*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, eu dak maine nu dau iama la shopping ma imbolnavesc de stres. Sunt efectiv deprimata, ma bantuie tot felul de griji. Am facut azi curat, am spalat, facut mancare...am lucrat cu Ozi la mate, engleza...dar cum stau cum e jale! Colac peste pupaza Ozi are gripa dar care se manifesta fara febra...doar nas, gat si tuse.

39 Tudor Gabriel
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

E, cred ca sunt singura pe aici si iar monopolizez pagini intregi... Dar daca nu am avut net pana acum... trebuie sa recuperez !!!

Nemary, ce ma bucur ca ai rezolvat si scapi de stresul "nu am unde sa nasc"....!!! Ce mare este bebelina...!!! Doamne, esti tare aproape de "moment"...!!!

Alina, multmumesc mult de datele transmise! Eu am gasit un cabinet de medic de familie cu specialitatea pediatrie la un bloc intre p-ta veteranilor si p-ta gorjului. Dr. se numeste Popazu. O sa merg sper ca luni acolo sa vad despre ce este vorba si-ti spun si tie !!!

Eu tare ce m-am chinuit sa reusesc sa fac o programare la eco.
Am reusit in cele din urma la dr. Alma Georgescu de la medlife. Sper sa fie suficient de buna cat sa-mi dea o varsta exacta a sarcinii ca sa vada medicul meu daca bebelina creste sau nu...

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Laura eu am facut eco la ea la 35 de sapt. A fost ok. Se pricepe, ea a vazut circulara noastra. Face si dopller.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

irlandeza ms de rasp...nu de sangerat am sangerat vreo 3 saptamani...mi-a venit si menstruatia...eu nu mai alaptez pt ca nu mai am lapte...si ma gandeam ca in cazul asta merge...eu maine implinesc 6 saptamani de cand am nascut...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

laura ioana, 1. copilul nu tre sa-l cantaresti inainte si dupa masa. nu-ti foloseste la nimic sa vezi cat mananca. cel mai bun reper e luatul in greutate.
2. decat sa-i dai supliment, da-i celalat san dupa 30 de minute. daca crezi c anu e lapte suficient, pune-o mai des la san sa creasca productia.
3. chestia cu : copilul tre s amanance 120 de ml la 3-4 sapt... e de manual si nu intotdeauan aplicabila. concret, sacha nu mananca mai mult de 70 de ml, si ne apropiem de 3 sapt. crezi ca pot sa-l indop eu ca disperata cu inca 50 de ml incepand de marti daca stomacelul lui nu poate duce?
4. pediatri de ro, decat sa stimuleze alaptatul, mai bine trantesc repica cu formula, ii salveaza pe ei de dureri de cap:)
5. bea ceaiuri de lactatie, poate te ajuta:)
pusic, urla sacha

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici eu ii fac baita pe la 20.30-21.00 .. cam tipa ea ca e ora de papa dar asa oboseste, apoi ii dau sa pape si doarme de la 21,30-22.00 pana pe la 1.30-2.30! dar e plina de energie .. si din manute si din picioruse .. mama mama!

si eu am iesit azi dar cam 1 h jumate .. m-am simtit bine, am luatr aer curat! si maine as vrea sa ies si eu cu sotu undeva in oras .. m-am tampit in casa .. dar sa vedem .. eu ii dau exclusiv la san .. dar, in caz de urgenta, ii face socrella si biberon.

lala .. nu stiu daca tine de lauzie sau mai mult de cum de simti tu .. si eu ma gandeam .. ca dr mi-a spus repaus fizic si sexual 6 saptamani .. hmm .. vedem .. eu oricum mi-am facut AMR ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Elenuta suntem norocoase cu asa fetite cumintele! Sa nu fie de deochi si sa ne traiasca! Nu-mi vine a crede ca ma lasa sa dorm noaptea, chiar daca io tot stau cu un oki pe ea (i-am pus patutul langa patul nostru - langa mine). Dar ziua, borba ta, e plina de energie, mai ales dupa baita! Se trezeste pe la 17, papa, facem baita, apoi iar papa si sta treaza pana pe la 10,30-11 (si in timpul asta papa cu mici pauze). Apoi doarme pana o ia foamea, papa repede (20 min) si inapoi la somn (nu o culc la noi in pat, doarme doar la ea).

In seara asta o las cu soacra mea si mergem cateva ore la ziua cumnatei mele, am niste emotii! Nu cred sa-mi tihneasca!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007

Laurici, se pare ca ea vrea sa mai stea acolo... Si bine face ca spitalul nostru este inchis o saptamana... Acum, de sambata viitoare vom vedea noi daca o scoatea dl. doctor sau o mai tinem..
Sa vedem daca voi fi si eu la fel de norocoasa ca tine si ca ellenuta...
Sa stii ca este un copil fooarte cuminte de te lasa sa dormi noaptea! Asa era si dimitris.
Si asta este ritmul lor. Si cand o sa se faca mai mare o sa ai probabil aceeasi problema ca mine acum... Nu o sa vrea sa doarma ziua!!
Dimitris ca bebelus dormea toata noaptea dar ziua dormea o singura repriza de somn.
Acum, la 4 ani nu o mai doarme nici pe aia...!
Sanatosi sa fie ei!
Draga de Thea... i-am vazut iarasi ochisorii aceeia albastrii ca marea... ptiu sa nu fie de deochi !!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LaLa_20

fetelor indraznescsa va intrb si eu ceva...cat tine lauzia asta 40 sau 42 de zile ca abia mai imi tin sotul potolit si mie imi este cam frica...pls raspundeti-mi si nu radeti de mine...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Lala, prin cate ati trecut voi.... macar intr-un fel sa mai eliberati din energia acumulata...
Eu habar n-aveam de cele 40 sau 42 de zile...
Eu am "tinut" la prima nastere 30 de zile cum mi-a spus medicul gionecolog...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

