Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ce inele gingivale bune folosesc bb-lushii? Am cumparat vreo 3 jucarele dar Dariei nu ii place niciunul. Care e prea tare, care e greu de prins...

Poze Daria

http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am trimis mesajul de 2 ori.

Poze Daria

http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am citit ca avem deja un iepuras si inca cativa pe drum.

Roxana, multa sanatate pentru Andrei si Alexandra, sa se simta din ce in ce mai bine si sa puteti pleca linistiti la munte.

Ana, multa sanatate si pentru Miruna si Vlad, sa scapati cat mai repede de raceala.

Tomitza, imi pare tare rau ca va confruntati cu reflux la Naty.Am vazut ca la strumfii de iul-aug mai era o mamica Luna, care avea aceeasi problema cu fetita ei, poate iei legatura cu ea sa iti spuna cum a procedat.

Azi m-am intalnit in parc cu Pinacolada-o mamica tare draguta si Luca-frumusel foc. Si pe urma m-am intalnt si cu Cristina Florea-o mamica finuta si dulceata ei Alexandra care are niste ochi mari si dulci.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mandarinuta s-a intalnit si cu mine, care iar vorbea, la telefon pe strada
De data asta vorbeam cu o f buna prietena , Laura Buruiana, dati un google dupa ea:)

oooof, s-a trezit bb
Sofia e mai bine , da nu f f f bine
:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Iote-l si pe www.flickr.com/photos/15009148@N07/2219147158/" target="_blank">Tunsulica. Trebuie sa va logati cu userul comun.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Iote-l si pe www.flickr.com/photos/15009148@N07/2218335829/" target="_blank">Tunsulica. Trebuie sa va logati cu userul comun.

Povestioare

e dulce foc , parca ii ies falcutele mai bine in evidenta

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

noi o sa plecam la ziua unui prieten, probabil nu vom sta prea mult ca e la restaurant, totul depinde de Miru

sa aveti o seara buna
ne auzim la schimbul 3

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Marta , multumim. Distractie placuta.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fetelor,

va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine
ba am facut analize, ecografi, am consultat vreo 3 doctori pana s-a ajuns la concluzia asta: reflux gastro esofagian.
Acum am ramas la o neonatoloaga f buna (asa mi s-a parut mie) de la Cantacuzino.
Mi-a dat sa-i dau Debridat si Metoclopramid de 2 ori pe zi cate 2,5 ml respectiv 3 picaturi (adica in total 5 ml D si 6 pic M).
Deja ii dau de 2 saptamani si nu se vede nicio ameliorare. Ba mai rau, am ajuns sa o hranesc numai in somn. Si in somn mananca atat de putin, ca treaza nu mananca deloc.
Ideea este ca inainte manca in medie cam 120-140 ml la o masa si de vreo luna m-a disperat. Parca nu mai e acelasi copil.
Va rog frumos, vreau si eu nr de tel al dr. Culcer. E greu de obtinut o programare la ea ?

Mami de Natalia-13 sept. 2007
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_tamas spune:

Sanatate la toti copilasii bolnaviori si la mamicile racite
La multi ani sarbatoritilor
Noi azi am facut cu intarziere vaccinul de 4 luni.Alexandra a fost tare cumintica, nu a plans deloc ba chiar gangurea cand a intepat-o. Problema mea e ca nu stiu cum sa o tin culcata, numai in fundulet ar vrea sa se ridice.Se sprijina pe coate si se chinuie, cade pe-o parte si apoi se rostogoleste pe burta, nu o pot lasa 5 min singura.daca o tin de manute nici nu mai spun, imediat e sus.ce sa fac, cum sa o mai tin culcata?

Anca mamica de Ana-Alexandra 07.09.07

Mergi la inceput