*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*
Raspunsuri - Pagina 8
Mitsu-bishu spune:
Mai fetelor, pe mine ma ingrijoreaza Ereena... Mai stie cineva ceva de ea??! O fi nascut saracuta??? Cam mult dureaza... Ma bag pe contul comun sa ii iau nr. ... Oare s-o supara?!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
CameliaH spune:
Salut toate burticile si mamicile. Asteptam si eu vesti de la Ereena, ca vad ca nu se intampla nimic.
Io sunt fericita ca am luat-o pe Ioana acasa de la spital, e bine desi trebuie sa mai tina regim vreo 4 zile si sa mai ia antibiotic. Luni ma duc si eu la control si stabilim data operatiei.
Va doresc noapte frumoasa si succes maine celor care nasc.
35+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
Shose spune:
Laurici D acum citeam din urma si am vazut ca esti suparatzica de cele 9 zile cu care Eleni e mai mika. Nu fi suparata...ma duc si io maine la eco si sa te tzii ce o sa'mi zica.
Dar asta e...daca eco e setat pe bblusul standard de 3,5kg si 52 cm??!!
Daca bblusele noastre nu vor ajunge la 3,5 la nastere... (si a mea sigur nu va ajunge atat de grasutza) mereu ecografic va fi in urma.
si lasa pe Eleni sa fie slabutza ca o facem fotomodel.
37+
AMR Max 3 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
LaLa_20 spune:
mitshule nu e vb de lohii da 6 saptamani cat esti lehuza nu ai voie in Biserica...intri si tu in curte si rogi pe cineva sa cheme preotul afara...si eu am facut asta la 8 zile nu la 10 eu asa am stiut,de iesit eu am iesit ca nu aveam cum altfel...si se mai citeste ceva la sfarsitul celor 6 saptamani
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
darene spune:
Felicitari noilor mamici : Irinouka,Beinazutza,Creata! Sa va traiasca puiutii,sa fie sanatosi si mancaciosi!
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
Tinna S. spune:
Neata fetelor! Am apucat si eu sa citesc putin din urma, ca ieri am chiulit... Ne-am apucat sa facem niste modificari prin casa, si am un pic de santier pe-aici... Ce sa facem, ne-am apucat de treaba acum pe ultima suta de metri inainte sa vina bb, daca pana acum n-am putut (din diverse motive)... Oricum, bb vad ca nu mai pare asa grabit, nu mai da semne ca ar vrea sa iasa din burtica... A, si maine shimbam semnatura, avem 37 de sapt implinite... Yupiiiii!!!!
Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 22 de zile !!!
Tinna S. spune:
Fetelor de Ereena ce mai stiti??? A sunat-o pana la urma cineva??
Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 22 de zile !!!
Ven spune:
'neata, va spun cu ochii carpiti. Sunt dupa o noapte horror, parca cea mai rea de pana acum. A plans copilu' de la 2 noaptea, pana acuma, si nici acum nu doarme. In acest timp a mancat la 2, la 4, la 7. Dupa fiecare masa 1h urla de colici, apoi ii dadeam suzeta sa se calmeze si isi aducea aminte ca i-ar fi de fapt foame....si incepea operatiunea "suzeta", adica inca cate 1h trebuia sa merg sa i-o indes inapoi in gura, caci o scuipa cu mare scarba. Si ce sa-i dau, ca sa il fentez? Ca si asa a mancat la 2 h , ceea ce nu-i tocmai ok la lapticul praf....
Pffff, asa ceva.......sotul s-a trezit bietu' si el, a stat vreo 2 ceasuri cu copilu' in brate la PC. Daca nu il mai lua si el cred ca ma puneam eu pe urlat....pe de alta parte mi-e mila, ca are servici si era varza de dimineata...
Offf. Greu, greu...
Cu aceasta ocazie vreau sa desfiintez definitiv mitul cretin care zice ca al doilea copil e mai cuminte, n-are colici, etc. etc. WRONG, WRONG, WRONG! Nu vreau sa fiu partinitoare, dar Markus a fost....parfum pe langa asta micu'. Imi pare rau ca atunci eram proaspata mamica, la primu' copil, cuprinsa total de sentimentul de maternitate (vorba Nataliei), si nici nu am realizat ce bebe bun aveam
In alta ordine de idei, Ereena ce face? Nu stie nimeni?
Si pt. ca n-am apucat, felicit si eu pe Creata, Irinouka, Beizanutza si Carmilia! Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi si voi sa va reveniti repede de tot!
Va doresc o zi buna, nu ca a mea, eu ma simt de parca cineva m-a batut toata noaptea
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ven
'neata, va spun cu ochii carpiti. Sunt dupa o noapte horror, parca cea mai rea de pana acum. A plans copilu' de la 2 noaptea, pana acuma, si nici acum nu doarme. In acest timp a mancat la 2, la 4, la 7. Dupa fiecare masa 1h urla de colici, apoi ii dadeam suzeta sa se calmeze si isi aducea aminte ca i-ar fi de fapt foame....si incepea operatiunea "suzeta", adica inca cate 1h trebuia sa merg sa i-o indes inapoi in gura, caci o scuipa cu mare scarba. Si ce sa-i dau, ca sa il fentez? Ca si asa a mancat la 2 h , ceea ce nu-i tocmai ok la lapticul praf....
Pffff, asa ceva.......sotul s-a trezit bietu' si el, a stat vreo 2 ceasuri cu copilu' in brate la PC. Daca nu il mai lua si el cred ca ma puneam eu pe urlat....pe de alta parte mi-e mila, ca are servici si era varza de dimineata...
Offf. Greu, greu...
Cu aceasta ocazie vreau sa desfiintez definitiv mitul cretin care zice ca al doilea copil e mai cuminte, n-are colici, etc. etc. WRONG, WRONG, WRONG! Nu vreau sa fiu partinitoare, dar Markus a fost....parfum pe langa asta micu'. Imi pare rau ca atunci eram proaspata mamica, la primu' copil, cuprinsa total de sentimentul de maternitate (vorba Nataliei), si nici nu am realizat ce bebe bun aveam
In alta ordine de idei, Ereena ce face? Nu stie nimeni?
Si pt. ca n-am apucat, felicit si eu pe Creata, Irinouka, Beizanutza si Carmilia! Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi si voi sa va reveniti repede de tot!
Va doresc o zi buna, nu ca a mea, eu ma simt de parca cineva m-a batut toata noaptea
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
IDEM SI LA NOI !!!
O seara cu urlete, o noapte la fel , asta mic vrea numai in brate si la san, acu scriu cu el in brate, incerc sa il fac sa realizeze ca si suzeta e buna
Pai la Bogdan nu am stiut ca am bebe in casa !!! A fost super cuminte.
Andrei cand da drumul la sirena ne stie tot blocul Bogdan cand il intreaba cineva ce face frati-su spune " ce sa faca: mananca si urla !!!"
Sunt deja disperata ca o sa faca ditamai hernia in felul asta, nu se potoloste uneori nici in brate.
Incet, incet ma lasa nervii
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze