Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

si pe langa ca se juca cu el, ii citea povestioare , adica il mai invata si cate ceva...
te inteleg perfect cum esti acum , cu copiii raciti, examen maine, bagaje de facut, incertitudine... eu zic sa mergi pe mana doctorului, va da verde-plecati la munte ( se poate chiar ca aerul curat sa-i inzdraveneasca ) nu va da verde - ramaneti acasa ( asa nu ne mai lipsesti) pana se fac copiii bine... incearca sa fii mai optimista, chiar daca nu e asa usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

tuturor sarbatoritilor de astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, v-am luat la greutate! Avem 8300 gr. Dar la lungime mai avem destul, ca are 68 cm. Cred ca singurii "grei" care ne depasesc sunt Andrei si Mario.

Roxana, te inteleg, ca si eu eram pe punctul de a o lua razna acum vreo doua zile. M-am resemnat, asta-i viata, mergem inainte. Si ai mei tusesc amandoi, si mai e si chestia asta sacaitoare cu posibila infectie urinara, iar Miruna e de-a dreptul imposibila cand se simte rau. S-ar putea sa fim primul iepurash, daca nu mai sunt si altii, nedeclaratzi. Dar inca nu i-au iesit, sunt doar vizibili bine sub gingie.

Fetelor, multumesc pentru urarile de sanatate. Beau deja al doilea termos de ceai de lamaie si transpir ca un cal.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Ziua buna!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

Veroboda eu dau fata cu trixera de la avene.A mea a avut pe fata,burtica si incheieturi maini si picioare bubute rosii iar pielea era aspra la pipait.Pediatra mea imi recomandase fluocinolon dar nu am ascultat-o,am cumparat trixera cu care am dat pe corpul fetei si pe fata dimineata si seara dupa baita,apa la baita nu depaseste 37 de grade,rufele le dau n-shpe clatiri.Acum o mai dau cu trixera doar dupa baita,mai are cateva bubite pe fata(acum sta si numai cu degetele in gura si saliveaza mult),de pe corp
i-au disparut in totalitate.

Andries,eu ma bag la hainele de la nenea Aramis.

Roxana ,multa sanatate tie si puilor!

Rebecuta parca e mai bine un pic cu vomatul si regurgitatul dar in continuare sunt mese cand nu pot scoate niciun ragait de la ea si atunci vomita rau.Macar sunt linistita ca ia in greutate si ca nu se intampla la fel la toate mesele.

Am vazut numai bebici frumosi in poze .Ii pupam pe toti!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

L-am adormit si am fugit din pat

Marta, abia am primit masina de tuns, cand se trezeste il aranjez, dupa aia ii fac si poze, of course .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Si ca sa vezi c-asa e-n viata,eu ma dau de ceasul mortii ca pediatra imi tot zice de diversificare de la 3 luni si eu ma tin pe pozitii cu alaptatul pana la 6 luni, iar altii carora pediatrul le spune sa astepte pana la 6 luni,au inceput deja sa dea sucuri la copil!!!!!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Reveni si noi.

Roxana,sanatate multa copilasilor. Ptr tine poti incerca Humex pastile. La mine cum luam, daca simteam ca ma ia raceala, imediat disparea ca prin farmec. Spune-mi si mie, daca vreau sa incep diversificarea cu legume din borcanase, o pot face direct fara sa-i dau mai intai suc? Ma gandesc ca este mai acid suculetul si ar fi mai bine cu legume insa nu am aici ce trebuie ca sa fac eu supa si ma gandeam s aincep direct cu borcanase.Tu cum ai facut? Ce ma sfatuiesti?
Sim si Ana felicitari pentru bebelasii cei lungani si grasunei.

O intrebare ptr mamicile care dau cereale bebelusilor: daca pe cutie arata ca se pune o lingurita, eu cand pun in laptic inlocuiesc o masura de laptic cu o masura de cereale? Ca asta nu am inteles.
Am luat cereale cu orez dar am vazut ca au si cu orez si porumb si ma intreb ce gust or avea oare? Doar nu le dam mamaliga bebelusilor sa-i ingrasam ca pe purcelusi.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Noi suntem bine. Se pare ca ne-a trecut rosul in gat , nu mai tusim. Zilele astea am iesit in fiecare zi la plimbare ca a fost soare. Am zis sa nu ratez ca mai vin zile friguroase si plimbarile imi fac si mie tare bine.
Ana noi va luam la lungime, Luca avea saptamana trecuta 69 de cm . Venim tare din urma si la greutate aveam saptamana trecuta 7.900, cred ca acum avem 8 .
Nu prea mai mananca bine de cateva zile , il chinuie dintisorii. E tare marait, roade tot ce prinde. Il mai dau cu Dentionx si se mai linisteste. Nu stiu cand o sa-i iasa dar vom fi si noi iepurasi curand, dupa simptomele pe care le are.
La multi ani ! sarbatoritilor zilei.
Roxana , sanatate puilor tai, drum bun si vacanta placuta daca veti pleca la munte
Va pup
Magda si Luca Mihai (26.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bebeka te referei la noi cind vorbeai de sucuri?

Daria maninca acum doar Nan1 si pentru ca are cite o zi in care nu face kk am ales sa ii dau cite putin cu suc de mere.Initial ma hotarisem sa incep la 5 luni cu supa de legume.
Practic nu se poate vorbi inca despre diversificare pentru ca suculetul il primeste ca supliment intre mese iar din cantitatea de o 2 lingurite daca papa una. Mai mult il plimba in gurita.

Si dr. de familie mea imi tot spunea de la doua luni sa incep cu sucurile dar cum am realizat ca tot ce imi recomanda e gresit (am mai scris undeva despre problema cu fotanela si oasele moi) am inscris-o pe Daria la un pediatru la care mergem lunar.
Din seria d'ale dr. de familie/pediatrilor ar fi multe de povestit dar parerea mea e ca fiecare mama isi urmeaza instinctul si decide ce e mai bine pentru bb-lusul ei.

Poze Daria

http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

quote:
Originally posted by Erina

Bebeka te referei la noi cind vorbeai de sucuri?

Daria maninca acum doar Nan1 si pentru ca are cite o zi in care nu face kk am ales sa ii dau cite putin suc de mere.Initial ma hotarisem sa incep la 5 luni cu supa de legume.
Practic nu se poate vorbi inca despre diversificare pentru ca suculetul il primeste ca supliment intre mese iar din cantitatea de o 2 lingurite daca papa una. Mai mult il plimba in gurita.

Si dr. mea de familie imi tot spunea de la doua luni sa incep cu sucurile dar cum am realizat ca tot ce imi recomanda e gresit (am mai scris undeva despre problema cu fotanela si oasele moi) am inscris-o pe Daria la un pediatru la care mergem lunar.
Din seria d'ale dr. de familie/pediatrilor ar fi multe de povestit dar parerea mea e ca fiecare mama isi urmeaza instinctul si decide ce e mai bine pentru bb-lusul ei.

Poze Daria

Poze Daria

Mergi la inceput