*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Angelique, deci am voie sa intru in biserica chiar daca am lohiile alea?! Ca stiu de la mama ca atunci cand eram pe "stop" imi spunea ca sunt "spurcata" si nu aveam voie la biserica... U sure?! Nu tre' sa il chem acasa?

HAI SA-TI RASPUND SI EU, DACA NU TE SUPERI.
Eu am fost la biserica, nu am intrat inauntru. Sotul meu a vorbit cu preotul, i-a spus ca am nascut acum 2 sapt. si ca avem de iesit din casa, si atunci preotul m-a chemat in biserica, in spate, am tinut-o pe Alexia in brate, ne-a citit ceva dntr-o carte si acum putem iesi afara (fara sa spurcam apele peste care trecem, asa se spune). Dar in biserica tot nu ai voie , la icoane, poate doar in spate. Molifta ti-o citeste la 6 sapt. daca ai terminat cu sangerarea, si abia apoi poti intra in biserica.
Cam astea sunt regulile. Ca unii cred si altii nu in aceste reguli, e alta problema.......

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 3 saptamani de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

EREENA, TREBUIE SA TE DECLARAM MAMA EROINA! BEBE DE 4300 G SI 56,5 CM .. CE MAI VOINICU! IMI DAU SEAMA CAT TE-AU TAIAT CA SA IASA BEBE .. REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC PENTRU VOINIC!

laurici .. si eu sunt atat de suparata pe netu asta .. turbez cand nu merge si nu pot intra pe DC .. acum ma intelegi ..

laurici de piatra si bebelina mea e plina de energie, mai ales ziua .. noaptea mananca si se culca la loc .. dar ziua .. papa si apoi avem program de divertisment .. zambim, dam din maini si picioare, studiem camera etc .. sta si singurica dar nu mult timp. ii place mult sa vorbesti cu ea!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miri pai o cam cantaresc inainte si dupa ce-i dau san. La inceput nu am vrut sa-i dau completare, dar nu luase in greutate si mi-a pus dr in vedere sa-i dau si lapte praf. Pai ea saraca manca 20-30 ml si urla de foame, de numa! Dupa ce-i dau laptic praf e linistita! O tzin si 30 de min la un san si dupa ce ma ridic plange pana-i fac lapticul.
Mitsu si eu zic sa suni la dr sa vezi ce poate fi! E prea micut ca sa poata fi asa murdar in urechiusa!
LauraD ce face Eleni? Sta bine la mami? Nu vrea sa iasa, inca?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

fetelor indraznescsa va intrb si eu ceva...cat tine lauzia asta 40 sau 42 de zile ca abia mai imi tin sotul potolit si mie imi este cam frica...pls raspundeti-mi si nu radeti de mine...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelor, eu inca nu am scos-o pe Thea din casa (doar de 2 ori pana la dr, dar am intrat repede in masina) si abia azi am lasat-o un pic in carut, infofolita in paturi, intr-o camera cu geamul deschis. Sunt convinsa ca-s nebuna si ca ar trebui sa o scot si sa nu ma tem atat de raceala! In camera cu geamul deschis am lasat-o cam 15 minute, apoi i-am verificat nasul si era rece, deci am scos-o de acolo...am lasat-o prea putin? Oooofff, mi-e frica de vant si de ceatza, ca cica nu trebe' scosi daca e asa ceva afara![/green]

Poti sa o scoti din casa, la plimbare, macar 15 min.Nu e f. frig , nu ? Si eu am scos-o , si la noi bate un vant de te rastoarna de pe picioare, nici nu mai trebuie sa imping caruciorul, face vantul asta in locul meu, dar eu acopar caruciorul cu "acoperitoarea" de ploaie , o protejeaza de vant si tine si caldut. I-am pus si manusile, ca nu-i place cu mainile sub paturica, si am iesit de duminica in fiecare zi, 30 min-1 h.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Elenuta suntem norocoase cu asa fetite cumintele! Sa nu fie de deochi si sa ne traiasca! Nu-mi vine a crede ca ma lasa sa dorm noaptea, chiar daca io tot stau cu un oki pe ea (i-am pus patutul langa patul nostru - langa mine). Dar ziua, borba ta, e plina de energie, mai ales dupa baita! Se trezeste pe la 17, papa, facem baita, apoi iar papa si sta treaza pana pe la 10,30-11 (si in timpul asta papa cu mici pauze). Apoi doarme pana o ia foamea, papa repede (20 min) si inapoi la somn (nu o culc la noi in pat, doarme doar la ea).

In seara asta o las cu soacra mea si mergem cateva ore la ziua cumnatei mele, am niste emotii! Nu cred sa-mi tihneasca!

Poze Laura
Sarcina 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Da' chiar, cam cat tre' sa manance un bebe la o saptamana? Ca acum 2 zile am muls din sanul din care nu a supt vreo 35 ml si m-am plictisit, ... Dar inca mai era tare, dupa ce suge bebe C. e mai moale si mai mic... Stie cineva unde gasesc un tabel, ceva, cu cantitatea aprox. de lapte pe care o ingurgiteaza bebeii??

Mie asistenta mi-a spus ca bebe ar trebui sa manance cam 90 ml lapte la o masa, cam din 3 in 3 ore, si nu mai mult de 5 ore.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Irlandeza nu e foarte frig la noi, dar asa mi s-a spus: sa nu o scot daca e vant, ca face rosu in gat si mi-e frica!
Maine o sa o scot si eu, asa in brate putin!
Cat despre cantitatea de lapte, acum la 3-4 saptamani, trecuie sa manace 120 ml la o masa.

Poze Laura
Sarcina 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LaLa_20

fetelor indraznescsa va intrb si eu ceva...cat tine lauzia asta 40 sau 42 de zile ca abia mai imi tin sotul potolit si mie imi este cam frica...pls raspundeti-mi si nu radeti de mine...

In medie cam 6 sapt. Dar daca tu te simti in stare..........Totusi daca inca mai sangerezi sau ai scurgeri mai bine mai asteapta, riscul de infectie e mai mare.
Iar in privinta sotului.....spune-i ca daca vrea o familie sanatoasa sa mai astepte, cat o fi nevoie. Sotul meu asteapta de la mijlocul lui aprilie 2007, si v-a mai astepta inca atat cat e nevoie. Stie ca nu se poate si nici nu mai intreaba. Cand v-a fi momentul , il anunt eu.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Despre dormit iepureste...alaptand-o pe |Ozi pana la 2 ani noaptea din 90minute in 90 minute evident verificam si dak are febra...am ramas cu reflexul asta si acum...noaptea verific fruntea si ceafa si din cand in cand ciulesc urechile sa aud cum respira. De doua ori, fara sa apara inainte un semn, am gasit copilul cu febra 40. Eu am avut mare noroc ca nu mi-a facut convulsii.

39 Tudor Gabriel
AMR 4 zile

Mergi la inceput