Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
sim_stoian spune:
Nana, cu laptele praf nu stiu cum e.
Luy, .
Ricea, am avut si eu la inceput niste probleme de astea, am procedat astfel: dus fierbinte sau comprese calde (poti incalzi niste sare grunjoasa si o pui intr-un saculet de panza sau un prosop subtire de bucatarie, eu asta am folosit), dupa aia muls sanul sau dat la bb sa pape si muls dupa ce papa, apoi comprese reci. Eu asa am rezolvat problema. Cred ca gasesti pe mailul comun in folderul Informatii utile sfatul de la Tomasa pe care l-am aplicat si eu.
Rox, am un feeling, Andrei o sa manance si pt Alex. Cred ca el o sa serveasca un castron juma, ca sa recupereze ce nu a papat domnisoara. Multa bafta la examen.
Noi am fost pe afara, e tare placut. Cred ca o sa ne ducem prin parc putin, daca sunt curatete aleile si ne putem plimba cu carutul.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
carpatina spune:
Am ajuns acasa de la vaccin.. Toate bune, copil pe curba, fetze mirate cand rosteam Humana.... Ma uitam si ieri in supermarket... pai in Ro gaseam de 100 de ori mai multe produse pentru copii decat aici.
Cica incepem si noi sa diversificam de la sfarsitul lui ianuarie... tinaind cont de "istoricul" ei cu balonari si colici incepem cu piure de fructe - banana, mar, para... amestecat apoi cu biscuite sau cu cereale... Bine ca nu mi-am facut provizii de morcovi
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
sim_stoian spune:
Danuta, eu vreau un scaun Chicco Happy Snack, numai ca nu il mai au cei de la Chicco pe stoc, incerc sa gasesc in alta parte. Dadusem comanda pe site la ei si mi-au trimis mail ca nu il mai au . Musiu al meu nu mai sta in scoica, s-a dat peste cap de 2 ori cu ea si vroiam sa ii iau deja sa il obisnuiesc in scaun pana incepem diversificarea.
Povestioare
sim_stoian spune:
Nu v-am povestit ultima isprava a lui Stefan. Dormeam amandoi, cap langa cap si probabil i-a mirosit a lapte si a inceput sa caute sanul. Nu l-a gasit, dar mi-a gasit obrazul si m-a supt de obraz asa de tare incat mi-a facut o vanataie cat o moneda de 10 bani . Cine ma vede spune ca-s batuta . I-am si zis sotului ca asa o sa le spun vecinilor, ca m-a batut el.
Povestioare
myral spune:
Danuta eu cred ca e f util scaunelul special pt bebelusi mai ales ca vreau sa o invat sa stea la masa cu noi. Am luat scaun peg perego nu e f scump si spatarul se poate lasa pe spate la inceput cand nu sta f bine in fundulet.Micuta mea doarme numai la san dar isi face somnul avand in vedere ca suge aproape o ora, iar eu prin casa mai nimic nu fac decat cu ea dupa mine in carut.Si noi o sa plecam pe afara ca e f frumos.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Am ajuns acasa de la vaccin.. Toate bune, copil pe curba, fetze mirate cand rosteam Humana.... Ma uitam si ieri in supermarket... pai in Ro gaseam de 100 de ori mai multe produse pentru copii decat aici.
Cica incepem si noi sa diversificam de la sfarsitul lui ianuarie... tinaind cont de "istoricul" ei cu balonari si colici incepem cu piure de fructe - banana, mar, para... amestecat apoi cu biscuite sau cu cereale... Bine ca nu mi-am facut provizii de morcovi
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Pai vino inapoi in tara .
Lasa ca mergi in Germanica si gasesti acolo ce iti trebuie.
Povestioare
Roxali spune:
Maria cat a fost mai mic il mai urechiam sau perciuneam pe baiat, dar de cand a mai crescut si intelegem mai multe, incerc un fel de santaj ptr a nu ajunge sa ma enervez...gen nu vrei sa-ti faci lectiile maine te trimit in fabrica sa lucrezi cu muncitori lui tati si eu la scoala sau nu ai chef nici eu nu am de facut mancarea care iti place...adica incerc sa-l lovesc unde il doare la figurat...drept sa-ti spun nu am probleme si ma ajuta enorm si la cumparaturi, binenteles il mai si stimulez din cand in cand.
Rox e un baiat model daca ia placut supica si mami o gospodina buna.
Nana de ce te grabesti sai schimbi laptele...cumpara o cutie mai mica de Milumil 1 sau intreaba pediatra
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
sim_stoian spune:
Asaaaaa, noroc de Ali ca mi-a adus aminte. Maria, .
Ali, Nana nu gaseste Milumil 1 acolo.
Povestioare