*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

A NASCUT EREENA!!!

Nu am mai putut si i-am dat telefon, am vb cu sotul ei. A spus ca a nascut aseara, ca e bine si ea si bebe, dar ca inca nu a putut vb cu ea pt ca o tin inca in sala de nasteri fiindca e fff aglomerat in spital si nu aveau locuri pe sectie. Bebe are 4 kg sau 4 kg si un pic, taticul era ff emotionat si a spus ca ne trimite sms cand stie restul amanuntelor. Neuronul meu lehuz nu s-a gandit sa intrebe dc a nascut natural sau ceza...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Clopotzel Matei , bine ai venit ...sa cresti mare , sanatos si frumos si sa ai parte de mult noroc in viata ! Mami Ereena , sa te refaci repede si sa ai mult laptic pentru puiutul tau !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by docdecap

vaaaaaaaai ce de clopotei noi!
felicitari mamicilor noi godzila, miutza, marusca!!

fetele, cu alaptatul o duc mai bine, adica dupa un unguent aplicat strategic pe sanul drept nu ma mai doare chiar tot, ci doar strict zona cu rani, am avut curaj sa-l pun azi la 5 pe bebe sa suga, a durut, dar nu foarte tare. oricum n-a supt mult, ca tocmai ce scosesem eu vreo 60 cu pompa cu o juma de ora in urma.. adica in loc de ciorba, s-a trezit direct cu friptura. care e mai greu de tras si digerat.
Miri, eu am pompa manuala Isis, am pus-o azi la treaba serios, dar sfarcul e inca prea sensibil... oricum, parca e mai bine decat cu mana, cu conditia sa o iau usor-usor, ca la un moment dat nu ma mai deranja si da-i si pompeaza, n-a fost tocmai inspirata ideea...
a, si Isidora e la consemn la pat, copilul a coborat tare si apasa colul si membranele, azi a afacut 36 saptamani, deja e la termen!
dar sa mai stea la mami in burtica, ca nu-i face rau!

la fel va urez tuturor fetelor care stai acuma cu spaima-n san, imi aduc aminte cum eram eu aproape la termen si cu Constanta inchisa, daca se intampla ceva trebuia sa merg la spital si sa nasc cu cine s-o nimeri de garda...
da' uite ca bebeii cam stiu treburile astea, si o sa fie bine1
in cazul meu a luat-o asa de in serio, ca am mai stat vreo 10 zile!!

si fara panica, nu face bine si va alegeti si cu cate vreo (va vad, inca sunteti moderate, dar eu stai acisilea, dupa colt, un ochi pe serban, da' mai dau si pe la voi (chiar daca nu prea apuc sa si scriu)

va
Monica

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Doc, sa traiti, am inteles, ne conformam, ne relaxam, nastem la termen !!!!

Mi-amintesc si eu cu multa durere de sfarcurile mele pline de rani facute de dimitris.... De cum incercam ca o eroina si plangeam si ma mulgeam si scoteam 20 ml dupa indelungi suferinte...
Bine ca raul incepe sa se duca si ranile sa se vindece! Mult succes in continuare ca sa aiba domn' inginer laptic bun de la mamica lui !!!

Pup-o pe isidora din partea mea si spune-i ca-i tin pumnii ca bebe sa mai stea in burtica ei cel putin 2 saptamani!!

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adryana_4u

Fetelor, am venit si noi cu vesti proaspete de la doctor, acum un sfert de ora...Bebe s-a facut de 3,400 kg, este foarte jos, colul s-a mai scurtat si s-a si deschis, a zis doc ca mai stam cam o saptamana....Mi-a spus sa nu imi mai fac alta programare, ca nu mai are rost, deoarece o sa ne auzim direct la telefon, cand incepe nasterea...Acuma, cum o vrea Dumnezeu..bagajul de spital e gata, am terminat azi si cu ce trebuia luat din farmacie, si deci, ne punem pe asteptat....Doamne ajuta sa fie usor si sa treaca repede...pupicei...ma duc sa mai citesc p-aici, sa vad noutatile

Adriana S.
AMR maxim 2 saptamani
-38 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Adriana, felicitari pentru bebe maricutz de 3.400 !!!!
Cred ca esti tare emotionata....!
Tinem pumnii sa iasa totul cum vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Zuzici, avem capitol nou aici!
(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala , Ven , multumesc pentru sfaturile referitoare la vaccin . Daca ziceti ca merita , il voi lua si eu ...ce nu face mama pentru puiul mic !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit zuzici.

Wow...ce de-a clopotei avem!!!
FELICITARI noilor mamici. Refaceri rapide, laptic pe-ndestulate,bebei sanatosi si papaciosi va doresc.
Wow, Eerena... asa bebe voinicel. Bravo,scumpa!!
Abia va astept pe toate..cu povestile nasterilor.

Chiar asa, cineva a scris ca avem deja 60 si ceva de clopotei. Pai...n-are trebui sa avem si 60 si ceva de povesti???Caci eu, la gradina de morcovi pe care-o am, astept sa citesc despre experienta fiecareia dintre voi... sa ma ...imbarbatez si eu.

Va pup dulce.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by docdecap

bunicu' din coreea a mai pus un filmulet cu nepotu' 3, nu stiu de ce se vede asa intrerupt, oricum trimite Serban niste bezele la camera, zici ca e la premiile Oscar!! Si acuma era treaz, deci il banuiesc de intentii de vedeta!
http://www.youtube.com/watch?v=laOwTcr25AM

si mi-am schimbat si semnatura

Monica mami de Serban, inginer si poet (15.01.2008)

vieatsa ie complecsa
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Doamne, Monica... ce dulce poate fi serban !!!
Imi venea sa-l mananc cum facea el din gurita... parca vroiam sa fluiere, sa vorbeasca... Si cum zambea la sfarsit. Si cu ochii inchisi parca va spunea : " hai ca v-am distrat destul... lasati-ma sa dorm acum!"

Mergi la inceput