*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by stancutza

quote:
Originally posted by matgravidut

Miky, nu mi-au dat hartii. Alea sunt valorile ce le-am vazut pe ecran.

Monica-Matz 39 si Andreea Bianca

AMR oricand...
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Matgravidut,

eu la ultimele ecografii nu am mai primit nici un fel de lungime e bebe-ului. Ce ai vazut tu e mai probabil safie HC sau AC - diametrul fie al caputului, fie al abdomenului.

Vreau sa vin aici cu experienta mea: ultimele doua ecografii aratau un copil mai mic cu 2 sapt fata de varsta gestiationala, cu greutate de 2.55- 2.700. A iesit de fapt o bebita cu totul in standarde, de 51 cm si 3,2 kg. Eu am zis ca la urmatoarea sarcina, daca va fi sa fie, nu mai fac decat ecografiile morfologice obligatorii, ca prea mult m-am stresat cu subiectul asta pe final de sarcina!!!

Stancutza

Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh

pentru ca m-ai linistit si tu!
Sa le ia naibi de aparate, masuratori si grafice pentru ca ba "te inalta la cer" ba "te baga in pamant de nervi...."

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

mitsu, la 10 zile iti citeste la biserica si iti da o sticla de apa sfintita, cica altfel nu poti iesi din casa. Din respectiva sticla cica tb sa bei si sa il stergi pe bebe pe fatzuca si sa ii pui in apa de baie. Eu am bagat toata sticla in cadita lui bebe dupa vreo 3-4 zile cand ii faceam baie si am nimerit apa prea fierbinte... nu mai aveam cum sa aduc apa rece de la baie ca bebe era deja pregatit asa ca mi-a prins tare bine

Miky-baby, eu cred in Dumnezeu, mai putin in biserica si in regulile ei. De Boboteaza anul asta mi-a pus capac: a venit popa cu botezul si a mers in toate camerele. Eu eram in dormitor cu bebe si cu usa inchisa. Acasa era bunica sotului meu care cand popa a ajuns in holul din fata dormitorului meu i-a spus ca sunt lauza in 10 zile in ideea sa nu imi dea sa pup crucea. vreau sa va spun ca a plecat ca din pusca, nici daca draq ar fi fost in dormitor nu ar fi intins-o asa! De parca daca ar fi deschis usa si ar fi stropit in camera cu busuiocul ala m-as fi repezit la el sa il musc. Asa nervi mi-am facut!!! Sper sa nu supar pe nimeni cu ce spun aici, repet, eu Cred in Dumnezeu dar nu in Biserica!

Fetelor, miri zice bine ca de obicei, de la ea am aflat si eu secretul cu somnul profund cand ii cad manutele! La momentul asta nu se mi trezeste, doarme tun! il las sa adoarma pe piptul meu in pozitie de ragaiala si la mom dat se face broscuta si pe urma ii cad manutele. go for it, in patut cu el!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Si eu la fel, Angi! Si eu mai cred ca exista un singur Dumnezeu pentru toata lumea, indiferent de religie! M-ai facut sa rad cu preotul!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

matgravidut, imi vine si sa rad: la toate ecografiile eraok bb si acu brusc e "pigmeu", vorba lui mitsu? neah! e masuratoare d ela cap la sunfulet. nu mai au cumsa-l masoare in intregime:) si iar zic: faci aceeasi buba ca si celelate fete, interpretezi niste date fara sa stii ce sunt. lasa medicii sa faca pe translatorii, bb al tau e bine!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetelor, va pup. Si va iubesc intr-un fel..cum n-am iubit pe nimeni.
Si va spun sincer, ca in lunile acestea, am invatat de la voi cate-n luna si-n stele... si-am vazut ca, desi suntem 100 de femei, cu firi diferite... suntem cu toatele " oameni" ..cu niste caractere deosebite .
Daca as putea, v-as strange in brate si v-as pupa pe fiecare-n parte... strans si apasat.

