Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Rox sanatate multa puiutilor tai multi pupici de la Moldova

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare fetelor,nu am mai intrat pt ca nu am mai avut net iar bb David imi ocupa foarte mult timp,nu am reusit sa citesc din urma,iar acum sunt in pregatiri de botez,as vrea un sfat de la cele care ati facut deja botezul cum ati procedat??de la biserica ati mers direct la local sau a-ti fost intai acasa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana-imi pare tare rau de copilasi.....nu-mi vine sa cred ca sunt mai rau....
eu am apelat la o agentie din IASI...............:))))))))))super tare...mi-au si raspuns:)))))))))))ca sa-i scuz dar ei se ocupa de zona iasului!!!! ca sa vezi ce chiao am fost ieri!!!!
Am iesit afara cu luca si m-am intalnit cu Mandarinutza-super draguta si ea si papusica ei!!!!!!din pacate nu am avut prea mult timp sa discutam pt ca luca alerga in stanga, dreapta, vroia in trenulet etc!
dar imi pare bine ca le-am vazut!
sanatate multa la copilasi si voi tineti-va tare!!!!!! o sa treaca, greu, dar o sa treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Roxana imi pare rau ca micutii tai sunt bolnaviori,le urez multa sanatate si tie multa putere sa poti trece peste asta.Te pupic,va fi totul bine vei vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

Salutare fetelor,nu am mai intrat pt ca nu am mai avut net iar bb David imi ocupa foarte mult timp,nu am reusit sa citesc din urma,iar acum sunt in pregatiri de botez,as vrea un sfat de la cele care ati facut deja botezul cum ati procedat??de la biserica ati mers direct la local sau a-ti fost intai acasa???

noi am facut botezul in 30dec si chiar daca biserica era in spatele casei am preferat sa mergem direct la sala dupa biserica astfel incat sa evit ca bb sa stea prea mult intre masina si diferite incaperi ca era cam firg afara, in biserica era destul de racoare iar apa de la botez calaie( chit ca fetitei mele ii place mai fierbinte). la sala a fost cald si bine si am petrecut cu bebe acolo de la 13 pana pe la 20. a fost f frumos!
sper sa fie totul bine la botez si apoi distractie maxima!

bombonica ...23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Rox imi pare rau pentru puiutzi tai! Daca simti ca "vine" raceala de ce nu iei ceva masuri un coldrex, niste citrice pentru vit C...o sa te simti mai bine si o sa te mobilizezi si cu cei mici si cine stie poate maine o sa fie amandoi bine. Nu dispera, fruntea sus. si ridica-ti moralul cumva. Ia sa vezi ca o sa fie mai bine si cu racitii tai!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Tomitza medicul nu ti-a prescris nimic? Eu sincer nu ma pricep dar uite am gasit cate ceva aici: http://64.233.183.104/search?q=cache:sdnCBaEJZsMJ:pediatru.pulsmedia.ro/article--Actualitate-Refluxul_gastroesofagian_la_copil--823.html+refluxul+gastroesofagian+la+copii&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

mami25 si eu am mers direct la local dupa biserica, am facut tot posibilul sa-mi iasa asa, am avut multi invitati care au vreut sa vina la Biserica si nu aveam cum sa ii aduc acasa.....

Roxana, multa sanatate lui Andrei si Alex si bineinteles si tie.

Noi am venit de afara unde am dormit o ora jumatate, de fapt atat am si stat afara, acum se joaca in scoica si trage la parturiiiii, poate face si azi kk singur, ca alaltaieri a facut singur, ieri pauza....offfff daca s-ar regla un pic.
Vorbea cineva de Lass baby, pe noi nu ne-a ajutat, i-am dat o luna si nimic.
Voiam sa va spun ce am patit aseara cu el(de bine), papase si nu avea de gand sa adoarma, eu stateam intinsa pe spate si aveam putin ridicati genunchi, bebe la mine in brate cu capul sprijinit de genunchii mei,cum vorbeam noi si cantam, il simt ca ma strange de degete si se ridica in fund, incep s rad si sa-l laud si il strig pe tati, se ridica iar si incepe sa rada in hohote, l-am lasat asa sa se ridice singur de 4-5 ori dupa care am intins genunchii, ei incerca in continuare si s-a ridicat, a tras de degetele mele si a reusit, offffffff ce baiat mare are mama. Dimineata a repetat operatiunea, de fapt de cate ori ma prinde de mana trage de ea sa se ridice.
Suntem cu zambetul la urechi pana pe la ora 4-5 cand incepe alintarea, simte ca vine tati si stie sa profite, numai ca tati mai pleaca in delegatii si mami nu face fata la carat 8 kg....hihi, dar se descurca, pt un zambet ce nu face mami.of iar sunt singura......