Fetelor, eu dak maine nu dau iama la shopping ma imbolnavesc de stres. Sunt efectiv deprimata, ma bantuie tot felul de griji. Am facut azi curat, am spalat, facut mancare...am lucrat cu Ozi la mate, engleza...dar cum stau cum e jale! Colac peste pupaza Ozi are gripa dar care se manifesta fara febra...doar nas, gat si tuse.

39 Tudor Gabriel
AMR 4 zile

o sa ai in curand cum sa-ti consumi energia... poate chiar o sa-ti fie dor de momentele cand nu mai aveai ce face...
Nu-i bai ca atunci o saa-l aveti pe Tudor sa jucati cu el!!
Pana atunci,...Go la shopping !!!
multi la bolnavioara Ozi si multa multa sanatate !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by laura_dimitris

E, cred ca sunt singura pe aici si iar monopolizez pagini intregi... Dar daca nu am avut net pana acum... trebuie sa recuperez !!!

Nemary, ce ma bucur ca ai rezolvat si scapi de stresul "nu am unde sa nasc"....!!! Ce mare este bebelina...!!! Doamne, esti tare aproape de "moment"...!!!

Alina, multmumesc mult de datele transmise! Eu am gasit un cabinet de medic de familie cu specialitatea pediatrie la un bloc intre p-ta veteranilor si p-ta gorjului. Dr. se numeste Popazu. O sa merg sper ca luni acolo sa vad despre ce este vorba si-ti spun si tie !!!

Eu tare ce m-am chinuit sa reusesc sa fac o programare la eco.
Am reusit in cele din urma la dr. Alma Georgescu de la medlife. Sper sa fie suficient de buna cat sa-mi dea o varsta exacta a sarcinii ca sa vada medicul meu daca bebelina creste sau nu...

Laura eu am facut eco la ea la 35 de sapt. A fost ok. Se pricepe, ea a vazut circulara noastra. Face si dopller.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

PERFECT !!!
Multumesc mult! Mi-ai luat o grija de pe cap! Ma gandeam ca ma duc asa in necunoscut practic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by honey79

Fetelor, va pup. Si va iubesc intr-un fel..cum n-am iubit pe nimeni.
Si va spun sincer, ca in lunile acestea, am invatat de la voi cate-n luna si-n stele... si-am vazut ca, desi suntem 100 de femei, cu firi diferite... suntem cu toatele " oameni" ..cu niste caractere deosebite .
Daca as putea, v-as strange in brate si v-as pupa pe fiecare-n parte... strans si apasat.

Va multumesc din suflet ca existati si mai ales ca, magia aducerii pe lume a unui sufletel ne-a adus pe toate , aici... la Odiseea mamicilor de Ianuarie-Februarie 2008. Nu-mi imaginez ca as fi putut avea parte de femei.. mai femei, decat voi, ZUZELE mele dragi.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Honey , si noi te iubim....muaaah , vorba lui Miri !

Azi am primit vizita pediatrei , pentru controlul de 1 luna de la nastere.
Mandra mea a crescut 9 cm in lungime si 750 g in greutate , este o filiforma , cu un pic de buculite la obrajori si cu carnaciori la pulpitse ...fotomodel o face mama .
Alte concluzii...copil normal din punct de vedere al reflexelor , perceptiilor senzoriale si morfologiei .
Recomandari : Masaj la talpitze si administrare de Vigantol - 3 picaturi / zi ...are o usoara malpozitie a picioruselor care cica se corecteaza si de la sine , insa masajul ajuta mult.
Am interbat ce si cum cu iesitul afara ...avem voie afara in parc daca vremea e frumoasa , fara ceata , fara vant , fara umezeala , cu temperaturi pozitive.
De iesit in locuri aglomerate , gen Cora , Mall etc ...dupa varsta de 1 an.Cam nashpa ...cica de-aici iau copii toti microbii , ca parintii ii plimba in carucior prin hipermarketuri iar a doua zi sunt cu ei la cabinet.
Am vorbit si de vaccinul de la 2 luni. Sunt disponibile 2 variante : una decontata de CASS , gratuita care insa nu include o componenta importanta - cea anticonvusiva si cea antituberculoasa este cu administrare orala , avand eficienta mai scazuta , iar a doua varianta este un vaccin smeker care se numeste Infanrix Nexa de la Glaxo si care este disponibil in farmacii dar costa o caruta de bani - 250 RON .
Intrebarea mea pentru mamicile cu copilasi mai mari...merita sa dau 250 RON pe vaccinul asta . Acelasi vaccin se mai face la 4 , 6 si 12 luni.

Ma intorc sa citesc din urma si astept si eu un raspuns la intrebarea cu vaccinurile ....

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput