Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, succes cu diversificarea. Si eu preconizez ca va fi un mancacios!

Danuta, ti-am trimis PM.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Asaaaaa, noroc de Ali ca mi-a adus aminte. Maria, .

Ali, Nana nu gaseste Milumil 1 acolo.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

atunci il va prepara mai lungut la inceput

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Uite si vanataia...
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/2197464616/

N-am iesit prea bine in poza pt ca mi-am facut-o singura cand m-am trezit atunci. O scot acusi de pe flickr sa nu sperii lumea.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

IRINAOF,cata dreptate ai ,bietul copil sa trezit de la 7 si a tot invatat, iar la 11 a constatat ca nu mai are timp si de aceea materie ,iar eu in loc sa-l ajut ,cum bine spui,puteam sa-i fac un rezumat sa-l ajut m-am pus cu ciomageala pe el ,oricum din asta am invatat ceva ...
MULTUMESC
PUTETI DA SI CU ROSII INTR-O MAMA REA

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Maria, nici nu se pune problema de dat cu rosii, pentru ca nu esti o mama rea si oricum, cine e pur, sa arunce primul! Ca eu nu voi arunca niciodata. La Alex nu se pune problema ca nu a invatat deloc, ca din cate spui tu, a muncit, doar ca nu a mai avut timp. Dar e important ca ti-ai dat seama ca ai gresit, data viitoare o sa procedezi diferit.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by Yaia

Maria.. Mai lasa-l sa copilareasca din cand in cand. Nota nu e totul. Asculta sfatul asta de la o fata care a fost stresata de mama cu scoala, desi am fost intotdeauna prima in clasa, din clasa 1 pana la clasa a 12-a.

Pai, daca ai invatat bine, uite ce departe ai ajuns ... tocmai in Finland

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatino, acu pusei ochii pe mine? Hihihi. Ma simt flatata!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Ce ziceti mai fetelor, are ceva daca sot bebele afara? Azi nu mai am cu cine sa-l las si trebuie sa iau fata de la gradinita. El este in a treia zi de atibiotic, si un pic mai bine. Tare mie teama sa nu-i intorc boala,dar daca nu am cu cine sa-l las...

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by ricea

buna dimineata[blue][/blue Nu stiu ce se intampla dar ma doare rau sinul stang.Simt un nodul si culmea este inrosit inafara tot ii dau sa suga ma tot gindesc ca e lapte adunat dar nici vorba ramane acel nodul.abia ma abtin sa nu urlu cand ii dau sa suga si mai face si box cu tita mea.Mamici care alaptati vi sa intamplat asa ceva?MULTUMESC:

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

si eu am patit-o. Ai un canal infundat....Iti trece cu dus fierbinte, masaj la san sub apa fierbinte si apoi pus bebe la san sa suga si eventual aplicata putina presiune pe san cand suge, sau sustinut sanul.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sarumana mult de informatii! toate mamicile prompte care de fiecare data imi dau o mana de ajutor.
Andriesule, cum adica sa il fac mai diluat? Da-mi un exemplu de cantitati, te rog mult! Siu inca ceva: daca e mai diluat nu se constipa sau deranjeaza la stomacel? ca nu stiu exact care e reactia.

Carpatinule, m-ai linistit cu exemplul.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valentina_22

Ce ziceti mai fetelor, are ceva daca sot bebele afara? Azi nu mai am cu cine sa-l las si trebuie sa iau fata de la gradinita. El este in a treia zi de atibiotic, si un pic mai bine. Tare mie teama sa nu-i intorc boala,dar daca nu am cu cine sa-l las...

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

pai daca n-ai cu cine sa-l lasi...il imbraci bine si asta e

poze

Mergi la inceput

Nana la 60 ml pui o doza jumatate in loc de doua doze...nu se constipa , mai degraba il ajuta

poze

Mergi la inceput