Tomitza imi inchipui cat iti este de greu sa ne auzi vb de copilasi lugi si grei, o sa va reveniti si voi si o sa ne ajungeti sunt sigura.Vb cu pediatra sau daca ai vb cu ea si nu a iesit nimic mai cere o parere.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

andries - ce ati facut cu hainutele? eu am lipsit o perioada, acum citesc din urma si vad ca ai intrebat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tomitza, nu stiu ce sa iti zic, care e cauza pentru care nu mananca? Finul nostru avea reflux si nu ii afecta mancarea, doar era agitat si avea arsuri si regurgita mult. Poate e alta cauza la voi. Uite al meu nu mai suporta Nan HA ala si i l-am schimbat. Finului ii dadusera Debridat parca.

Veroboda, eu citisesm postarea despre bubite insa nu mi s-a parut ca este aceeasi descriere cu ceea ce are Andrei. Noi am incercat Exomega si Atoderm, am incercat si gama Stelatopia sau cum se cheama de la Mustela si nu am vazut nici o imbunatatire. Dar lanolina a mers super, daca insisti pe la farmacii cu laborator poate iti dau. Insa la el pielea este doar uscata si scorojita si uneori se inroseste, numai pe glezne. Initial era si pe genunchi si pe gambe, de vreo 2 saptamani s-a retras si de cand cu lanolina aproape a disparut. Eu nu cred ca este DA ceea ce are el.

Andries, eu abia astept sa faca Andrei 2 ani sa il dau la gradi si scap de grija asta cu n-shpe bone. Mi-a gasit mama o tipa disponibila, dar e tinerica rau, undeva pe la 20 de ani. Lasand gluma initial ca o voi angaja sa aiba grija de sot, m-am gandit totusi sa o vad, si dc nu imi place ca si bona macar o aduc la curatenie in locul menajerei fitoase care imi cere acum un milion pe zi. Pe care nu ii am si nici nu vreau sa ii dau. Tu ce parere ai de bone tinerele? O sa o vad si eu, e o fata simpla de la tara, si-a crescut fratii ei mai mici, si e dispusa sa vina si in Pipera. Pana una alta o testeaza mama la curatenie la ei, dupa zugraveala.

Ricea, si eu am citit subiectul, nu am ajuns la zi cu el. Ce sa spun...o tragedie, e regretabil sa se intampla asa.

Multumesc mult de incurajari si urari de sanatate, daca ati stii cat vreau sa vad si eu puii bine. tuturor

Pinacolada, nu te stresa cu agentia din Iasi, ca eu era sa fac la fel cu o agentie din Cluj. Aseara am dat mailuri si inainte sa trimit am vazut unde era adresa, si asta numai pentru ca ma interesa sa fie in sect 1 sau 2 ca sa nu fac ore pe drum la interviuri. Vezi ca aseara am dat mesaj si unei agentii numite Bona Mia si azi mi-au si raspuns ca au persoane care indeplinesc cerinta mea chiar si de zona, ca vor face o selectie si ma anunta. Poate incerci si la ei. Ce parere ai de ceea ce i-am scris mai sus lui Andries despre bona tinerica?

Isabeluta, am luat un Coldrex, tot ma ustura gatul. Bag acum si Vit C, desi pe cutia de Coldrex scria ca e si cu vit C.

Mami_25, noi am mers direct la local cu BB.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput