Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Cecilia, felicitari micutului atlet.
Pinacolada, Geca mi-au mai raspuns, dar cica nu prea sunt sanse sa imi gaseasca in zona mea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
mami25_7 spune:
Rnico,Ccilia,roxana,multumesc pt raspunsuri.cred ca asa am sa fac asa nu mai fac deranj acasa apoi nu am loc.
Cum i-ati imbracat pe micuti,si de unde a-ti luat haibutele?Eu am fost prin titan si am vazut cate ceva dragut.Trebuie sa fie de culoare alba?Deasupra ce i-ati pus?Nu stiu e sa ii iau am vazut un costumas asa mai gros ca sa ii dau deasupra iar dedesuptun costumas cu alb si bleo.
andreea_deea spune:
hello,
in primul rand doresc sanatate la toti puiuti bolnaviori si insanatosire rapida...
Magdazmultam mult pentru informatii m-am linistit. O sa o informez pe tipa de la serv....sa vedem ce are de comentat.....
Roxana_G spune:
Mami25, noi am facut botez in octombrie, era caldut afara. Nu l-am imbracat in alb. Oricum nasa il imbraca la botez si dupa, deci negociezi cu ea. Noi i-am pus inainte doar un body, o bluzita si pantalon si o gecuta. Dupa i-a pus nasa un costum mai grosut si geaca. Dar a transpirat rau la restaurant, eu ii zisesem nasei ca noi nu il imbracam asa gros. Oricum trebuie sa ii luati ceva ca sa il dezbracati usor la restaurant, zic si eu. Si sa poti sa schimbi pampers.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
mami25 eu l-am imbracat de acasa in pantaloni raiati cu pulovar si geaca( la inceputul lui noiembrie), iar la biserica mi l-a imbracat nasa. Nu e obligatoriu sa fie alb, eu asa stiu.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
rnico spune:
mami25... la noi e obiceiul sa imbrace nasa cu hainele noastre pana la biserica si de la biserica tot ea a imbracat-o cu hainele cumparate de ea
eu i-am dat body cu maneca lunga, bluzita cu maneca lunga, camasuta, rochita tip sarafa, strampeni penea, pantalonasi cu talpa, fas intreg cu picioare papuci si manusi una in truna. pana la biserica a fost in alb, grena, si roz. iar de acolo numai in alb.
bombonica ...23oct2007
Yaia spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
o intrebare off topic...este ceva program de traducere, in care ii dai textul in romana si ti-l traduce in engleza?
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Rodica, nu stiu, da un search pe google. Daca nu e ceva secret, trimite-mi mie documentul prin mail si ti-l traduc eu in engleza.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
cecilia L spune:
Ne priviti si pe noi???????????
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn?start=24
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
adrianaolimpia spune:
Buna
Abia azi v-am regasit dupa odisee.
Am reusit sa citesc cate ceva: sanatate dorim copiilor cu probleme si toate cele bune tuturor.
Noi avem 2 dinti jos, au iesit la interval de 3 zile, cand nici nu ne asteptam, avem 4 luni si 1 saptamna cand au iesit. Si luni facem vaccinul pe care trebuia sa il facem la 4 luni. Dupa evaluare dam si noi detalii. In general suntem bine, vomitam mult dar cu mult mai putin ca lunile trecute. Am inceput diversificare cu suc de mar si morcov desi medicul mi=a zis ca pana la 6 luni sa nu incep.
Dermatolog bun este in Galati: Dr. Adochitei si nu e greu de ajuns din Braila.
Eu vreu sa stiu un ortoped bun (in bucuresti) pentru baiatul de 2 ani si 5 luni. Ii fug picioarele in x rau de tot. Tks
adrianaolimpia spune:
De botez..... ca la noi la nimeni...
Pentru ca e Gabriel l-am dus la biserica joi de mihail si gavrila( de ziua lui), l-au scaldat nasii cu multi musafiri vineri si sambata noaptea am fost la local. A fost superrrrr dar a trecut de multttt.
I-a placut in cristelnitza. Singura problema a fost ca fiind joi nu a mai avut nici un frate de cruce....