Va multumesc din suflet ca existati si mai ales ca, magia aducerii pe lume a unui sufletel ne-a adus pe toate , aici... la Odiseea mamicilor de Ianuarie-Februarie 2008. Nu-mi imaginez ca as fi putut avea parte de femei.. mai femei, decat voi, ZUZELE mele dragi.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Honey, temerile pe care le ai sunt asa normale!!!! Eu eram ingrozita, nu dormeam, plangeam intr-una si jur ca daca as fi avut ce lasa mi-as fi facut si testamentul! Si sa stii ca la o adica cezariana poate fi chiar o binecuvantare, eu asa am resimtit-o, o salvare pt mine si bebe! pup fata!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79
Va multumesc din suflet ca existati si mai ales ca, magia aducerii pe lume a unui sufletel ne-a adus pe toate , aici... la Odiseea mamicilor de Ianuarie-Februarie 2008. Nu-mi imaginez ca as fi putut avea parte de femei.. mai femei, decat voi, ZUZELE mele dragi.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Si eu simt la fel !!!
Ca doar nu degeaba stau la 23.30 pe forum in ciuda faptului ca mor de somn....
Si de cate ori ati lipsit o zi doua sau chiar foarte multe in cazul tau honey... v-am simtit lipsa!
Ca si acum, acelasi lucru simt fata de zuzele ce sunt internate sau cele care stau cu bebeii in brate si nu pot intra pe aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

laura, nu o platesc pe doc. Ma duc la cabinet si consultatia e gratuita,... deci.. E medicul de familie al lui bebe?!

miri, eeeeh, eu am o boala cu moartea subita Il tin pe bebe la 20 de grade, cu un body, pantalonasi, caciulita simple, de tricou, cu paturica numai de la brau in jos... Nu as avea tupeu sa il bag tot in patura. Are nasucul rece... Inseamna ca ii e frig?! Acum 5 minute am avut o polemica cu sora mea pe tema asta, ca la mine e prea frig pentru un bebe, dar nu plange, nu stranuta, nu face febra... Deci e ok, nu?!

Angelique, deci am voie sa intru in biserica chiar daca am lohiile alea?! Ca stiu de la mama ca atunci cand eram pe "stop" imi spunea ca sunt "spurcata" si nu aveam voie la biserica... U sure?! Nu tre' sa il chem acasa?

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

laura, nu o platesc pe doc. Ma duc la cabinet si consultatia e gratuita,... deci.. E medicul de familie al lui bebe?!

miri, eeeeh, eu am o boala cu moartea subita Il tin pe bebe la 20 de grade, cu un body, pantalonasi, caciulita simple, de tricou, cu paturica numai de la brau in jos... Nu as avea tupeu sa il bag tot in patura. Are nasucul rece... Inseamna ca ii e frig?! Acum 5 minute am avut o polemica cu sora mea pe tema asta, ca la mine e prea frig pentru un bebe, dar nu plange, nu stranuta, nu face febra... Deci e ok, nu?!

Angelique, deci am voie sa intru in biserica chiar daca am lohiile alea?! Ca stiu de la mama ca atunci cand eram pe "stop" imi spunea ca sunt "spurcata" si nu aveam voie la biserica... U sure?! Nu tre' sa il chem acasa?

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

pai daca nu-l platesti... cred ca este medic de familie.
Ca doar nu face munca patriotica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by bdiana

Buna seara, zuzele!Azi am avut o zi nashpa....fara net...Mai mult , nu m-am simtit nici bine....ameteli,dureri de cap...drumuri dese la baie...si nu stiu cum dar am reusit sa racesc.....
Ma ingrozeste situatia asta cu Municipalul....mi-e teama ca mi se decl travaliul si nu am unde sa merg....Nu l-am sunat inca pe medic, probabil pt ca in subconstient imi e teama de ca imi va putea spune....si bebe mic e tot mai agitat, loveste tot mai tare..desi azi am stat numai in pat!
Maine dim il sun....DAR DACA ZICE CA SE AMANA PROGRAMAREA?!!!?
FETELE DE LA MUNICIPAL, MAI AVETI NOUTATI IN ACEASTA PRIVINTA?
Diana,36+{sau 38+}

Diana, a fost azi LAura la Badiu si i-a spus ca pana vinerea viitore maternitatea este inchisa si sa stea cuminte in pat pana atunci. chiar eram curioasa daca tu ti-ai sunat doctorul si ce ti-a spus.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Fetelor... multumesc mult de incurajari.
Vorba voastra, sa le ia naiba de grafice si cifre, ca sigur eu am fost tantaloaica si nu am citit bine.
Daca avea 32 de cm statea intinsa in burtik nu curbata...
Nu stiu cum sa va multumesc... si ... asa este Miri, pana acum nu mi-au dat valori, nu au masurat nimic si totul a fost in regula, cum au aparut cifrele ... gata panica e cat casa.

Of of...

Laura_dimitris, tu esti bine?

Monica-Matz 39 si Andreea Bianca

AMR oricand...
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput