*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mary vino cu mine maarti la Filantropia...ii zic doctorului meu ca suntem la promotie...e un dragut si nu cred sa refuze! Si e si frumos de pica!!!!

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

Mergi la inceput

sau Mary, ai variante superok Medlife si Brasov (nastere in apa)...

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

Am uitat sa intreb....am inteles ca cezariana la Municipal e cotata pe la 10 mil....dar nu stiu cat tb pt anestezist si mana a doua la cusut, neonatolog?! ,Ma lumineaza cineva? please....
Diana,36+

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb....am inteles ca cezariana la Municipal e cotata pe la 10 mil....dar nu stiu cat tb pt anestezist si mana a doua la cusut, neonatolog?! ,Ma lumineaza cineva? please....
Diana,36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Mary vino cu mine maarti la Filantropia...ii zic doctorului meu ca suntem la promotie...e un dragut si nu cred sa refuze! Si e si frumos de pica!!!!

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

multumesc mult Grati. dar eu ce fac pana marti? ca asta e problema? doctora mea a zis sa o sun luni sa merg la control si poate pana atunci se mai rezolva problema. poate ar fi mai bine sa vb maine cu el? tu ce zici?

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Diana, eu zic sa-l suni pe doctorul tau maine, sa vezi ce-ti zice si el.

chiar nu stiu ce sa fac, cred ca o sa merg si la Medlife, sa vad daca ma primeste acolo, la tel imi spuneau ca pana la 35 de sapt te ia doc de acolo in evidenta. si cum noaptea este un sfetnic bun... sper sa fie si pt.noi.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Fetele sper sa imi raspunda si mie cineva.....ma bag putin in pat pt ca am stat cam mult la calculator si bebe da la tinta in col...intru peste vreo 2 h iar....va pup.
Diana,36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

felicitari si de la noi pt noile mamici ALINATUDOR, ANCA.DIANA, STANCUTA, CARMILIA, IRINOUKA!!REFACERE RAPIDA,SI MULT LAPTIC PT CLOPOTEI!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Carmilia , irinouka , felicitari pt bebei , sa fiti sanatoase .Ma bucur tare ca totul a trecut destul de usor.Sper sa am si eu aceeasi soarta maine.Va pup

Irina 39+ Matei

AMR 1 ZI

POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Mary, dak vrei la dr meu Catalin Haiduc el maine e de garda...iti dau eventual pe pm nr lui si-l intrebi...e tanar dar bun!

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

Mergi la inceput