversati, in primul rand Cristi si Mihaela si acum cand am afat, si noi. Nu intelegem de ce medicii din Anglia au asteptat pana luni sa le spuna ce au facut joi. Si suntem destul de suparati ca pentru o operatie de extragere de chisturi (care poate se putea face si in Romania) s-a platit si o suma destul de consistenta.
Asta e, maine ne vedem cu Cristi si aflam mai multe amanunte, ca si extrasul de la Ing.
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei