Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sim ce tatuaj

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Aha. Am inteles. Mercicmult, Roxali!

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

eu stiam ca daca faci laptele praf mai concentrat decat se spune pe cutie, bebele se constipa, iar daca laptele este prea diluat, il deranjeaza la stomac. La milumil parca, dupa luna a 4-a se pun 7 masuri de lapte praf. Incearca cu 4 de mil1 si 3 de mil2 sau jumate-jumate. Rau nu are de ce sa-i fie.

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Asa cum a spus si Roxali diluat inseamna ceva mai putin lapte praf decat scrie pe cutie. Eu puneam frecvent la Victor 4 masuri la 150ml in loc de 5 masuri cat scria pe cutie, pentru ca unu la mana Vic era mai constipat de felul lui si doi la mana era f cald si pe canicula avea nevoie de mai multa apa. pe urma am aflat de la pediatru ca daca diluezi un pic mai mult laptele praf acesta se digera si mai usor, doar ca nu trebuie sa-l diluezi prea mult ca nu se mai satura. De aceea ma ganseam ca primele bibe sa i le dai mai diluate un pic, apoi daca vezi ca scaunul e ok, ca nu il doare burta, nu trage parturi dureroase, etc il faci la concentratia normala.

La Mircea l-am diluat mai mult in perioada colicilor si l-a ajutat de asemenea, acum nu-l mai diluez ca si asa am senzatia ca nu se satura.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

va multumesc la toatepentru sfaturi dar m-am tot masat m-am dusat pina acum nu vrea si nu vrea.Cred ca tot doctoru ramine va pup

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Mario-Alexandru de BettyIarina Andreea de mrl_dumitriu
Oana Isabella de Amar
Andrei Laurentiu de TerrapinAlessia Stefana de Kriss79Luca de Ligeea

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Andries, insanatosire grabnica puiutilor tai

Valentina si al meu a facut tratament cu Ambroxol, si el era vesel, cu pofta de mancare, doar ca tusea urat si incepea sa aiba o respiratie suieratoare. Am incercat si eu evitarea antibioticului, dar pana la urma am decis sa i-l dau. Sa se faca bine repede piticul tau.

Andreea felicitari pt. micul crestin. Eu i-am facut lui Rares Pentaxim la 2 luni si nu a avut nicio reactie. Cel de 4 luni urmeaza sa i-l fac vineri si sper sa nu aiba reactii nici de data asta

Rox succes la diversificare, sa decurga totul lin. Cu preparatul imi imaginez cata munca este. Bleah, si eu o sa incep in curand cred. Depinde ce parere are si pediatra, dar avand in vedere ca el e la categoria fulg fata de ursuletii vostri, si ca papa mai putin probabil imi va da unda verde. Sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Andriesule si te imbratisez tare!
Merci mult de tot.
Asa o sa procedez si eu cu Andrei ca a fost cam constipat si a avut probleme. Acum vad ca s-a reglat si banuiesc eu ca e de la Baby drink care il ajuta.
O sa-i fac biberon de 180ml cu 5 masuri in loc de 6 si vad ce si cum.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Andreea 11, baietelul tau se satura doar cu suc de mar intre 11 si 17 ?

Ricea, "nodulul " tau e deocamdata doar inflamatie, dar daca nu scapi de el repede poate sa mearga si spre infectie. Fa cum au zis fetele: te bagi sub dus cald si masezi viguros, de la margine spre mamelon, chiar daca doare f tare, apasand cu palma si tragind-o spare mamelon.Faci asta 15-20 de min, sau cit poti mmai mult.trebuie sa simti ca s-a tras un pic, ca s-a mai muiat nodulul.apoi comprese cu apa de la robinet pina se incalzesc de la corpul tau.nu te baza pe bebe sa traga laptele stagnat acolo ca nu poate.Daca putea o facea de la inceput. Insa sigur ca ajuta sa-l pui ceva mai des la sin si sa-l lasi sa traga tot.

Nana, n-au nici o importanta 10 zile alea.Decit sa-i schimbi tipul de lapte e de preferat sa incepi mai devreme un picut.Astea sunt niste repere generale, nu inseamna ca de la 4 luni si o zi are nevoie de alt tip de lapte. Iar de inlocuit se face exact cum ai zis tu, cite o masura noua la un biberon ( nu o masura de lapt nou pe zi)..daca am inteles corect ce vrei tu sa spui. Eu n-as recomanda sa -l diluezi ca pote face mai moale si poate crea impresia falsa ce e ceva in neregula cu noul tip de lapte, cind de fapt e de la diluare. Nu are nevoie de diluare ci doar de cantitai mici, progresiv cresinde din noul lapte pentru a-i testa toleranta. E aceeasi firma , dar daca le gusti vei vedea si tu diferenta iar dac studiezi compozitia vei vedea la ce difera.

Mergi la inceput

Danuta, eu cred ca o sa-l tin in scoica la inceputul diversificarii

Sim, foarte haioasa faza cu Stefan muscacios

Mergi la inceput