Gravidute si mamici de Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Adriana, eu am nascut prematur la Cernavoda si pentru ca pediatrul de aici a plecat in perioada aceea in concediu, am fost transferata la Constanta la etajul 6.Eu nu am fost multumita de igiena de acolo, aici la noi e mult mai curat, nou, etc.

Eris, multumesc.O sa incerc sa ajung si pe acolo.

Angi, Monica cum e cu cezariana?Bebelusii mai au colici?

Isidora, stai la pat cat iti zice medicul.E totusi una sa incepi cu un bebe de 2kg si alta cu unul de 3-4kg.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

BisousAi ales o zona super a parisului. De acolo se vede intreaga panorama a orasului.Cat despre distanta fata de centru...ce sa-ti spun...depinde ce intelegi tu prin "mare". In primul rand de acolo ai merou( M4) care te duce peste tot intr-un timp scurt,iar in al doilea rand sa stii k nu toate obiectivele sunt in centru.Oriunde ai sta in Paris, k sa vezi ce e mai important trebuie sa colinzi fiecare cartier.... Iti pot imprumuta hartile si ghidurile pe care le avem,da oricum ei au indicatoare extrordinare pt fiecare punct in parte...Iti pot spune daca vrei si fiecare obiectiv in ce cartier se afla, cat costa intrarile... ce mijoace de transport sa foloseti...
Nu credeam k in 12 zile voi invata parisul pe de rost...

Andicu: si noi trecem printr-o perioada de refuz a laptelui....Am incercat sa-l trec pe cel de vaca, l-a acceptat un timp , apoi a inceput sa-l refuze treptat.Ne-am intors la cel praf, dar nu l-a mai vrut deloc....nici eu nu stiu ce sa fac, decat sa insit si sa incerc in continuare....La fel ii dau branza calcica, iaurt, gris, orez cereale cu lapte, tocmai pt a completa cat de cat cantitatea de ca necesara.
Deci avem un pretendent....super...eu accept..sa vedem insa ce oferiti, k am zis k pe fiica-mea o invat sa fie materialista...

Ina: cred k nu exista medic care sa nu aiba si esecuri...Cea mai mare incredere trebuie s-o ai in D-zeu, apoi in instinctul tau matern si apoi in medic..Asta e ierahia mea..

yannia: lasa k peste 1-2 ani faci si tu pereche...

elena81: in plic, dupa nastere, in cabinet...fara martori
Tinna S.: si eu sunt una din persoanele care nu am intampinat probleme, dificultati sau conditii insalubre in Spitalul nostru. Am stat la et 7, in rezerva platita, dar la curatenia dotarile si spatiul de care am beneficiat, sincer nu mi s-a parut scump;1 mil pe noapte acum un an....dar erau 2 camere , una de musafiri , cu fotolii, masuta scaune, si una pt mama si bb. Cu TV, frigider AC,termopane, baie propie...Nu am dat spaga k s-o primesc, ci pur si simplu era libera cand am nascut eu.

IsidoraAi grija de tine si stai in par cat iti zice dr...

Mav: ce mai faci? niciun semn de viata nimic? Nicio perla de-a lui sebi??

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

bisous, sa stii ca asa este, si eu ma simt apropiata de fetele de aici, si m-au ajutat foarte mult, am aflat multe lucruri. poate cand se face vremea buna mai programati o intalnire... oricum, unele fete cred ca sunt destul de ocupate acum, ma refer la proaspetele mamici

tocmai vin de la MF. mi-a dat concediul si mi-a facut un vaccin antitetanos, la 32 de spat, si a zis sa ma mai duc peste exact o luna sa fac a doua doza... ceva legat de nastere, care se face cu instrumente metalice, si sa nu fac infectie, ceva... voi ati facut asa ceva?
pe urma am facut echo. ne intelegem bine cu ea si imi face cand vreau eu, mai ales ca la Savu ma duc abia pe 12 februarie. mi-a zis ca bebe e mare, e de 33 de sapt si ceva... e asezat bine, cu capul in jos, e tot baiat, din cate a vazut ea ( nu are un echo foarte performant). ea zice ca o sa nasc in jur de 10 martie. asa am socotit si eu, dar savu zice mereu 20... ma tot gandesc... eu am dat UM asa, mai mult orientativ, pentru ca nu tin minte exact cand a fost..decat ca se termina scoala si incheiam medii. dar ca era 12 iunie sau... nu mai stiu. acum am cititsi de daduianu... daca savu ma lasa pana pe 20 desi copilul da semne mai devreme? nu are cum nu? adica, daca bebe vrea sa iasa, ma duc la spital si o chem, nu? doar nu o sa-mi zica sa vin pe 20... si de fapt, la echo nu se vede varsta exacta? of, o sa vedem. eu zic ca pe 10 martie. asta e data mea

roxana, 32+

nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Eu i-am dat suzeta lui Teodora din spital,mie chiar imi plac suzetele si i=am luat de tot felu dar ea prefera doar cate una,chin a fost la 3 luni cand a trebuit sa i-o schimb.
Ina78 in capitolul trecut eu am dat povestea unei fete careia i-a murit copilul cu Zaher ,eu nu am decat cuvinte de lauda pt d-na doctor Daduianu,nu stiu eu zic ac intre doctor si pacient se creeaza o legatura,o simpatie de unde vei deduce daca te asista sau nu la nastere.Eu aveam simpatia ei.Acum daca tu nu esti sigura intreab-o direct daca vine sau nu,cu noi era foarte deschisa la absolut orice.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

salut! va pup pe toate!
mada, felicitari pt fetita! sigur va fi superba!
.... adineauri am scris un mesaj luuung... si l-am pierdut nu mai am rabdare sa reiau ideile...
am vazut printre picaturi pozicile si filmuletele cu bebeii superbi!
ziceam ca n-am mai scris pt ca tre' sa mai si munceasca cineva (mi-au murit laudatorii) si in plus, seb este iar cu gatul varzaaaa si eu sunt obosita dupa nopti cu febra, comprese, maraieli, sforaituri, si zile cu mofturi la mancare...
in rest, toate bune si frumoase! asteptam cu nerabdare primavara, sa iesim la plimbareli!

puuup!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

Buna ziua tuturor fetelor! Desi nu am scris niciodata aici, ci doar la "mamici de ianuarie-februarie 2008", sa stiti ca va urmaresc si va citesc comentariile cu mult drag. In primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici, sa fiti sanatoase, si voi si minunile voastre!
Elena..Si eu sunt pacienta doamnei dr. Tomescu inca din primele saptamani ale sarcinii. Nu stiu cum e cu celelalte paciente, dar eu plec de la dansa intotdeauna linistita, increzatoare, este f atenta, vorbeste f frumos.
Am o prietena care a nascut natural cu dansa. Mi-a spus ca nu are ce sa ii reproseze, a venit la spital cand a fost timpul, a stat cu ea pana a nascut, a vizitat-o pe urma...Din pacate (sau din fericire, nu stiu)eu o sa nasc prin cezariana. Copila fiind mare,d-na dr. a zis ca nu vrea sa riste. Si daca totul evolueaza cum trebuie, totul se va intampla pe 07.02, DPN fiind pe 17.02.

Va urez o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

quote:
Originally posted by roxanalucia

bisous, sa stii ca asa este, si eu ma simt apropiata de fetele de aici, si m-au ajutat foarte mult, am aflat multe lucruri. poate cand se face vremea buna mai programati o intalnire... oricum, unele fete cred ca sunt destul de ocupate acum, ma refer la proaspetele mamici

tocmai vin de la MF. mi-a dat concediul si mi-a facut un vaccin antitetanos, la 32 de spat, si a zis sa ma mai duc peste exact o luna sa fac a doua doza... ceva legat de nastere, care se face cu instrumente metalice, si sa nu fac infectie, ceva... voi ati facut asa ceva?
pe urma am facut echo. ne intelegem bine cu ea si imi face cand vreau eu, mai ales ca la Savu ma duc abia pe 12 februarie. mi-a zis ca bebe e mare, e de 33 de sapt si ceva... e asezat bine, cu capul in jos, e tot baiat, din cate a vazut ea ( nu are un echo foarte performant). ea zice ca o sa nasc in jur de 10 martie. asa am socotit si eu, dar savu zice mereu 20... ma tot gandesc... eu am dat UM asa, mai mult orientativ, pentru ca nu tin minte exact cand a fost..decat ca se termina scoala si incheiam medii. dar ca era 12 iunie sau... nu mai stiu. acum am cititsi de daduianu... daca savu ma lasa pana pe 20 desi copilul da semne mai devreme? nu are cum nu? adica, daca bebe vrea sa iasa, ma duc la spital si o chem, nu? doar nu o sa-mi zica sa vin pe 20... si de fapt, la echo nu se vede varsta exacta? of, o sa vedem. eu zic ca pe 10 martie. asta e data mea

roxana, 32+

nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina

Roxanalucia, am facut si eu cele doua doze de vaccin antitetanos. Aceeasi explicatie mi-a dat-o si mie dr. de familie. Mai multe nu stiu sa iti spun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

DEIUTZ intr-adevar se poarta super dr tomescu cu pacientele,si eu sunt multumita de ea,dar nu stiam cum se comporta la nastere....cate gr are puiutul tau?eu inca nu am ajuns la ea sa-mi spuna cum nasc....abia astept
pup
38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Am facut si eu dozele de vaccin antitetanos...si mie mi-au spus la fel, ca e pentru siguranta, ca nu se stie daca sunt sterilizate bine instrumentele folosite la nastere..mie una mi se pare aberant ca doctor sa poti spune asa ceva...inseamna ca e vai de sistemul nostru sanitar....doar nu nastem in camp (vorba unei fete), nu? mergem la SPITAL, unde cica avem pretentii......nu mai comentez, ca ma enervez.....
Ina, nu te lua dupa mine cu temerile de doctori si spitale, ca o sa o iei si tu razna...si nu cred ca e cazul...sa nu faci ca mine: te muti la alt medic, si dup-aia iti dai seama ca iti era bine acolo unde erai, te intorci, te foiesti, acuma nu-s sigura cu spitalul....o sa fac cred o criza de nervi, si apoi o sa stau calma

Adriana S.
AMR maxim 2 saptamani
-38 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by Adryana_4u

Am facut si eu dozele de vaccin antitetanos...si mie mi-au spus la fel, ca e pentru siguranta, ca nu se stie daca sunt sterilizate bine instrumentele folosite la nastere..mie una mi se pare aberant ca doctor sa poti spune asa ceva...inseamna ca e vai de sistemul nostru sanitar....doar nu nastem in camp (vorba unei fete), nu? mergem la SPITAL, unde cica avem pretentii......nu mai comentez, ca ma enervez.....

Salut!
Scuze ca ma bag in discutia voastra legata de vaccinul antitetanos, eu l-am facut in perioada sarcinii cu gandul ca nu se stie niciodata. Nu se pune problema de nascut "in camp" ci de faptul ca in spital nu intrii in contact numai cu obiecte de metal sterilizate (instrumentar) dar mai sunt si alte accesorii (paturi, scaune etc) care poate nu au mai vazut detergentul de ceva timp, asa ca..."paza buna...".
Oricum traim intr-o tara libera si fiecare face ce vrea.
Multa sanatate la & , iar la gravidute nastere usoara si mancaciosi.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput