*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gatta vaccinul se numeste Infanrix Hexa si merita banii
s-au raportat mult mai putine reactii adverse decat la cel gratuit. Plus ca la anti polio la cel gratuit sunt fragmente de virus activ pe can la cel cumparat nu, virusul este reprodus in laborator .

Mai exista o varianta de cumparat de la pasteur : pentaxim dar se fac 2 intepaturi, nu cuprinde si anti hepatita B..

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Gatta, si eu zic la fel, merita toti banii! Te scuteste de posibilele efecte adiacente ale picaturilor alea anti-polio, care dau febra si diaree si tot felu' de minuni la bebei....
Eu nici nu ma gandesc sa nu ii fac Infanrix la Mathias!
Pupam fotomodelul scump Sara

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, am venit si noi cu vesti proaspete de la doctor, acum un sfert de ora...Bebe s-a facut de 3,400 kg, este foarte jos, colul s-a mai scurtat si s-a si deschis, a zis doc ca mai stam cam o saptamana....Mi-a spus sa nu imi mai fac alta programare, ca nu mai are rost, deoarece o sa ne auzim direct la telefon, cand incepe nasterea...Acuma, cum o vrea Dumnezeu..bagajul de spital e gata, am terminat azi si cu ce trebuia luat din farmacie, si deci, ne punem pe asteptat....Doamne ajuta sa fie usor si sa treaca repede...pupicei...ma duc sa mai citesc p-aici, sa vad noutatile

Adriana S.
AMR maxim 2 saptamani
-38 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Fetelor, Angi a primit urmatorul mesaj de la Miutza (m-a rugat pe mine sa-l postez ca ea nu putea acum):

Maya Ioana are 2900 g, apgar 8, cezariana la 8.20. S-a rupt apa la 1.40 AM, fara contractii sau dilatatie. Bebe e bine, eu mor de dureri dar e normal. Pupici pt zuzici.

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 22 de zile !!!

inca un clopotel a inceput sa rasune felicitari Miutza, sa-ti traiasca Maya Ioana si sa va aduca numai bucurii.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Nemary, ce ma bucur ca ai rezolvat si scapi de stresul "nu am unde sa nasc"....!!! Ce mare este bebelina...!!! Doamne, esti tare aproape de "moment"...!!!

Eu tare ce m-am chinuit sa reusesc sa fac o programare la eco.
Am reusit in cele din urma la dr. Alma Georgescu de la medlife. Sper sa fie suficient de buna cat sa-mi dea o varsta exacta a sarcinii ca sa vada medicul meu daca bebelina creste sau nu...

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

da, se pare ca am ramas tot mai putine gravidutze pe aici, pana luni trebuie sa stau cuminte sa nu-i dau bebelinei vreo idee. acum sunt putin speriata dupa mesajul Ereenei, mai ales ca bb e destul de mare, la ea au apelat la forceps, sincer prefer sa fac cezariana decat asa. dar sper ca totusi sa nasc la Municipal cu doctora mea.
Dr.Georgescu este buna, am facut si eu o eco la ea iar Alina Tudor mai multe. mergi cu incredere

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

Fetelor, eu dak maine nu dau iama la shopping ma imbolnavesc de stres. Sunt efectiv deprimata, ma bantuie tot felul de griji. Am facut azi curat, am spalat, facut mancare...am lucrat cu Ozi la mate, engleza...dar cum stau cum e jale! Colac peste pupaza Ozi are gripa dar care se manifesta fara febra...doar nas, gat si tuse.

39 Tudor Gabriel
AMR 4 zile

Grati, mergi si elibereaza-te de stres, o sa te simti fff bine dupa. ce as mai merge si eu, dar trebuie sa stau in pat, asta e. multa sanatate Ozanei, ai grija sa nu iei si tu.

Mari 39+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Laura D..pai sincer nu cred sa te refuze nici un medi c sa iti ia in evidenta fetita..pentru ei e super bine..
Apoi..eu am facut toate eco la Georgescu Alma..iar ulttima eco (cu 3 zile inainte de nastere) mi-a zis ca fata are aprox 2600 gr..deci a apreciat destul de corect...mie mi-a palcut de ea cu exceptia unei singure dati in care mi-a facut transvaginala si am sangerat..iar dr gine mi-a zis ca nu trebuia sa o las..poate a fost doar o coincidenta, nu stiu...Nu e foarte comunixativa, dar e ok..e si ea gravi cam in luna 7 cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Aaa..fetele..noi ne-am luat balanta pt bebelina..din aia de sibiu..adik ..cantar analog, nu?..in seara asta vedem cat am crescut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

vaaaaaaaai ce de clopotei noi!
felicitari mamicilor noi godzila, miutza, marusca!!

fetele, cu alaptatul o duc mai bine, adica dupa un unguent aplicat strategic pe sanul drept nu ma mai doare chiar tot, ci doar strict zona cu rani, am avut curaj sa-l pun azi la 5 pe bebe sa suga, a durut, dar nu foarte tare. oricum n-a supt mult, ca tocmai ce scosesem eu vreo 60 cu pompa cu o juma de ora in urma.. adica in loc de ciorba, s-a trezit direct cu friptura. care e mai greu de tras si digerat.
Miri, eu am pompa manuala Isis, am pus-o azi la treaba serios, dar sfarcul e inca prea sensibil... oricum, parca e mai bine decat cu mana, cu conditia sa o iau usor-usor, ca la un moment dat nu ma mai deranja si da-i si pompeaza, n-a fost tocmai inspirata ideea...
a, si Isidora e la consemn la pat, copilul a coborat tare si apasa colul si membranele, azi a afacut 36 saptamani, deja e la termen!
dar sa mai stea la mami in burtica, ca nu-i face rau!

la fel va urez tuturor fetelor care stai acuma cu spaima-n san, imi aduc aminte cum eram eu aproape la termen si cu Constanta inchisa, daca se intampla ceva trebuia sa merg la spital si sa nasc cu cine s-o nimeri de garda...
da' uite ca bebeii cam stiu treburile astea, si o sa fie bine1
in cazul meu a luat-o asa de in serio, ca am mai stat vreo 10 zile!!

si fara panica, nu face bine si va alegeti si cu cate vreo (va vad, inca sunteti moderate, dar eu stai acisilea, dupa colt, un ochi pe serban, da' mai dau si pe la voi (chiar daca nu prea apuc sa si scriu)

va
Monica

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

bunicu' din coreea a mai pus un filmulet cu nepotu' 3, nu stiu de ce se vede asa intrerupt, oricum trimite Serban niste bezele la camera, zici ca e la premiile Oscar!! Si acuma era treaz, deci il banuiesc de intentii de vedeta!
http://www.youtube.com/watch?v=laOwTcr25AM

si mi-am schimbat si semnatura

Monica mami de Serban, inginer si poet (15.01.2008)

vieatsa ie complecsa
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput