*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Hellofetelor, felicitari mamicilor si sa va traiasca clopeteii, ma alaturi sa le fac galerie fetelor care sunt pepunctul de a ne aduce pe lume clopetei noi

Eu sunt la ai mei si deabea am putut sa deschid si eu calculatorul sa mai intru ca au fost probleme cu internetul pe aici

Am si eu o intrebare voi alaptati copii la cerere sau la ore fixe ca eu sunt asa de perturbata cu chestia asta

Louiza mamica de Yasmin - Elena

LA CERERE!ASA M-AU SFATUIT TOATE ASISTENTELE SI DOCT.DE LA SPITAL, CHIAR SI DOC. DE FAM...SI LOGIC COPILUL PLANGE CAND II E FOAME, DE CE SA-L FORTEZI SA MANANCE?
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

POZE

http://community.webshots.com/album/562142205KqVKPe

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Mary, dak vrei la dr meu Catalin Haiduc el maine e de garda...iti dau eventual pe pm nr lui si-l intrebi...e tanar dar bun!

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

daca ai putea sa mi-l trimiti ar fi bine. il sun si ii spun ca vin din partea ta?

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Nemary , imi pare tare rau ca s-a confirmat ca nu mai sunt locuri la Municipal . Mi-ai zis ca maine era dr. ta de garda si de-aia te chemase pt inducere...sa inteleg ca daca te apuca nasterea spontana si o chemi , nu vine ?
Poate pana luni se deschide spitalul si poate nu ti se declanseaza nasterea pana atunci. Eu zic sa stai linistita , mai mult in pat si sa nu te agiti.
Cred ca este f. nasol sa nu te poti baza pe dr. care ti-a urmarit sarcina . Sper ca toate lucrurile sa se rezolve si sa nasti cu ea.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

De fetele de la Giulesti nu mai stie nimeni nimic ?

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

chiar asa fetele de la giulesti ce fac?
nu mai dau nici un semn?am zapacit calculatorul asteptand vesti de la ele!!!!

gabrittza 37sapt+Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

refacere rapida fetelor care au nascut sa aiba bebei sanatosi si mancaciosi...
facuzem comanda de cantar...si azi a venit coletul...am cantarit-o pe Bibi...si daca acum o saptamana avea 2400gr azi avem 2660gr...yupyyyy...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

nour parca tu intrebasei de ce nu e bine sa stai in sezut...nu e bine daca ai probleme cu colul si mai e si bebe coborat jos...pt ca bebe apasa pe col...si face presiune...ajutand la deschidere...
si tina eu sunt convinsa ca tu o sa ajungi pana la termen......da eu am zis asa preventiv ca eu daca m-am fript cu ciorba suflu si in iaurt

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun k ultima oara cand am fost la control am intrebat-o pe dna.doc daca putem sa-i facem si noi gauri lu bibi...si nu ne a dat voie inca...da cum bibi merita un premiu pt cat a luptat...i-am luat totusi ceva...daca vreti sa vedeti intrati la poze

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mai... a trecut primul val de emotie, dar Creata? Beizanutza? nu stim chiar nimic despre ele?

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Lala, ce frumooooasa e bratarica!

Fertelor, sunt racita rau, criza mea de ast a fost avangarda la raceala, am temp 37 cu 8 nasul imi curge siroaie si am frisoane. Imi e frica sa nu ii dau si lui bebe...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput