Gravidute si mamici de Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna dimineata si de la noi

Vad ca vb de spit jud, eu am stat la etajul 7 intr-o rezerva gratuita de o pers si am fost fff multumita, curatenie se facea zilnic si in salon si la baie, nu am nimic de reprosat.

Adryana, eu zic ca risti daca mergi acum in luna a noua sa nasti la medgidia, oricum dracul nu e asa negru nici la judetean.

Doc, si eu ca si isi i-am dat suzeta de la doua saptamani neimplinite si ma felicit pt asta

Cred ca am sa investesc si eu intr-o pompa electrica desi mi se rupe sufletul cand vad ce scoruri sunt. Cu cea manuala nu fac nici o branza, intr-o noapte intreaga de muls am scos 5 ml de lapte, asta mai demult, in noaptea de revelion :)) alaltaieri cand am incercat din nou nu am scos nimic in jum de ora si am facut scurta la mana.

Mada, si eu sunt aproape indragostita de dna Lutzescu (de fapt chiar indragostita, ce mai incolo incoace) dupa felul in care s-a purtat la nastere. Inca odata jos palaria pt cum s-a purtat cu tine. Felicitari pt gogoshica!!!

Yannia, vad ca faci prostioare!!!

Roxanalucia, dupa ce o sa nastem toate sa vezi in ce gasca o sa mergem la plimbare! De-acum ne ai pe noi, sa stii!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Buna fetelor,
eu ca de obicei v-am tot citit dar cu scrisul mai putin... Vad ca discutati despre banii dati la nastere si despre conditiile din spit. judetean... Ma intereseaza si pe mine f tare subiectul asta, ca mai am putin si nasc...
Dr. mea zice ca mai am f putin, ea nu crede ca bb mai sta pana la termen... M-a chemat pe 30 ian la control la cabinet, dar nu parea deloc convinsa ca mai ajung, ea crede ca nasc pana atunci... Cum o vrea D-zeu, pana acum aveam stresul sa nu fie bb prematur, dar uite ca mai avem 3 zile si implinim 37 de sapt... Mai am totusi un stres, ca mi-a zis dr. ca bb are cordonul ombilical in jurul gatului... Oricum, pana acum am ramas pe varianta nasterii naturale, o sa fac cezariana numai daca intr-adevar o sa fie cazul...
A, si sa nu uit, Elena81, tu intrebai daca a nascut cineva cu dr. Tomescu... Eu la ea merg, si o sa nasc cu ea... Pana acum oricum imi place de ea ca doctor... Impresii despre nastere va spun dupa...
Va pup mult fetelor,

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 24 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

neata fetelor!
draga TINNA si eu tot la dr tomescu sunt,imi place foarte mult de ea,eram curioasa daca a nascut cineva cu ea.eu am programare pe data de 26,trebuie sa-mi scoata firul de la cerclaj si sa vedem cum o sa nasc.sincera sa fiu mie mi-e teama si de nastere naturala si de cezariana,dar las la aprecierea dr....
pup
38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

am si eu o intrebare la fetele care au nascut:cum a-ti dat banii la echipa de medici,i-ati pus in plicuri sau pur si simplu le-ati bagat in buzunar?
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

angi, abia astept sa ies la plimbare cu baietelul meu! si ma bucur ca voi prinde primavara si vara si va intra marisor in iarna... si abia astept si sa va cunosc personal mai ales ca multe ati trecut deja la stadiu de mamici de cand am intrat eu aici, aveti deja un pas inainte, v-ati cunoscut deja bebeii.

docdecap, eu as fi vrut grey's anatomy , dar mai pot astepta, mai am 2 luni pana nasc (sau mai putin, dupa calculele mele). iar eu le vad pe toate in 2 zile, ca nu imi place sa le fragmentez... si nici nu am nimic altceva de facut. ai grija de puiut.

madaluta, felicitari pentru fetita!
si eu mi-as dori sa mai fac un copil, desi toata viata am zis ca fac doar unul... insa imi plac fetitele mai mult, parca.. oricum, m-am gandit la o mare problema daca o fac...trebuie sa aiba camera ei, asa ar fi normal, nu? si deocamdata nu e cazul, noi stam cu chirie, si slabe sanse sa ne luam ceva curand asta e viata aici, ce sa fac

roxana, 32+

nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello si de la noi!

Am tot citit si eu cand am apucat, dar nu prea am avut timp de scris!

Mada, felicitari pt confirmarea ca e tititza! Doamne, ce frumos! nici nu astept s-o vad si deja pun intrebarea: il accepti pe Filip de pretendent? ca la cum aratati voi doi si Darius nici nu ma indoiesc ca o sa fie o frumusetze!
Cat despre sfaturile postate cu mersul la pediatru, multumim mult, f folositoare pt tinerele mamici!

Eris si Doc, bine-ati revenit acasa! sa va traiasca bebeii si sa va fie usor cu ei in urmatoarele luni!
Doc, si eu i-am dat suzeta lui Filip dupa vreo 10 zile si se mai linistea, desi nu o tinea mult si nici acum nu sta in loc de ea! tot de la Nuk i-am dat si eu la inceput, mi se pare mai ok, desi am avut de la Avent de silicon, dar era prea rotunda si o scuipa repede! abia acum avem de la Avent nr2. Si in plus, am citit undeva ca suzeta in primele luni previne si sindromul de moarte subita la sugarii nou-nascuti!
Eu am folosit pompa manuala de la Avent, care la un moment dat m-a scos din pepeni pt ca tot ii sarea dopul ala de plastic care facea presiunea, cred ca de la prea multa sterilizare( ca am si forjat-o din cauza sanului cu canale infundate)! ma hotarasem sa dau 5 mil pe aia electrica, ca cine a avut a zis ca e super, dar am ramas fara lapte intre timp si n-a mai fost nevoie!

Mi-am facut si eu , in sfarsit programare la dna dr Lutzi abia pe 26 februarie, dar e bine si asa! cum n-am mai ajuns pe la gineco de cand am nascut, adica dupa ce mi-a scos atele si m-a consultat...
Eu vreau sa-mi repet si Papanicolau pe anul asta si as vrea sa-mi fac si vaccinul pt cancer cervical! nu se stie niciodata! mai bine previn!

Sta bine in fundulet si deja vrea in picioare! in schimb am probleme cu el cu mancatul! mai nou, mananca bine la pranz si nu prea mai vrea fructe sau cereale cu fructe.. pana acum o luna era invers! nici nu ma gandeam ca se face asa un mofturos!
Si am si o intrebare : imi cam refuza laptele! de ceva timp nu mai vroia laptele de dimineata; practic manca seara la culcare si pe la 3-4-5 cand se trezea. Acum si seara mananca cu urlete si in reprize, cu greu termina biberonul! ii suplimentez cu branza calcica si iaurt, asa mi-a zis dr pt ca nu bea suficient lapte ca sa-i asigure calciul necesar si restul de vitamine si minerale...
E posibil sa nu-i mai placa formula??? sa fie nevoie sa-i schimb laptele??? vi s-a intamplat asa ceva? sau ati auzit de asta??

Avem poze noi cu Filip la semnatura, alea cu "6 luni".

edit: Angi, am vazut si restul de poze cu Pupi al tau! e tare frumos bebele vostru! sincer, al meu nu era asa dulce cand s-a nascut! era mai rotund si mai turtit si mai rosu.. , da al vostur e o papusa! sa va traiasca inca o data si sa va aduca numai fericire!

**Am vazut la stiri ca a murit actorul Heath Ledger! pe mine m-a socat si m-a impresionat! era asa tanar ( 28) si dragut! pt cine nu stie, a jucat in A Knight's Tale, Fratii Grimm, Brokeback Mountain..am gasit detalii aici

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna fetelor,
Roxana, iubita nu iti face griji ca nu ai prietene ca o sa te plictisesti de noi la vara incolo.Eu tot singura in ct sunt chiar as putea spune in romania ca ai mei sunt in canada,si de cand am cunoscut fetele de pe forum simt ca sunt sprijinita si sunt sigura ca atunci cand vom incepe sa ne intilnim mai des vom fi cele mai bune prietene.Eu tot lansez invitatii sa ne vedem dar vad ca nu ma baga nimeni in seama prea serios.Pup fata si sigur ca il vei face si pe al doilea copil ca asa e frumoasa o familie,restul sa resolva cumva,copilul sa il faci sa nu fie prea tirziu.
Yannia, ce faci mama,iti faci tepi in cap .Bine ca nu a fost puternic,si lasa treburiile astea ingineresti consortului.
Mada, bravo pentru fetita, Daria din cate am inteles.Am luat bilete pentru paris de pe 12 pe 19 aprilie, am rezervat si hotelul in montmarte in fata lui sacre coeur.E bine acolo, esti departe de centru?Ai zis de Darius ca ii place sus la tomis daca vrei saptamana asta ne vedem acolo intr o dupa amiaza.
Isi,ce ai patit de esti consemnata la pat?Vezi sa ai grija de ginerica al meu(blond cu ochi albastrii neaparat),mai tine l la caldurica acolo sa sa maturizeze pana se naste ca fata mea are nevoie de un barbat matur si responsabil
.,se intimpla foarte des sa fie un san mai plin ca celelalt sau mai ales sa fie preferat de copil din diferite motive , gen e sfarcul mai nu stiu cum, curge mult mai bine din el,ideea este sa nu ii dai alternativ din ambii sani chiar daca se poate mai mult din cel cu probleme ca altfel ramai intr un san adica seaca unul si celelalt ramane singur la alaptat.Cunosc cazul unui cunostiinta care a alaptat copilul pana la un an jumate doar dintr un san , ca copilul nu se simtea confortabil la unul dintre ei, ea a dat doar cel bun si celelalt a secat,saraca avea unul care exploda si unul cat o lamaie.Asa ca insista pe cel cu probleme , cum ti au zis si fetele esti o norocoasa ca ai lapte suficient , si eu asa am fost, nu l am dat nici un supliment niciodata.Astept sa iti revii complet sa facem cumva sa il vad si eu pe inginerul junior.

