Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ca sa va mai destindeti:
http://www.c00lstuff.com/1133/Do_s_and_don_ts_with_babies/

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumim pt urari.

pentru ceilalti sarbatoriti:
Maria Teodora de Luy la implinirea a 5 lunite
Maria de Tomasa ,
Eduard Stefan de Bumbita si
Robert de laurici27 la implinirea a 4 lunite
Eliana de MihaStroescu la implinirea a 3 lunite

Am fost si noi la control, raportez 8,2 kg si 72 cm. A luat si luna asta 700g, asa ca vom continua alaptatul exclusiv pana la 6 luni. I-am spus dr ca vreau sa incep cu legume si a zis ca e OK.

Magda, .
Gabriela, pun cusica o poza.
Tomitza, eu as spune sa incerci o programare la dr Culcer.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Rodica, ai incercat Babelfish? Pe pagina altavista.com.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna tuturor!

Sanatate bb-lushilor bolnaviori! Noi va citim din umbra si suntem alaturi de voi!

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!
Sanatate bb-lushilor bolnaviori!

La Piatra Neamt zilele zboara foarte repede.
A facut si Daria miercuri Infanrixul Penta. Nu a avut nici o reactie neplacuta.

Au inceput deja sa o supere gingiile si nu mai papa cu aceeasi pofta ca pina acum.

Joi am inceput sa ii dau sa guste suc de mar. Desi era foarte dulce si bun s-a strimbat foarte tare. Imi propun ca pe parcursul a trei saptamini sa ii dau cite un pic de suc de mar si morcov, mai tirziu si cu adaos de pulpa, pentru a o obisnui cu gustul si textura noi si cu lingurita.

Daca sunt mamici de dulceturi sau papanasi din orasul nostru ne-ar placea sa ne cunoastem si sa iesim in parc impreuna!

Poze Daria

http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/

Mergi la inceput

Am umblat lelea ieri si azi, asa ca am lipsit motivat. Lui Stefan ii place scaunul cel nou, nu mai plange deloc in masina. Maine ne ducem pana la Sinaia, asa ca trag iar chiulul.

Povestioare

Mergi la inceput

Gabriela, uita-te la semnatura, am pus poze cu scaunul.

Magda, si noi platim o gramada la intretinere - de ex, 420 ron pt decembrie la 2 camere.

Ma bag la nani cu Stefan, nu adoarme fara mine.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Roxana, eu la Andrei am fost super multumita de o bona care avea 20-21 ani ( nu m-ai stiu exact )... dupa multe incercari cu femei in toata firea si cu multe pretentii , de care am fost total dezamagita, am gasit fatuca asta care avea ca experienta fratii pe care ii crescuse... nu pot sa-ti spun cat de mult a iubit-o Andrei! se cobora la mintea lui si se juca cu el , ceea ce n-ai sa vezi la o femeie trecuta de 30 de ani!
problema nu consta in varsta... ci familia din care provine, adica educatia pe care o are... asa ca verifica, s-ar putea sa nu-ti para rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Laurici sa-ti traiasca micul crestin, tare scumpel

Luy ce printesa mare, sa va mearga in continuare asa bine

Ana multa sanatate

Rox imi pare rau pentru piticoti, poate se refac totusi pana duminica sa plecati si voi linistiti, multa sanatate

Toma_lly mult curaj, o sa iasa in curand soarele si pe strada voastra, imi pare tare rau pt printesa ta

Cecilia felicitari pt reusita lui bb Cristian ce scumpel e el in poze si ce mesaj tare are pe body

Yaia multumim

Sim nu se dezminte dolofanul, sa stapaniti scaunul sanatosi si sa aveti parte de distractie la munte

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sim ai folosit masina? nu ne arati si noua?

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am hranit baiatul, a papat tare bine. I-am dat borcanel din ala cu conopida si ce mai era la Hipp pentru 4 luni, mie mi s-a parut cam ciudatel dar Andrei era disperat dupa papa. Insa mi-a fost frica si nu l-am lasat sa manance nici macar un sfert de borcan. Desi daca e vorba de alergie, imi zicea pediatra ca e suficienta si o lingurita. Vad ca mai tuseste din pacate, sunt curioasa ce ne zice maine.

Adrianaolimpia, felicitari pentru dintisori. Ortoped bun e Prof Mihai Jianu de la Grigore Alexandrescu.

Cecilia, ne-ai convins ca vrea sa se ridice.

A_alinta, multumesc mult de sfat, o sa verific fatuca.

Sim, lunganul dulce de Stefan. Cand mai intri pe mess am nevoie de ajutor la o chestie tehnica, te roooooog.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput