*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (125)*
Raspunsuri - Pagina 5
NataliaS spune:
Irinouko - bine ca m-ai intrebat azi daca se poate - deci, DA, SE POATE
Ange - persevereaza mami cu alaptatul ca asta e problema...parerea mea
S-a intors fii-mea de la gimnastica si i-a placut mult - yupiii - antrenoarea a zis ca e sociabila, are o alura potrivita si ca e ok sa mearga in continuare :)
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ancadragoman spune:
Ange mie mi-a zis dr ca lohii poti sa ai pana la 8 sapt ,eu am avut 2 sapt abundent si pe urma mai curgeau asa razlet
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Ange mie mi-a zis dr ca lohii poti sa ai pana la 8 sapt ,eu am avut 2 sapt abundent si pe urma mai curgeau asa razlet
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Multumesc, Ancuta. Eu nu am avut abundent, dar nici nu ma lasa. Deci 8 saptamani, zici?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
ancadragoman spune:
Mie asa mi-a zis dar la mine dupa 6 nu a mai curs deloc
poze
povestea nasterii
Tinna S. spune:
Fetelor eu am pierdut acum vreo 2 ore o bucata buna din dopul gelatinos, si cu destul de mult sange...
O sa incerc sa stau mai mult la pat, poate mai sta bebe macar cateva zile... Nu va suparati pe mine daca o sa intru mai rar... Offf, sunt tare trista...
Tuturor zuzicilor care urmeaza sa nasca le doresc tot binele din lume, sa nasca usor, sa se refaca repede si sa aiba bebelusi sanatosi si frumosi!
Va pup mult!
Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
S-A NASCUT INGINERUL TZUTZUIANU!!!!!!!!
3500grame, prin cezariana, ca altfel nu a vrut sa iasa si sunt foarte bine amandoi !!!!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Serbanica , bine ai venit scumpule ! Sa cresti mare , sanatos si papacios !
Mami Monica , sa-ti revii repede ca vrem sa vedem pozici ! Pupici la mami si la odorul scump !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Irlandeza, Patricia este superba ,sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
Fetelor eu mananc citrice zilnic si bb nu a avut colici deloc,deci nu cred ca fac de la ceva anume
Multumim frumos.
Mie asa mi-a spus asistenta, ca citricele accentueaza colicii. Parca si citisem pe undeva despre citrice. Daca mai gasesc linkul........
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor eu am pierdut acum vreo 2 ore o bucata buna din dopul gelatinos, si cu destul de mult sange...
O sa incerc sa stau mai mult la pat, poate mai sta bebe macar cateva zile... Nu va suparati pe mine daca o sa intru mai rar... Offf, sunt tare trista...
Tuturor zuzicilor care urmeaza sa nasca le doresc tot binele din lume, sa nasca usor, sa se refaca repede si sa aiba bebelusi sanatosi si frumosi!
Va pup mult!
Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!
tina, dragule, sper sa fie totul bine, sa mai stea bebe cateva zile...stai cumintica, ingijeste-te, noi iti tinem pumnii.
irina 40 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Va pup mult!
Tina
AMR 5 saptamani !!!
Tina
Probabil ca nu o sa mai vezi mesajul meu, dar eu iti trimit un gand bun...curaj, si multa odihna! Sa mai stea bb cel putin o saptamana la mami in burtica! Ai grija de voi!
,
Stancutza
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Miutza
Irlandeza, Patricia e frumoasa foc! Doamne, iti vine s-o papi toata! sa-i spui lui tati sa-si pregatesca pt gashka de baieti care vor veni s-o scoata la discoteca prea devreme
Exact asta a spus si tati.
Cand ma curta sotul, si taica-meau mai comenta ca veneam tarziu, sau ca mergeam la el in oras, sotul zicea tot timpul ca nu poate sa-l inteleaga pe tata, de ce ma tine asa din scurt. Acum ca e tata de fetita il intelege perfect pe tata. Deja se gandeste cum s-o protejeze mai bine.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008