Ah si apropo de muls, eu la cristina mi am luat pompa manuala de la nuk si nu mi a servit la nimic,ma durea si nu scoteam mai nimic, tot mana e sfanta, stiti cu cata rapiditate ma mulgeam manual,la victor nici nu am folosit o doar cu mana scoteam si cate 150-chiar 200 o data de radea vlad de mine ce Vaca sunt.Si este adevarat ca si mie mi au curs sanii de la 3 luni de sarcina, cred ca de pe la 6 luni puteam sa alaptezi, si acum are victor 1 an si 3 luni si daca apas iese lichid galbui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Fetelor cititi va rog:

Buna mamici, eu am 33 de sapt, nasc in martie si sunt la dr. zaher. La prima sarcina am fost la DADUIANU IOANA, un copil perfect sanatos care a murit la nastere din cauza ca doamna doctora a asteptat 5 zile sa-mi provoace sarcina, zile in care nu s-a sinchisit sa vina decat chemata, desi fusesem din luna 2 de sarcina la ea (cu atentii). Ea acum este anchetata de procuratura in legatura cu cazul meu, am fost luni sa dam declaratii si eu si sotul. Procuratura o acuza acum ca nu a intervenit chirurgical si toate analizele trimise la bucuresti au dovedit ca copilul era perfect sanatos, asa ca mamicilor care sunteti la ea aveti grija. Cautati-va mai bine un medic care asista la nastere oricand, nu sa-ti provoace el nasterea cand are chef.
In legatura cu 3d-4d l-am facut la dr. cuifu carmen, mai nou costa 280 cu examen morfofiziologic, dar sa stiti ca sunt foarte multumita de ea. Si sarcina trecuta tot la ea lam facut si a avut dreptate copilul era perfect sanatos.
In rest va urez sarcina usoara, bebei sanatosi. Va pop pe toate!!!

Este postarea unei fete de pe un alt forum. A gasit-o prietena mea si mi-a trimis-o si mie. Sint... in stare de soc.. Eu voiam sa nasc normal... cu ea... Ce spuneti? fii adevarat?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Adriana vad ca te ajung din urma... cu frica si cu temerile legate de nastere si doctor.
Yannia ai grija... bine ca sinteti ok.
Isidora ai contractii dureroase? Ca si asa nu stiu cam ce sint acelea. Pupam fata... sa te faci bine repede.
Mada felicitari ptr fetita... Cred ca esti tare fericita.
Docdecap ceva informatii "calde" legate de cezariana? Astept si pe Angi sa spuna... ce simte. Doare... incomodeaza?
Tinna cred ca te vei sfatui cu dr legat de nastere, nu? Daca cordolul influenteaza decizia... nu?
Bisous... cum nu te baga nimeni in seama? Eu tot spun.. cind pot... si ca vreau sa ne vedem.
Roxanalucia si eu astept intilnirile mai dese.
Andicu vazut poze... revazut cele vechi .. eu sint indragotita de bbiti mici... sint absolut deliciosi.
Elena... nu stiu ... nimic legat de acest medic. Imi pare rau.

Fetelor... citi postarea mea de mai devreme si dati-va cu parerea Jojo unde esti? Vino si spunemi de bine de dr iniante de a muri de inima. Si asa tot spuneam eu ca e acm rece... acum... nu stiu ce sa ami spun.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna fetelor!

Ina, daca tu ai incredere in medicul tau mergi pe mana ei.Nici un doctor nu iti garanteaza ca tu vei naste fara probleme si copilul e 100% sanatos.Astazi am fost la control plus eco morfologica si cum era doctorul meu mai liber am discutat destul de mult.El spunea ca orice ecograf arata in jur de 40-50% din ce este in burtica.Sunt mai multe repere pe care sa obligatoriu le urmaresc medicii si restul e noroc.La noi totul e bine, puiul e un pic micut, are 530g.Sarcina s-a ridicat sus si colul e tare si lung.Eu ma bucur ca e bebe bine.

In legatura cu masajul sfarcurilor, iei sfarcul intre 2 degete si il masezi.E tare bine cand ai sfarcuri.Victor nu mi-a facut nici o rana cand a inceput sa suga.Conteaza mult si igiena, inainte si dupa alaptare spalatul sanilor cu apa calda.

Legat de pompe.Normal, e foarte buna una electrica si pentru timp si pentru ca scapi de scurta la mana.Eu am una de la Chicco pe care am invatat in timp s-o folosesc si sunt foarte multumita.

Roxana, plimbate caci iti face bine si tie si lui bebe.

Va pup,

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput